KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

Keskustelun 'Kisateamien kuulumiset' on aloittanut käyttäjä KELKKAKUUME POWER TEAM, 1/11/13.

 1. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  Syksy alkaa olla lopuillaan ja valkeaa maata näkyvissä. Tämä saa taas kelkkahemmojen ja –hellujen veren kiertämään ja pakokaasun katkuiset ajatukset täyttävät mielet…

  Ja sitten asiaan, keväällä tiedotettiin rankan ja antoisan kauden jälkeen Kelkkakuume Power Teamin lakkauttamisesta. Kesän aikaan on tilanteet nollattu ja syksyn mittaan on käyty läpi erilaisia vaihtoehtoja tulevaa talvea silmällä pitäen. Päätöksiä on nyt saatu aikaan ja Kelkkakuume Power Team tulee taas, tällä kertaa pienemmällä kokoonpanolla ja osittain uusitulla huoltojoukolla! Tiimin PR-tytöt Noora, Janski ja Jossu ovat edelleen matkassa mukana ja vastaavat tiimin vieraiden hyvin voinnista..!

  Pitkäaikaiset, jo vuosia mukana olleet sponsorit odottavat mielenkiinnolla ensikauden tapahtumia ja ovat innolla mukana.

  Joitain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä, jotain lainattua… jne... uudet vaativat ja vaihtelevat harjoitusmaastot ja reitit tuovat motivaatiota ja mielenkiintoa treeneihin kaudelle 2014.

  Tiimin täydellä tuella iskuryhmässä mukana ovat, jo vanhat tutut:

  HANNU HÄRKÖNEN SM-Pro / A-luokka, kelkkanaan Lynx RE 600 E-tykki
  ja
  SUSANNA "SUSKI" LEMSTRÖM SM-Ladyt, kelkalla Lynx RE 600 E-tykki

  Mukaan tiimiin on tullut myös uusia lajista kiinnostuneita tyttöjä, joille tiimi antaa kaiken mahdollisen tuen menestykseen.
  Muut kuljettajat kaudella 2014 ovat:

  SM-Ladyt: Hieman iäkkäämmät herrasmiehet:
  EMMI SIPILÄINEN HEIKKI "HESSU" KORANDER
  JENNY ALATALO JARI NEVALA
  MERI KAINULAINEN PAUL "PALI" ANTTILA
  MERJA KOLEHMAINEN

  Puhallinluokka:
  VILLE MOILANEN

  Yhteyshenkilömme Ojanraudasta on edelleen luottohemmomme MIKKO KYRÖLÄINEN,
  joka nähdään tulevalla kaudella myös kisoja ajamassa.

  Syksyllä osa tiimiläisistä kokoontui haulikkoammunnan merkeissä Mäntsälän radalla. Yhteisiä pelisääntöjä hiottiin ja neuvoteltiin asiat kuntoon osapuolten kesken. Tänä viikonloppuna olemme mukana Rovaniemen kelkkamessuilla ja seuraava yhteinen kokoontuminen on luvassa Itsenäisyyspäivän aikoihin.

  Joulukuun alussa tulee lisää terveisiä tiimiltämme!

  Terveisin KELKKAKUUME POWER TEAM
   
 2. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  Väärinkäsitysten välttämiseksi ja pienenä tarkennuksena todettakoon vielä, että Power Team on "sitoutumaton puolue" ja kuljettajat saavat itse päättää minkä kisajärjestän kapinoissa ovat mukana!
   
 3. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  Ensimmäisessä tiedotteessa luvattiin lisää terveisiä tiimiltä joulukuun alussa, vaan eipäs maltettu sinne asti odotella…

  Messuviikonloppu oli tiimiläisten osalta erittäin onnistunut, hauskaa pidettiin ja tiimin tytöt hoitelivat pr-tehtävänsä mallikkaasti. Varsin positiivista oli, että saimme uusia yhteiskumppaneita mukaan tulevalle kaudelle. Myös itse tiimi sai virallisen vahvistuksen,
  kun Risto Kainulainen tulee mukaan joukkoihimme!

  POWER TEAMIN YHTEISTYÖKUMPPANEITA KAUDELLA 2014 OVAT:
  Ojan Rauta / BRP, Oulu / KELKKAKUUME
  VHK Kylmärakennus Oy, Oulu
  Cabel Fix Finland Oy , Vihti
  Oulun Sisustajat Oy, Oulu uusi
  Suomen Mardega Oy, Kello/Oulu uusi
  Rova-Sisustus, Rovaniemi uusi
  Ajardos Oy, Nummela/Vihti
  Kaivinkoneurakointi Mikko Tiainen, Vihti
  Powerpaino Tmi., Nummela
  Betonipepe Europert-Team Oy, Vihti
  Kylmäteho Tenhunen Oy, Klaukkala
  HTM-Yhtymä, Ryttylä
  HMK-Kylmä Oy, Klaukkala/Espoo
  Juhan Marja ja Vihannes Oy , Tammela

  Listalla ovat mukana vanhat ja uudet kumppanit ja palstatilaa on vielä jäljellä, joten mukaan tukijoukkoihin mahtuu vielä... ;)
   
 4. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  KELKKAKUUME POWER TEAM TOIVOTTAA KANSSAHARRASTAJILLE
  RAUHAISAA JOULUNAIKAA JA MENESTYSTÄ KAUDELLE 2014
  NÄHDÄÄN ENSI VUONNA!
   
 5. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  Kelkkakuume Power Team aloitti kisakautensa viime viikonloppuna Sonkajärven ja Kajaanin sprinteissä osittaisella miesvahvuudella. Paul Anttila edusti tiimiä masters sarjassa, Mikko Kyröläinen, Henri Kylmänen sekä Anssi Pätsi harrasteessa, Ville Moilanen puhkuissa sekä Hannu Härkönen pro-luokassa. Tyttöjen osalta ketään ei kerinnyt viivalle, mutta tiimin Susanna Lemström oli kipsijalkansa kanssa kannustamassa poikia radan varrella. Vaikka lunta ei juuri ollut, pysyivät radat kaikkien tiimiläisten mielestä yllättävän hyvässä kunnossa ja hyvällä mielellä ajettiin päivän viimeisetkin kierrokset.

  Pali oli ehdottoman tyytyväinen viikonlopun antiin ja kisajärjestäjien makkaroihin. Sunnuntaina pienen säätämisen jälkeen kypärä ja lasitkin pääsivät Palilta katoamaan, mutta onneksi mukana oli reiluhenkistä porukkaa ja lainakamppeet löytyi sunnuntain ajoihin. Omiin ajoihinsa Pali oli myöskin tyytyväinen, enää jäätiin kärjestä puolen minuutin verran :)

  Harrasteluokassa lauantaina Henkka ja Mikko ottivat pieniä kunniakierroksia radan ulkopuolella ensimmäisellä rundilla, vasta toisella kierroksella molemmilla alkoi kelkka pysyä ladulla. Kumpikaan miehistä ei kuitenkaan ollut oikein tyytyväinen ajoonsa. Sunnuntaina harrasteluokkaan saatiin lisävahvistusta Pätsin Anssista, joka lähti kokeilemaan kymmenen treenitunnin jälkeen mihin se vauhti oikein riittää. Henkka oli sunnuntaina jo tyytyväisempi ajoihinsa, mutta flunssaan sairastuneelle Mikolle jäi vielä hampaankoloon kaivertamaan sijoitukset. Anssi sai kelkan pidettyä baanalla ja jännityksestä huolimatta oli toisella kierroksella ollut jo kivaa ajaa. Tuloksena Mikolla lauantaina hienosti 10. sija, Henkka sijalla 33. Sunnuntaina Mikolla sijoitus 20., Henkka 23. ja Anssi 28. kaiken kaikkiaan 44 lähtijän jättiluokassa.

  Sport 600 luokassa saatiin menestystä, kun tiimin Ville Moilanen tuli, ajoi ja voitti. Lauantaina miestä jäi tympäisemään muutaman kymmenyksen ero voittajaan, vaikka Ville ottikin päivän kolmesta kierroksesta kahdelta pohja-ajat. Tuloksena siis toinen sija. Sunnuntaina epäselvyyksiä ei enää tullut, vaan Ville hoiti suvereenisti homman kotiin ajaen kaikille kolmelle kierrokselle pohja-ajat ja voittaen näin luokan Suomen mestaruuden! Kelkasta tehtiin vielä protestikin, mutta teknisen tarkastuksen jälkeenkään epäselvyyksiä voittajasta ei ollut. Kakkossijalle SM-taistossa ajoi Simo Kivelä ja kolmanneksi Toni Beranger. Isot onnittelut Villelle ja muille palkintopallille nousseille!!

  Pro-luokassa tiimiä edusti tuttuun tapaan Hannu Härkönen, joka ei saanut lauantaina kelkkaa kulkemaan mielensä mukaan. Muutaman ulosajon ja oho-tilanteen seurauksena 9. sija. Sunnuntaille meininki olikin sitten jo toinen, ensimmäinen kierros meni vielä hieman ihmetellessä ja varoessa jäisiä paikkoja, mutta pari viimeistä rundia alkoi tuottaa tulosta ja fiiliskin ajamisen osalta paranemaan. Sunnuntaille siis 5. sija ja SM-taistossa sija 9. Kärjessä taistelu oli muutenkin kovaa ja sekuntipeliä pelattiin, puhkujen viime vuoden kovat nimet olivat nyt tulleet sekoittamaan pakkaa ja pistivät tosissaan kampoihin jo kokeneemmille pro-miehille. Kolmen kärki siis Pro-luokassa 1. Mikko Väätäjä, 2. Jesse Hottinen ja 3. Arttu Haapiainen. Kelkkakuume Power Team onnittelee!

  Kelkkakuume Power Team kiittää järjestäjiä ja seuraavissa taistoissa nähdään taas!
   
 6. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  MK-Sprint Rovaniemi 22.-23.2.2014

  Rovaniemelle Kelkkakuume Power Teamia lähti edustamaan hieman isompi joukko useammassa sarjassa. Lady-luokassa kauniimpaa sukupuolta edustivat Jenny Alatalo ja Emmi Sipiläinen, miesten sarjassa M50 tiimipäällikkö Hessu Korander sekä Paul Anttila, harrasteessa Mikko Kyröläinen ja Ville Kaipio, P800-luokassa Ville Moilanen sekä pro:ssa Hannu Härkönen.

  Ensimmäisen päivän osalta tulokset olivat tiimin puolesta mukavaa katseltavaa. Ladyissä Jenny otti kolmannen sijan Emmin tullessa hyvin päivän vitosena maaliin. Jenny hehkui tyytyväisyyttä ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta toisella rundilla meno oli ollut liian varovaista. Emmi oli päivään kokonaisuudessaan tyytyväinen, ensimmäisten kisojen jännitys purkaantui sievänä hymynä naamalle. Vanhemmissa herroissa Hessu ei ollut vauhtiinsa alkuunkaan tyytyväinen ja petrattavaa jäi sunnuntaille. Pali tapansa mukaan oli kisafiiliksestä innoissaan ja ajeli tyytyväisenä maaliin saakka. Harrasteessa Mikko pisti toissaviikonloppua paremmaksi ja kipusi päivän neloseksi. Ville Kaipio lähti kokeilemaan vauhtiaan myöskin harrasteeseen ollen päivän 15 muutamien pitkäksi menneiden kurvien jäljiltä.

  Puhkuissa Ville Moilanen lähti vakuuttavasti liikkeelle ajaen pohjat kahdelle ensimmäiselle kierrokselle, eikä se paljosta uupunut viimeiselläkään kierroksella. Ville oli erittäin iloinen päivään ja ottikin ykkössijan yli 17 sekunnin turvin. Prossa kärjen taisto oli jälleen kovaa ja pakka sekoittui moneen kertaan, mutta Hannulle lauantain osalta neljäs sija. Ohjelmaa oli ollut jälleen riittävästi ja parannettavaakin jäi.

  Sunnuntaina ohjelmaa olikin sitten enemmänkin. Upea sprinttirata kierrettiin nyt eri suuntaan kuin edellispäivänä, tosin ainakin tyttöjen mielestä rata oli näin päin mukavampi ajaa. Jenny laittelikin kelkkaansa hyvällä kyydillä menemään ensimmäisellä kierroksella kunnes ote lipesi ja kelkka olikin nurin radan loppupuolella. Sunnuntain tuloksena 8. sija. Emmi taiteili varmoin ottein päivän viidenneksi ollen tyytyväinen niin lopputuloksiin kuin omaan ajoonsa. M50- sarjassa Hessu eteni mielestään hyvin ottein etenkin ensimmäisellä kierroksella, mutta vauhti ei silti aivan riittänyt kärkeen. Tänään kolmas sija Palin ollessa sunnuntain neljäs. Harrasteessa Mikko myhäili tyytyväisenä ensimmäisen kierroksen kolmatta sijaa, mutta toiselle vauhti hieman hiipui. Päivän viides kuitenkin lopputuloksissa. Ville K. teki varmistellen työtä tällä kertaa ilman ulosajoja ensimmäisellä kierroksella, mutta toisella rundilla otti sitten senkin edestä kunnon ilmalennot. Kylki edellä kivikkoon takasi pienen visiitin ambulanssissa, mutta onneksi tästäkin selvittiin mustelmilla.

  P800- ja pro –luokissa kova kilpailu jatkui sunnuntainkin osalta. Ensimmäisellä kierroksella Ville M. ajeli hissukseen yhdellä pytyllä maaliin, mutta sai kelkan toimimaan toiselle ja kolmannelle kierrokselle. Ville vastasi kenties päivän parhaista aplodeistakin heittämällä hienot turvat toisen kierroksen maaliintulon jälkeen, kenties oli hieman yrittämistä pelissä maaliviivalle saakka ;D Kolmannelta kierrokselta voltin kautta maaliin ja päivän kuudes sija. Hannulla oli välillä enemmän, välillä vähemmän ohjelmaa mutta kokonaisuudessaan mies oli tyytyväinen päivän ajoihin, etenkin viimeiseen kierrokseen. Sunnuntaille kuitenkin kuudes sija.

  Liiton SM-taistossa Ladyissä Jenny otti hienosti neljännen sijan Emmin ollessa viides. P800-luokassa voiton vei SM-pisteissä Jori Kangasvieri Ville Moilasen jäädessä kolmen pisteen päähän toiselle sijalle. Hannu kipusi pienillä eroilla SM-kolmoseksi, kärkikaksikon ollessa omilla lukemillaan pisteissä. Ykkösenä siis Risto Juujärvi ja toisena Mikko Väätäjä.
   
 7. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  GIANT 2014

  Gianttia eka päivä takana ja enemmän ja vähemmän tapahtumaa itse kullakin ohjelmassa.. Vielä porukkaa hymyilyttää ja tiimi tukee toinen toisiaan. Ladyt- luokassa Jenny paahtaa kolmantena jonkin verran kärjestä jääneenä, mutta Meri joutui nelos eekoolla hiukan reitiltä ulos ja pääsi vasta muutaman tunnin päästä jatkamaan matkaa maaliin. Ennen tätä Merillä hienoa ajoa hyvällä temmolla, joten ulosajo kaivertaa nyt huomista päivää..

  Pappaluokassa pojat ajelee tasasta tahtiaan, mitä nyt Hessu kävi myöskin hieman kaivamassa kelkkaansa kolmospätkällä. Hessun onnistui kuitenkin jatkaa ilman vahinkoja ja huomiseen päivään M50 luokassa lähdetään sijalta 5, Jari Nevala sijalta 7. sekä Pali Anttila sijalta 8. Beessä tiimin Risto Kainulainen ajelee välillä paremmin ja välillä hiukan huonommin kuitenkin ilman suurempia kommelluksia. Flunssaisen Riston päivä ei ollut helppo, mutta positiivinen mieli ja energia auttaa huomiseen, johon lähdetään sijalta 17.

  Puhallinluokassa Ville ajoi hienosti pari ensimmäistä pätkää, mutta sitten alkoi miehestä voimat ehtyä. Viimeisellä ek:lla Meriäkin tarjouduttiin jelppaamaan kun ajaminen ei enää meinannut maistua mutta Merihän passitti Villen pikaisesti uudelleen matkaan ja jäi odottelemaan seuraavaa herrasmiestä. Ville lähtee sunnuntaille sijalta 5. Prossa mennään jälleen kovaa. Hannu lähti varovasti liikkeelle ja ajoi kerrankin melko ehyen päivän ilman suurempia kommelluksia, tai ainakaan kelkan hajottamista ei ollut tänään ohjelmassa ;) Huomiselle lähdetään tsemppaamaan sijalta 9.

  Huollon puolella ohjelmaa piisasi sitäkin enemmän, bensat väheni odottamattomaan tahtiin ja hoppua riitti. Jussi, Ville, Aapeli, Riku sekä Matti pitivät kuitenkin hyvää huolta ja jelppiä saatiin muistakin tiimeistä silloin kun sitä kaivattiin! Kiitos kyseisille henkilöille :)

  Huomenna vedetään jälleen korkeelta ja kovaa!!
   
 8. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  GIANT 2014 toinen päivä

  Giantin toisesta päivästä on nyt palauduttu muutama päivä, osa porukasta paremmin, osa huonommin… Jenny taisteli hienosti ladyissä kolmannelle sijalle ja kyllä se hymy loisti maalissa. Merin matka loppui lyhyeen kun ek 5lla matka tyssäsi pöpelikköön. Hessu ja Pali pääsivät myöskin maaliin saakka, molemmilla oli päivän aikana ollut ohjelmaa remmin vaihdon merkeissä baanalla. Hessu kuitenkin M50 luokan viides! Jari joutui samaisessa luokassa jättämään leikin kesken seiskapätkän jälkeen, kun ulosajo vei miehestä voimat loppuun.

  B:ssä Risto taisteli myöskin hienosti maaliin vaikka flunssa vaivasi koko viikonlopun. Hatunnoston arvoinen suoritus Ristolle kunnosta huolimatta! Puhkuissa Villen skippaduu ei enää sinkkiä kiristämälläkään oiennut ja upeiden ilmalentojen seurauksena Villen matka tyssäsi vain pari kilometriä lähdön jälkeen. Kelkka ja mies romuna, keppien kanssa kävelyä pääsi Ville muutamaksi päiväksi harjoittelemaan. Hannu sitä vastoin harjoitteli enemmän ja vähemmän kurkipotkuja ja lentoon lähtöä, mutta eivät ne siivet kantaneet kovinkaan pitkälle. Tukivarren vaihtoa oli ohjelmassa ja tämän jälkeen pari viimeistä ek:ta tultiin vielä hyvällä vauhdilla maaliin saakka. Rankat pari päivää takana mutta silti Giantin kahdeksas sija.

  Nyt tytöt ja pojat koittavat palautua ja saada jäsenet taas liikkumaan ja kelkat kasattua, Kuusamon lähtöviiva odottaa tulevana lauantaina.

  [​IMG]
  Kuva Aarno Isojärvi
   
 9. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM 2014

  Kuusamo 15.3.2014

  Viimeinen kisa SML:n osalta on nyt ajettu ja osa tiimiläisistä suuntaa kesälomalle, osa vielä viimeisiin talven skaboihin. Kuusamossa kuitenkin ratkaistiin liiton SM-mitalit menneenä lauantaina. Ladyissä tiimin Emmi Sipiläinen otti yllätysvoiton tasaisella ajollaan Merin ollessa kolmas ja Jennyn taistellessa kuudenneksi. Emmi oli yllättynyt voitostaan, olihan kyseessä neidin ensimmäinen endurokilpailu. M50-luokassa Hessu otti tällä kertaa neljännen sijan eikä oikein ollut tyytyväinen tulokseensa Jarin ja Palin viedessä sijat 11. ja 12.

  Ville Moilanen ei kilpailuun päässyt osallistumaan Giantissa kolhun saaneen nilkkansa takia, mutta beessä Risto jatkoi urakointiaan päätyen sijalle 22. Aassa Hannun meno näytti hurjalta ainakin kolmos ek:n alussa, mutta kovasta puristuksesta huolimatta sija 7. ei ollut aivan kuskin mieleen.

  SM- pokaalit jaettiin illalla Kuusamo hotellilla, jossa Ladyissä Jenny Alatalo nappasi upeasti kolmannen palkinnon!! Sprinttien osalta SM-sarjassa palkittiin myös kolmannen sijan aassa napannut Hannu Härkönen sekä puhkuissa toiseksi ajanut Ville Moilanen!! Onnittelut tälle kolmikolle upeasta SM menestyksestä! ;D

  Sallaan suuntaavat vielä osa porukkaa tulevana lauantaina, siellä nähdään!
   

Suosittele tätä sivua