Automaalaria Oulun seudulta

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä JariG_, 20/3/12.

 1. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  Hep, kokeillaan tätä kautta, jos on väärä alue tai muuta niin modet varmaan kommentoi, kesäleluun tää kuitenki liittyy.

  Eli hakusessa ois esim. harrastajapohjalta maalari about 100km säteellä Oulusta (tästä kylän pinnasta jos löytyy nii aina parempi). Budjetti on jälleen kerran tosi niukka niin ei oikeaan maalaamoon kärsi kiikuttaa. Jos suurinpiirtein osaa laskea värin ilman suurempia appelsiinejä niin se ois jo kova sana.

  Auto on 69 kupla ja pohjat teen kyllä, ja kiikutan auton ilman laseja tiivisteitä etc. tontille, eli ei jäis ku se hauskin osuus tehtäväksi :)
  Ja ilmaseksi ei tietenkään ole tarkotus saada vaikka budjetti onkin kaitanen :D

  Ehotuksia? Keltä kantsis kysellä? Jeesatkaa ny ettei tarvii alkaa ite pienessä pölysessä vuokratallissa suihkimaan (josta paukkuu sulakkeet heti jos ees haaveilee pyörittävänsä kompuraa..)

  nolNELnol-7254078 tavottaa jos ei halua tähän ilmotella tahi laittaa YV:tä.
   
 2. F3

  F3 Vaimikäseoli...?

  Vs: Automaalaria Oulun seudulta

  Voin vilpittömästi suositella: http://www.automaalauskaario.fi/

  Tekee hyvää jälkeä ja hinta ei päätä huimaan!Aika kannattaa tosin varailla hyvissä ajoin, muutkin ovat hoksanneet tämän kaverin hinta-laatusuhteen... ;)
   
 3. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Vs: Automaalaria Oulun seudulta

  Multa löytyy tarvittavat vehkeet maaluu hommiin ja oon parikytä autoa vuosien saatossa maalannukki. Tilat vaan ei oo kovin häävit jos nyt pitäs maalata. Mut kuhan pikkasen ilmat lämpee niin voin maalata pihalla ja pistetään talliin sit kuivamaan kuhan pystyy liikutteleen. Muuta takuuta en maalaukselle anna ku et on yks värinen ;D Jos oikeen hätä niin voidaan maalata vaik hetiki mut tallin lämmitykseen pitää sit varata muutama kymmenen litraa löpöä. Talli löytyy n.50 kilsan päästä Oulun keskustasta.

  Tai sit kysäset tuolta pelkän maalauksen hintaa. Pikkuveli maalautti civicin ja ei ollu kallis ja jälki loistavaa. http://www.directa.fi/yritykset/102411/Oulun+Auto-Piste+A.+Jaakkola/
   
 4. Jones81

  Jones81 Active Member

  Vs: Automaalaria Oulun seudulta

  http://automaalaamo.arkku.net/

  Tuolla maalautin oman kuplani. Tarkkaa hintaa en muista mutta ei montaa sataa maaleineen.
  hyvä jälki ja ystävällinen palvelu.
   

Suosittele tätä sivua