Hyvä takki/kelkkapuku?

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä teikka, 4/1/10.

 1. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Keweenawit pesty koneessa 40 asteessa Pirkka Sport nestemäisellä pesuaineella. Kuivaus rummussa ohjeen mukaan ja tietenkään ei huuhteluaineita (niin kuin ohje kieltää).

  Puhdasta tulee ja pitää edelleen vettä ja tuulta.

  Viikonloppuna Kemihaarasta kotiinpäin -30 asteessa. Keweenawin (takki+housut) alla 200g/m2 merinovillakerrasto ja Forcefieldin panssari olka- ja kyynärsuojin. Pyrstö meinas olla istuessa kylmä hyvän matkaa ennenkuin lopulta lämpeni, olis ehkä kaivannut toisia kalsonkeja alle. Panssarin alla selkä märkänä, mutta muuten oikein sopiva. Mainittakoon toki, että itse olen aika lämpöistä sorttia, joku muu olisi kaivannut alle varmaan enemmän kerroksia.
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Mulla meni sen verran kylmäksi nuo että piti se vaatekerta olla nyt - 20 pakkasellappäällä mikä oli viimeksi - 30 kelillä.. Tuon kuivausrumpu ohjeenomukaan mieki tein kuten klimin sivuilla neuvotaan mutta en vissiin antanu olla tarpeeksi kauan , oli hieman kosteat ko otin rummusta pois.. Nyt kokeilin sitä silitystä jos se olis aktivoinu tuon uudestaan.
   
 3. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Minä muuten tarkenen noilla ja sama panssari mullakin mutta sukukalleudet on vähän siinä ja tässä joten leikattu paksut välikerraston housut shortseiksi sekä tasaisella reitillä auttaa tuo penkinlämmitin :rolleyes:
   
 4. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Penkinlämppäri olis ollut just bueno! Kalleuksilla ei ollut hätäpäivää, mutta ahteri kyseli pari kertaa että miks se lämppäri on vielä asentamatta... :mad:
   
 5. tdi123

  tdi123 Well-Known Member

  Moi moi<3 ja prisman lahjakortit..
  En viitti uutta ketjua avata näitä varte, mutta varusteista.
  -kypärähuppuna, Klim Arctic Balaclava. Aivan loistava, en tiiä miksi muut ei tee tuulenpitävää naamaosaa?!? Jumankaut kiinalaiset huput päälaki on kyllä tuulenpitävää ja hikoo, mut naama jääs.... Tuo on siihe ratkasu, ittel jotenki nii paska iho että tuolla kärsii ajella pidemmätki reissut ja puskas ei oo lasit nii huurus.

  Sit ajohanskat. Hyviä löytyy paljon mutta hinnat on vähintää 40€! ja mikä niis on ongelma et ne on melkee poikkeuksetta (itellä) parinreissun jälkee hajalla..
  -bilteman hitsaus hanskat! Elekää naurako!! Kun käytte biltemas, käykääpä piruuttaa vetää kätee hyllyvälis. Iha pirunmukavat kädes ja lämpimät!!! Kestää varmasti käyttöö ja voi irrottaa vaikka pakoputken kuumiltaa reissus jos joskus tarvii. Sit hinta, 9,90€!!!! Suosittelen. :)
   
  Fudge tykkää tästä.
 6. TS82

  TS82 Hullulla hullun mieli..

  Ite ostin takiksi tuommosen
  https://www.jokikone.fi/fi/p/39527/...it/talvi/takit/freeride-black---orange---grey
  Ja housuiksi olikoha ne tuommoset..
  https://www.allrightshop.fi/tuote/730691
  Sain vähä halavemmalla ja näin pari kertaa testattuna oon tyytyväinen. Pakkasta on ollu vajaa 10-15 ja ei palele vaikka vetää järvelläki. Kärsii kävelläkki 3km ja selkä kyllä kastuu mutta ei häiritsevästi. Alla ei ollu ku verkkarit. T paita ja sen päällä ohu pitkähihanen.
  Hanskoina käytin viimesellä reissulla
  https://sparewheel.fi/product_info.php/cPath/1_27_261/products_id/31932
  Ei palellu muuten ku oikeaa kättä välilä vähä ku ei kahvalämppäri toimi ollenkaa oikealla.. Tuntuma sarviin aika hyvä ku tottunu ajaa jollaki paksuilla talavirukkasilla normaallisti.. :D
   
 7. jp10

  jp10 Well-Known Member

  t paita ja verkkarit äkkiä vaihtoon.
   
 8. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Riippuu vähän verkkareitten materiaalista, voi ne joskus väliasuna mennäkin. Mutta T-paita on kyllä tosiaankin nou nou. MIKÄÄN puuvillaa sisältävä asuste ei kuulu kelkkailuun vähimmässäkään määrin. Imee vettä/hikeä kuin sieni ja kun kerran kastuu niin myös pysyy märkänä (ja kylmänä).
   
  vetkulilm ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 9. TS82

  TS82 Hullulla hullun mieli..

  Nooo... Omalta osin tämä ei oo oikein mikää asuste urheiluo :D
  Tietääpähä ajaneen ainaki..
   
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin no,

  Seku pääsee puuvillapaita kastuun ja tuleeki tenkkapoo. Kelkka jättää välille ja ukko joutuu seisoskeleen viimassa. Sanosin, että tulee äitiä ikävä melko joutusaan.
   
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Kaunako annoit olla kuivausrummussa?
   
 12. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Laitoin nupin asentoon extrakuiva ja annoin pyöriä kunnes pysähtyi. Mitähän tuo oli, tunti tai pari. Oli vielä vähän kostea ja laitoin uudelleen käyntiin, olisko menny puol tuntia lisää ja sitten ei rumpu suostunut jatkamaan enää. Sitten vielä ilmavasti henkariin yöksi.
   
 13. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  ok. syy epäonnistuneeseen pesuun on siin minussa., en antanut olla tarpeeksi kauan kuivausrummussa.. jotenki varoin liikaa tuota goretexia.. täytyypi tehä uudelleen...
   
 14. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Nyt en sitten muista ihan varmaksi että oliko "varovainen kuivaus" vai normikuivaus. Pesulapussa oli varmaan maininta ja sen mukaan tein. Nurinpäin käännettynä ja vetskarit ja tarrat kiinni.
   
 15. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  varmaan varovainen, niin muistelisin. tuota nurinpäin kääntämistä itekki mietin mutta missään ei siitä mainittu..
   
 16. Kimurantti

  Kimurantti 2019 RE-Xtrim Putin remmi vol 2. antiambassadeuer

 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Yhden haalarin tilasin kun oli halpa, mutta lähetin pois kun oli niin huonon oloinen ja koko tais olla melko reilu. Tilasin tarjouksesta lähes yhtä halvan fxr:n ja se oli paljon laadukkaamman oloinen ja kangas paksumpaa.
   
 18. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Olisko kellään suositella semmosta pukua missä sais takin ja housut vetskarilla yhteen? Pitää olla myös HENGITTÄVÄ ja tuulen sekä vedenpitävä. FXR:llä näyttäs jonkilainen olevan, mutta oisko suosituksia?
   
 19. Reppumies

  Reppumies Well-Known Member

  Scotilta ainakin löytyy Goretexina, on sitte irrotettavat vuoret kanssa. Voi olla muitakin malleja. Ei ole halvimmasta päästä kylläkään...
   
 20. -rx-1-

  -rx-1- Lynx etec

  IleKarkkainen tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua