ARCTIC CAT 2019

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 15/12/17.

 1. Ac1

  Ac1 New Member

  Sama homma, tosin eri vika. Takuupäätös tuli maaliskuulla, sen jälkeen ollut hiljasempaa. Alkaa kärsivällisyys loppua rauhallisemmaltakin kaverilta.
   
 2. skidoom

  skidoom Hardcore evo

  Kiva ois kuulla onko jollakin hyviä kokemuksia, tuntuu olevan hiljaista paskan suhteen!? Jos tämä homma ei tästä muutu niin vaihtuu kyllä merkki heti ku tuo paska on kunnossa, vaikka mieleinen omaan räpylään onkin..
   
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Paskan möivät, ei siitä pääse mihinkään vaikka korjaus tulisikin. Nyt vaan pitää miettiä seuraavaa liikkua, Cat, Polle, Yamaha vai Berppi, ihan oma valinta. Ei tässä paskenpaa ...
   
 4. Ac1

  Ac1 New Member

  Ei kai laitteessa sinällään pahemmin valittamista, mutta takuuasioiden käsittely on kyllä jotain aivan käsittämätöntä paskaa.
   
 5. MikaPu

  MikaPu M6000 & 5900GLX

  Kempan Tarvikkeessa takuuhommelit pelitti kyllä hyvin 8000seen. No aikasa otti ku osat tuli vetentakaa, vaa eipä haitannu ku Wappuna jätettiin pajalle. Hyvin pelitti myös Pätsillä 6000sen takuuremppa (no osat saatto olla isolla kirkolla hyllyssä).
   
 6. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Omasta Yamacatista meni toissatalvena olkavarsi rikkipoikki ja siihen ei löytynyt Catin, eikä Yamahan osaa koko Suomesta. Oikean väristä ei edes Euroopasta tai Japanista. Yksi erivärinen oli Euroopan keskusvarastolla onneksi, niin sai kuiten kamppeen ajokuntoon.

  Ei ollut oikein vakuuttava varaosa tilanne. Luulisi että maahantuojilla olisi tuollaista perusosaa jonkin verran aina hyllyssä.
   
 7. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  vakuutusyhtiön kanssa takuu pelaa todella hyvin !!
   
 8. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Pitäiskö kokeilla eri kauppiaita, jos olis enemmän tatsia toisella ku toisella?
  Itellä pelannu takuuhommat Kärkkäisen kautta ainaki just eikä melkein.
   
 9. pagi

  pagi Artic cat hardcore alpha

  Ei oo itselläkään ole ollu valittamista ylivieskan kärkkäisen toiminnasta niin takuu kuin kelkkakauppojenkaan tiimoilta.

  Sen tiedän että monikin kauppias oli ongelmissa keväällä osien saatavuuden kanssa kun maaliskuun alussa tilatut tavarat vaan ei tullu huhtikuussakaan vielä se että kenen syy se on en tiedä mutta väittäisin että ei ainakaan kauppiaiden
   
 10. julli

  julli rmk

  voitko selittää, en ymmärrä
   
 11. skidoom

  skidoom Hardcore evo

  Jos meinaat Ylivieskan Kärkkäistä niin sieltä päästä ne muovit on tilattu, jos on...
   
  Viimeksi muokattu: 20/8/19 klo 15:21

Suosittele tätä sivua