Alumiinin hitsaaja Rovaniemellä?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä stm, 21/4/08.

 1. JRT

  JRT Well-Known Member

  Joo taetaa olla liukurungon hitsaus edessä, oli nimittäin sen verran suolanen hinta nimittäin alumiininpätkällä paikallisessa jamaha-liikkeessä...
   
 2. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Noita luikurunkkuja tuohon sun kelkkaan oli plocketti.se täynnä, eikä hinnat päätä huimannu. Hautzzzin kanssa tuossa niitä katteltiinki!
   
 3. JRT

  JRT Well-Known Member

  O helemapelti hinkataan ruoste poies virkamiehen ruåtsinkielestä ja aletaan tutkimaa eli öga käteen! Men vad i helvete är liukurunko på svenska?

  E: Ei näkyny liukurunkoa, mutta iskemätön MM700 telatunneli 1500 skr, siihen jatko 150 skr, alustaki oli kokonaisena 2800 kr mikä oli halvempi ku yksi pränikkä liukurunko suomikaupassa. Ku leirihelevetti loppuu taian laittaa Galantin nokan kohti länsinaapuria. Lähtiskhän se Hautaparta kartturiksi 8)
   
 4. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Juu, kattotta Hautsin kanssa samalla sille triplaputket, joita näyttää olevan ainaki neljät myynnissä. Ja sitte Palin tallille hieromaan.
   
 5. Freestyle X

  Freestyle X Well-Known Member

  Mikä paikka kemissä? Ite asun torniossa ja tarvis tietää missä vois käyttää runkoa hitsattavana.
   
 6. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Myllyniemen venerannassa ainakin Suorsan Markkuko se nyt oli,eiköhän tk-metallissakin hitsailla alumiinia,ei tietoa mutta oliskohan Jäärninmetallissa aluhitsareita... Sitten tietenkin nämä isot yhtiöt sekä minun työpaikalla ainoastaan harvoille ja valituille. ;)
   
 7. palomika

  palomika Well-Known Member

  täällä kemijärvelläkin hitsailtais...
   
 8. arctic cat

  arctic cat rave

  Markkuhan se hitsaa myllyniemessä.
   
 9. pöykö

  pöykö rotaxin kuljetustelineitä,sekä muita paskoja

  hirvaan konekoululla opettaja hitsas pyörän rungon ilmaseksi(Olavi Paananen) tigillä ja tuli hyvä...,sitten rovaniemen jäähdytin korjaamo onnisen takana hitsaa kans hyvin... ;)
   

Suosittele tätä sivua