Keskustelua mönkijöistä

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä peccis, 28/3/07.

 1. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Tuota... Extraleveät levikekaaret, lokasuojan levikkeet. Eikait tuossa leveistä teloista mitään sanottu...
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Minä sanoin leveistä teloista kun joskus kaipais sellaisia että menis paremmin ummessa keväällä :D
   
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Tällainen tuli purku kamppeena, tarkoitus oli myydä osina mutta moottori oli loppujen lopuksi ehjä kun kasasin. 380h 8900km 2010.

  Polish_20200211_213220375.jpg
   
 4. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Pitänee heittää tänne aiheelle kysymystä ja samalla kevyt arvostelu kyseisestä mallista. Meillä on kossilla ajokkina outlander 450max. Kohtuu paljon sillä ajelee jonka johdosta renkaiden kuluminen suurta. Toki meikäläisen tyhmyyttä kun en heti toisia vanteita hankkinut. Nopeimmin vaihtoon mennyt eturenkaat paris kuukaudessa. Adapteria en ole tuohon malliin löytäny, vanhempiin löytyy.
  Mutta on tuon huollot kalliita. Lähes aina yli pari sataa kustantaa kun on oikeestaan pakko liikkeessä teetättää. Vielä on takuu voimas sekä ostotakuu 5v, jos oikein muistan. Takuuehdoissa on maininta huoltojen suoritteista ja merkinnöistä. Tähän mennessä mittaristo on vaihettu, yksisuuntalaakeri ym. Samoin ollut sähköissä ongelmia kun johtojen eristeet hieroutunu puhki suojaputkien sisällä. On meinaan kiva ettiä ilman sähkökuvia.
   
 5. Motopete

  Motopete Well-Known Member

  Jos eturenkaat kuluu nopeasti niin eikö tuo kannattaisi säätää aurauskulmat kohilleen?
   
 6. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Aurauskulmat on säädetty niin tarkasti kuin vain kykenin. Tuo kun on neliveto ja maantieajossa käytetään vain takavetoa, suositus, pitää etuperä sen verran hanttiin jotta mönkijän rengasmateriaali ei kestä juuri yhtään. Ajot vielä 100% asfaltti pinnalla. Laite kyllä kulkee hyvin suoraan kun kokeillut, sarvista kun päästää irti niin rullaan suoraan. Mutta, toki tarkistaa vielä vois.
   
 7. Paabo

  Paabo Well-Known Member

  Hyvin vaikea saada karkeiden renkaiden kulumista asvaltilla ajossa pois. Itse kokeilisin 0.5bar renkaan paineen nostolla, että onko eroa. Siitä vaan kannattaa nuorisoa muistuttaa,kun mönkijän käyttäytyminen voi muuttua ihan täysin renjaanpaineen nostolla.
   
 8. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Kysytäänpä täälläkin... Onko kokemusta t3a<->t3b muutoskatsastuksista?

  Tilanne kun on sellainen että tytöllä on mopokortti...ja aikomus suorittaa T-kortti. Sillä saisi ajaa t3a:ta (40km/h) (mutta ei t3b:tä (60km/h) ). Eli jos hankkisi t3b:n jonka downgreidaisi t3a:ksi väliaikaisesti. Poika tulossa kovaa vauhtia perässä mopoikään.

  Tosin mopoauto AM/121 -kortilla kyllä saisi ajaa t3b:tä ja sen korttiluokan saisi suoritettu tuolla t3b-traktorimönkijälläkin (ei siis ole pakko olla mopoauto).
   
 9. Habaa

  Habaa Member

  Jäi muutos tekemättä, mutta selvitteli asiaa. Mönkijä Can am. Eli paikallinen jälleenmyyjä/huolto hommaa jonkun vastaavuspaperin maahantuojalta, että mönkijä täyttää t3a kriteerit. Mönkijä ja kaikki avaimet korjaamolle ne koodataan 40km/h. Kuluttajalle ei jää nopeampia avaimia. Sitten muutoskatsastus. Ja jos oikeen ymmärsin niin sama rulianssi sitten kun muutetaan takaisin t3b:ksi. Todistuksen hintaa ei paikallinen jälleenmyyjä osannut suoraan sanoa ehkä 200-300€ ja sit muutoskatsastus.
  Minusta paras ajaa muksuilla se mopoauto kortti, on se paljon mukavampi ajella 60km/h, kun tiruuttaa 40km/h.
   
  Rusty tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua