BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Teräksinen ja suhteellisen jämäkkä se puskuri on jos vertaat esim. Summitin vakio rimpulaan. Perä on myös lyhyenä ja leviällä/täyspitkällä kennolla varustettuna melko kestävä varmastikin. Koskaanhan sitä ei tiedä, milloin joutuu toista kelkkaa hinailemaan, mutta tuohon irrotukseen kyllä käyttäisin ihan muita tekniikoita kuten suksesta käsin vetäsyä ja kuskin reipasta kaasun käyttöä + kelkan riuhdontaa sivulta toiselle. Semmonen laadukas joustoliina vois olla parempi tuohon irroitushommaan, jos haluaa kelkalla toisen irroittaa eikä mieli kovaa nyppäsyä aiheuttaa.
   
 2. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Totta
   
 3. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Toimiikos tuo roiskeläppä 2.0 ihan oikeesti esmes reitillä jotta ei nostele lämpöjä?
   
 4. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  En kyllä henk.kohtasesti ite ole huomannu siitä mitään hyötyä olevan. Hajos viime kauella jo ja repasin sitte pois. Ei ole nostellu lämpöjä yhtään sen enempää reitillä kun raappoja käytelly.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 5. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Jaa kun ite huomasin että jos kovalla ajaa ni tuo nykynen -15 vuotinen dokkeri on aika tarkka senki läpän asennosta ni tuumailin vain että mitenhän pelaa tuossa uuemmassa
   
 6. Tasala

  Tasala Ylivoimacatti

  Ei kyllä merkittävää vaikutusta ollu jähytykseen. Ehkä suurimman hyödyn siitä sai takana ajajat. Estää isompien kamien lentoradan
   
 7. Möyrö

  Möyrö Member

  Mitä tullu nelisen tuhatta kilsaa tuota seurattua, niin kyllä sillä vaikutusta on.
  Raapijat alhaalla ja ilman läppää nostelee lämmöt tappiin muutaman kilsan matkalla, siihenkö nappaa läpän paikalleen ja lähtee puotteleen, niin lämmöt tippuu puoleen väliin ja pysyy sielä aika hyvin.
   
 8. Masaaa

  Masaaa Active Member

  Lisävarusteena myydään heavy duty ilman oton suojia imuboksille, onko ne hyvät vai onko billet markkinoilla parempia tuotteita ilman oton suojiksi risukkoon?
   
 9. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  On pätevät. Eipä noita rikki talvessa saanut vaikka melko jämäkän näkösiä risun piirtoja täynnä. Tiedä sitten miten ne alumiiniset aftermarketit kerää lunta? Noista ainakin helppo pyyhkäistä lumet pois.
   
  Masaaa tykkää tästä.
 10. Korvenmies

  Korvenmies Active Member

  Mitä uudistuksia 2020 mallin ds on saanut? Nyt ne ei taida enään muuttua kun messut takana
   
 11. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Alustaan tuli uudistuksia ja uuet sukset muistaakseni.
   
 12. Masaaa

  Masaaa Active Member

  Sukset, telasto käytännössä kokonaan, kashima kybit, pieni roikuntaremmi, moottorin tuentaan ja varin jäähdytykseen uudistuksia, päivitys joka varoittaa äänellä moottorin ( = remmin ) pitkäkestoisesta kovasta kuormituksesta
   

Suosittele tätä sivua