GPS. suositelkaa, neuvokaa!

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä snoub, 30/12/05.

 1. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Enpä keksi miten tuo eroaa lopulta zumo xt:stä. Pari satkua kalliimpi ja onko mitään ohjelmallisesti parempaa ko zumossa
   
 2. Polman

  Polman Yamaha Sidewinder XTX 146" 2021

  Itselläni uusi XT, erinomainen laite. Suosittelen...
   
  Tasala tykkää tästä.
 3. jermu

  jermu Well-Known Member

  Itellä on käytössä tuo montana 650 ja muuten on oikein hyvä kampe mutta pikkasen on kaivannu noille pitkille reissuille isompaa näyttöä... nythän on garmin julkaisuut montana 700 sarjan niin alkoi päivitys kiinnostamaan..

  Olisi siis kaksi vaihtoehtoa garmin 276cx ja tuo montana 700.. kumpikin isommalla näytöllä. montanassa kosketusnäyttö ja 276 näppäimistö...

  Joko tuosta 700 sarjasta on kokemuksia? Olisko viksumpi ko tuo 276cx?
   
 4. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Minulla on ollut nyt pari vuotta käytössä Garmin 276xc ja sitä ennen käytin Zumo 590:stä. Vaikka tässä on nämä näppäimistöt, se on hyvä. Näytössä on hyvä resolutio ja se on nopea päivittymään, jos vaikka zoomaat näyttöä. Huomattavasti nopeampi, kuin Zumo aikaikaisemmin. Montanasta ei ole tietoa, mutta 276cx on kyllä hyvä. Tosin tuo laite on myös kesällä Jetissä käytössä veneilykartoin plotterina, joten tuo asia omassa käytössä puolsi tuon Garmin 276:n ostamista. hyvä ja monipuolinen laite.
   
 5. Vilzzoni

  Vilzzoni New Member

  Onko kukaan harkinnut tai kokeillut tommosta pyörätietokonetta kelkkakäyttöön? Verkkokauppa.comilla on nyt esim. wahoo elemnt bolt 2 niminen laite. Hyvinä puolina ainakin iskun, kosteuden ja kohtalaisen pakkasenkin kesto, lisäksi voi yhdistää älypuhelimeen ja näkee viestit, puhelut ym., huonoina puolina ainakin pieni näyttö.. Tuossa laitteessa pitäisi kai saada kelkkareitit.fi kartta ainakin näkyviin. Tämä nyt siis budjetti-ajatuksella, liekkö samaan noin 200e hintaan muuta kätevää ratkaisua (esim. perinteisempi gepsi ja suojakotelo..)
   
 6. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ite ostin Oukitelin K10000 puhelimen käytettynä. Maksoi 90 euroa. Siihen Wandamotorilta Ram-mount telineen kopioversion 25 eurolla. Hyvin on pelannu kelkan tangossa pakkasellakin. Pyörittelen lähinnä Bbarkia siinä karttojen näyttöön.
   
 7. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Itellä ktm:n 6" endurokotelo puhelimelle, joka hansikaslokeron jatkeessa kiinni.. Siihen piuhalla virta ja mapitaren ohjelma kelkkakäytössä..
  Samanlainen systeemi on tarkoitus virittää toiseenkin kelkkaan..
   
 8. jermu

  jermu Well-Known Member

  Nykyisessä montanassa ruotsin, norjan ja suomen topo kartat ladattuna ja lisäksi pohjolan kelkkareitit kartasto edellä mainituista maista. Samat toiminee 276cx ja montana 700 mallissakin.

  saako tuohon bbarkkiin ladattua noi kartat mukaan, jottei tarvii yhteyksiä?
   
 9. Murre

  Murre BD 850 + GLX 5900+SnoSport125

  kyllä siinä on ofline latausmahdollisuus
   
 10. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  B-bark muuttui itsellä jonkun päivityksen yhteydessä siten, että offline-latauksessa karttojen tiedostokoko kasvoi varmaan ainakin 10-kertaiseksi. Vanhassa versiossa karttatiedostot oli paljon pienempiä ja pystyi isojakin alueita lataamaan nopeasti. Tästä on aikaa varmaan vuosi tai kaksi, onko muilla samoja havaintoja? Vai onko mulla joku asetus siinä väärin.
   
 11. Nova

  Nova Member

  Onko linkkiä tai kuvaa tuohon koteloon? Google ei auttanut noilla hakusanoilla. Tarttis uusi kotelo hommata…
   
 12. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

 13. Nova

  Nova Member

  No se olikin juuri samanlainen mikä hajosi mutta Sw-Motech brändin alla. Vetoketju petti ja ei saa enää urille takaisin. Täytyypä tilata uusi tommonen. Itsellä toi ollut IPhone Plussalla käytössä ja just sopii. Ram mount levy vaan ruuvattu kiinni.
   
  Vesukka tykkää tästä.
 14. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Miula kestäny nyt 4v ja ostin toiseen kelkkaan samanlaisen uuden..
   
 15. vinotintto

  vinotintto Polaris axys assault -19 850 kai se on

  Garmin zumo testi jatkuu, kelkka nostettu järvestä, vettä oli 3,5m ja navi osissa kuivumassa katotaan syttyykö vielä
   
  Vesukka tykkää tästä.
 16. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Anna vaan kuivua kunnolla ja rauhassa. Ei kannata yrittää ladata tms. Jos siinä jotain tulppia tms niin pidä auki. Voi olla jotta on säästyny, akku sit toinen juttu. Vois löytyä netistä ohjetta miten sen voi avata.
  Tuttavalla tässä syksyllä karkas drone ja putos veteen. Löyti viikon päästä gps jälkiä seuraten. Vain yks fetti oli palanu. Antoi kuivaa rauhas. Mut navi on hiukka eri..
   
 17. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R -22

  Mikä olis järkevä gps?Nyt aina puhelimesta vilkuillut maastokarttaa, omena puhelimessa muutenki huono akun kesto pakkasella..... Joku Garminin Montana malliston laite kiinnostaisi,kuitenkin aika hintavia laitteita :(
   
 18. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Itellä ktm:n pda kotelo, jossa puhelin+ latauskelkasta.. Sit mapitaren ohjelma 20e/vuosi.. Ei oo vielä ikinä(4v käyttö) hyytyny puhelin ja kotelo pysynyt kans sulana, kun näyttöä pitäny suht kirkkaalla.. Ei oo erikseen lämmitysvastusta..

  Tuollein tuli laitettua ventureen sama kotelo, mikä toisessa hansikaslokeron jatkeessa kiinni.. Hyödynsin tässä valmiina olevaa ex poliisi telinettä..
  IMG_20220116_095803.jpg

  Kelkkalehdessä oli näistä taannoin juttua..
   
 19. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Saiko Mapitareen näkymään kelkkareittejä?
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Brp go appi osaa muutes nykyää navigoida reittejä. Ei ole ihan valmis sovellus vielä, vaan hyvä alku kuitenkin. Kannattaa vilkassa.
   
  ///AJS tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua