Lämmitettävät ajolasit???

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä äsdeeii, 4/1/11.

 1. Lavikka

  Lavikka Well-Known Member

  509 kingpin ignitestä onko mitään kokemuksia kellää? Enskamopoiluihin lämpölasit suunnitteilla kun tällee reilusti hikoilevana menee mitkävaan lasit helposti huuruun märällä kelillä.
   
 2. Freeraider

  Freeraider Ski-doo Freeride XM 137” 800cc E-tec 2014

  Voisin myydä omat lämmitettävät oakley prizm inferno red lasit. Todella vähän käytetty kun vaihdoin lämpöviisirilliseen kypärään. Tarjoa yvllä! Lasit nyt luostolla ja huomenna viikon levillä.
   
 3. Basso58

  Basso58 Boondocker re 3900

  509 sinister x5 ignitet on ollut kyllä hyvät. Itelläkin partanaamana aina lasit huurussa. Nuo on kyllä pelastanut kelkkailun. Jäätävää tihkua ei ole vielä sattunut kohdille, ettei siitä ole kokemusta että jaksaako sulattaa sen.
   
 4. titanium

  titanium Active Member

  Onko minkälaista kokemusta noista kypäristä missö on lämmitetty visiiri? Myynnissä näyttäis olevan ainakin fxr:ää ja 509:siä. Onko mitä eroja käytännössä?
   
 5. vetkulilm

  vetkulilm -20 Expert ja -14 Rave Re

  Mikähän ero nuilla on x6 malliin?
   
 6. Basso58

  Basso58 Boondocker re 3900

  Taitaapi x6 olla vain päivitetty/uus malli. Tiiä onko sen paremmat kuin tuo x5.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 7. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2020, Lynx RE 600 R-19

  Kunnon ali-jäähtyneesen sateeseen se ei auta, mut pienempään ja hikoiliville kuskeille siitä on apua. Helppo ja halpa apu hikoilun aiheittaman huurtumiseen on useampi kypärähuppu joita vaihdella reissussa.
   
  Viimeksi muokattu: 5/1/20
 8. Lavikka

  Lavikka Well-Known Member

  Kiitos tarjouksesta mutta kirkas linssi tuntuisi oleva toimivin endurossa suttusella kelilla ja pimeellä.


  509 sinister x6 ignite lasit tuli nyt ostettua
   
  Freeraider tykkää tästä.
 9. Pertuzi

  Pertuzi Aziz20188001553

  Tänää ajelin 509 kingpin ignitet päässä jonku tunnin 10-13 asteen pakkasessa vilttohommissa ja kyllähän nuo pysy huurteettomina. Oli varmaan eka päivä koskaan vilttohommissa, kun lasit sai pitää koko päivän päässä. Ja paljo laajempi näkökenttä nuissa kuin esim. Scott prospecteissa. Ainut vaan, että nuohan alko vilkuttaa punasta valoa (akun varaus alle 20%) varmaan alle tunnin ajon jälkeen vaikka oli täys akku eikä edes mikään kova pakkanen. Kai sille akulle pitää vielä joku eristetty pussukka tehä mihin nakkaa kertakäyttöisen käsienlämmittimen kaveriksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18/2/20
 10. Pertuzi

  Pertuzi Aziz20188001553

  Kellään muulla vastaavia kokemuksia 509 ignite akuista, kuin mulla tuossa ed. viestissä? Kuis pitkä se lisävarusteena myytävä kierrejohto on, saako sillä akun lämpimään vaikka takin alle johonki kaulapussukkaan?
   
 11. Pullor

  Pullor New Member

  Itsellä on X6 Ignitet ja akku on kestänyt 25 asteen pakkasessa varmasti sen 3h käyttöä.
   
 12. aku

  aku Apex xtx + Phazer

  Onko joku testannut, käykö x6:set Shoe kypärän kanssa.
   
 13. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Olen testannut Shoein kans. Hyvin istuu, tai no sellai semihyvin. Ainaha pienia vuotoja on.
   
 14. aku

  aku Apex xtx + Phazer

  Ok, kiitos.
  Täytyy jostain hommata sellaiset lämmitettävällä linssillä. Nyt kyllä aika tiukassa Suomen kaupoissa.
   
 15. Pertuzi

  Pertuzi Aziz20188001553

  Saanen kysyä miksi X6:et eikä Kingpin?
   
 16. aku

  aku Apex xtx + Phazer

  Ei oo kokemusta kummistakaan, Ilmeisesti tuo x6 on uusin malli ja niitä saa polaroidulla sekä tummentuvalla linssillä.
  Mutta toki nuo Kingpin lasitkin voi olla ok? Taitaa vaan nekin olla aika vähänä Suomenmaassa.
   
 17. Lavikka

  Lavikka Well-Known Member

  Itekki eka kattelin kingpingejä hinnan takia mutta kuvien ja myyntitekstien perusteella päättelin X6 rungon paremmaksi eli että olisi linssillä mahdollisuus kestää kirkkaana normi olosuhteissa ilman lämpöjäkin niin semmoiset sitten ostin drivokselta.

  Airohin aviaattori 2.2 sopii ainakin hyvin ja hyvin on pelannut märällä kelillä ja räntäsateessa kurapyörä enskailussa. Kovemman pakkasen toimivuutta ei oo päässy testaamaa. Onha nuo nii kalliit että kurakeleillä ei perus treeneissä kehtaa käyttää...
   
 18. Pertuzi

  Pertuzi Aziz20188001553

  Joo sillä kyselen, kun omien havaintojen mukaan Kingpineissä olisi laajempi näkökenttä entä X6, koska tulevat lähemmäs naamaa (matalampi runko/pehmusteet). Tosin jos ajaa vain reittiä niin tuolla ei ole yhtä suurta merkitystä kuin puskahommissa. Kingpineistä ei tosin ole hihnalle noita saranoita/outtriggerssejä, joten voi olla, että X6:set saa tiukemmin istumaan naamaa vasten. Linssivalikoima nuihin pitäisi olla sama. Itelle otin perus yellow tintit, koska arvelin, että ne ei olisi liian tummat pilvisille keleille ja illanhämyyn. Ja aika kirkkaat ne tosiaan on. Kevään kunnon aurinkokeleille voisi olla tummemmat. Juuri mitään kontrastia nuo perus yellow tintit ei kyllä kirkkaisiin verrattuna tuo varsinkaan pilvisellä säällä ja illanhämyssä. Nuista tummentuvista linsseistä en kyl tiiä sanoa mitään. Lumilautapuolella ovat aikapaljo edellä näissä kontrasti ja linssitekniikka keskusteluissa ja mitä youtubea katsellut niin polarisoiduille linsseille eivät rinteessä kovin suurta painoa-arvoa anna eli toimii kai lähinnä silloin, kun lumen pinta heijastelee silmiin esim. keväällä.
   

Suosittele tätä sivua