Ariens Arrow

Keskustelun 'Aikojen takaa' on aloittanut käyttäjä Yahama, 26/2/06.

 1. Yahama

  Yahama X-trim SC 600 x 2

  Isäni osti 70-luvun alussa Ariens Arrow merkkisen kelkan silloisen Nurmeksen Sahan metsäpomoille. Sahan myynnissä 70-luvun lopulla se jäi meille ja -83 tai -84 meni vaihdossa Jammu ET 340 t/r:n. Joku vuosi sitten se tuli takaisin paikalliseen kelkkaliikkeeseen vaihdossa, josta ostin sen takaisin. Kelkka on kirkkaan oranssi Jenkki varustettuna 250 cc yksipyttyisellä Sachsilla (menikö oikein). Tunteeko kukaan moista kelkkaa? Kuulin Kemijärven kelkkamuseosta, että niitä olisi tuotu vain muutama Suomeen. Jos joku tunnistaa kelkan tai tietää jotain niin kiitollisena kuulisin vastauksia. Kelkka on ajokunnossa muuten, mutta toissa talvena telaston kääntöpyörän laakerit sylki kuulat pihalle. Jopa orkkis tela on paikallaan.
   
 2. lynykkä

  lynykkä Member

  Näyttäisi olevan aika harvinainen peli, valmistettu vain muutaman vuoden ajan. Laita kuntoon ja entisöi, ei tule varmaan ihan heti samanlaista vastaan!

  http://www.snoriderswest.com/features/old_sled/old_sleds/ariens_arrow.htm


  Eka haku Googlella kertoi jo aika paljon ;)
   
 3. oudie

  oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

  Hmm... mitenhän on osien saannin laita? voi olla että ei ihan joka valintatalosta osia tuohon löydy ;D
   
 4. Hiikeri

  Hiikeri - Ei kelkkaa -

  Saattaahan se niin olla. Noiden harvinaisten merkkien osien suhteen käytännössä taitaa päteä vain Tee-Se-Itse varaosa luettelot.  ;)
  Jos kone on Sachs:n, siihen luulisi osiakin etsimällä vielä saavan, jolloin ainakin moottorin suhteen sen saisi pidettyä ajokuntoisena.
   

Suosittele tätä sivua