Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä ruupanen, 8/10/11.

 1. ruupanen

  ruupanen Lynx Rave RE 600r E-TEC

  Joulu - Tammikuussa liikkui ihan älyttömän nopeesti 3 - 7500 € kelkat mitä kaverit möi. Yhtä lukuunottamatta kaikki oli kyllä malliltaan Lynen RE tai Skipan Mxz. Pari päivää nettimotossa ja ne oli myyty. Tällä hetkellä varmasti pahin kiima alkaa olla ihmisillä takanpäin. Onneks liikkeitä kimpailuttamalla on aina saanut edes kohtalaisen tarjouksen.
  Pari kolme vuotta vanhoja + 8000 € vehkeitä tuntuu olevan todella hankalaa saaha kaupaksi. Vaihdossa pitäs joku ottaa, tai myydä reippaasti alle hyvityshintojen.
   
 2. Nipademu

  Nipademu S-D Iron Dog 600R 2019

  Näinhän se varmaa onkin. Tuollaisen pari-kolme talvea vanhan harvoin ostaa kelkaton.
   
 3. vaari55

  vaari55 Well-Known Member

  Re rs kit vm 15. Kyselin tänään vaihtoa 18vm 600 sat. Useamilta merkeiltä, ja hyvitysarvo oli 2-3000e. Keĺkkani on erittäin hyvässä ajokunnossa, mutta siinä on yksi vaihtoarvoa haittava vika, sillä on ajettu 21000km. Näillänäkymin meinaa ajaa vielä seuraavankin talven jos pelaa, jos ei niin ostan uuden suoralla kaupalla. Vien entisen sinne pellonlaitaan kiviraunion päälle missä ne kuuskutluvun reppuselkä mosset on.
   
 4. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ylivuotisen Reen haet jostain 12000 jos oikein muistan mitä kertaalleen kyselin niiden hintoja. 3000 saat heti tuon entisen myytyä?
   
 5. hemuli

  hemuli Well-Known Member

  Jos mittariin kertyy paljon kilometrejä niin taloudellisesti kannattavinta voi olla ajaa kelkka ns. loppuun asti. Kelkan päivittäminen uudempaan maksaa niin paljon että sillä rakentaa moottorin ja voimasiirron uusiksi ja ajelee pari vuotta huoletta eteenpäin.
   
 6. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Niin ja kolmas moottori jo menossa, tiiä vaikka paikallinen kauppias pitänyt entisien osat tallessa joilla halavalla korjata :D
   
 7. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Hyvin on kilsoja kertynyt...

  Kohta alkaa liikkeissä olemaan hyvinkin tarjolla tämän vuoden malleja jotka mielellään myyvät ettei ole kirjanpidossa. Myy suoraan tuo nykyinen vaikka hinta olisi vähäinen. Tinkien saa paremmin kun suoraa lähtee kauppaa hieromaan. Syksyllä sitten toki liikkeisiin jääneet ovat houkuttelevimpia. On tiettyjä liikkeitä joihin tulee aina ennemmin tai myöhemmin ylivuotisia. Uskon jotta jopa 2017 mallisia tulee vielä jostain esille. Sjoella vielä 2015 mallisia uusia tarjolla (nettisivun mukaan).
  Tuo paljon ajettu voisi ehkä jopa purkaa jos ei kokonaisena saa myytyä. Toki siinäkin vaivansa...
   
 8. Nipademu

  Nipademu S-D Iron Dog 600R 2019

  Itte olisin ollut jopa taipuvainen tarttumaan tuohon tarjoukseen, ennen uusien mallien esittelyä. Nyt on taas mielihalut ja ajatukset ihan sekaisin. :)
  No, laitetaan oma pulkka kuntoon ja ajellaan taas auringon laskuun...
   
 9. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  https://m.nettimoto.com/listAdvSearchResult.php?id=23964591&tb=tmp_find_agent&page=1

  Kovasti on -19 mallin 850 polleja kaupan. Paljon näkyy olevan liikkeissä ylivuotisia ja paljon on myös todella vähän käytettyjä, niin yksityisillä, kuin liikkeillä tarjolla.

  Huutokaupat.comissakin alkaa näkyä ahdinko mikä näiden myymisen kanssa vielä tulee. Muutama sielläkin ollut tarjolla. Hinnat ei päätä huimaa.

  Uudet tulee lisäksi tarjolle, niin taitaa kohta saada 850 polleja todella asialliseen hintaan:rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 27/10/19
 10. niemikorpi

  niemikorpi Well-Known Member

  Sitä kait se catti ja yammu tekee nyt ku vain kevät ennakoissa tilataan ni ei jää niin paljo ylvuoteisia.
   
 11. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Itse valitsisin ehdottomasti -19 850 pollen jolla on ajettu joku 1tkm. Pari ekaa huoltoa tehty, kone melko varamasti pelaa ja hinta tippunut sopivasti.
   
  Janne.mikael ja Hemmo tykkäävät tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Jep. Rahoille saa varmasti kunnolla vastinetta, kun ovat vielä valmiiksi varusteltuja pääosin ja takuu kuitenkin voimassa. Mielenkiintoinen seurata miten noiden hinta kehittyy, kun talvi etenee.

  Nyt on ollut järkihinnoilla myös 850 Summitteja ja Freerideja kaupan. Ylivuotinen uusi SP Summanen 11000€. Jos ei kelkkaa olisi tilattu, niin vakavasti olisi voinut harkita ostoa.
   
 13. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Hyvin paljon noissa on vuoden välein vaihtavien pelejä. Omakin polle oli 1500km ajettu kun vaihdoin uuteen. Ja se on jo jatkanut matkaa uuteen kotiin.
   
 14. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  On varmasti. Tarjontaa vain on pollen -19 850 suhteettoman paljon. Verrokiksi samoilla spekseillä lynxiä on myynnissä 50kpl ja skiidoja 40kpl. Polaris ei kai noista ole se suosituin ja niitä kuitenkin on tarjolla 115kpl. Eli enemmän kuin lynx ja doo yhdessä.
   
 15. julli

  julli rmk

  joillakin pollekauppiailla on jo vaihdokit myyntirivissä ennenkuin 20 mallit saapuvat. en tiä onko brp kauppiailla sama tyyli
   
 16. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Näkyi olevan ex pollesi huutokapassa ja hinta nousi uuden tasolle. Mikähän ihmisillä on kun hulluus iskee huutokaupassa?
   
  Fudge, Zombie, Janne.mikael ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 17. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Siinä on se mahdollisuus, että joku muu saa kelkan etkä sinä. Kilpailua ei sovi hävitä koskaan! Ei edes huutokaupassa.
   
  Nipademu, Fudge, tontton ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 18. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Talvi kun näyttää näinkin vetiseltä ja lumettomalta ainakin suuremmassa osaa maata. Sitä alkaa etelän ja lännen kauppiaita ketuttaan kun ei tavara liiku porteista ulos. Nyt saattaa alkaa ajanjakso jolloin suoralla kaupalla voi tehdä hyviäkin diilejä. Vaan vaihtokauppoja vou olla hankala toteuttaa ellei vallan halvalla luovu tarjokkaasta.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kovasti tässä kateltu kakkoskelkkaa jos jollakin sulake menee että on päästävä eroon :D
   
 20. Vilho

  Vilho freeride

  Itsehän sain myytyä ennen joulua kelkan pois ja taidankin kituuttaa ilman tämän talvena ja keväällä valita vain timantti päältä :D
   
  Nipademu, Reverend_, Vesukka ja 2 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua