Lämmitettävät ajolasit???

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä äsdeeii, 4/1/11.

 1. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Ei ole tuo FXR lämmitettävällä visiirillä tullut aiemmin vastaan, mutta vaikuttaa vastaavalle kuin omassa käytössä oleva Lynx EX-2. Se on ollut hyvä hankinta ja visiirin lämmitys on toiminut hyvin, poislukien pari kertaa, kun satoi alijäähtynyttä vettä. Silloin lämmityksen teho loppuu kesken ja visiiriin tulee jääkerrosta.
   
 2. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Ollut pari talvea fxr:n lämpövisiirillä oleva potta ja on kyllä toiminut moitteetta umpisralleissa. Alussa niskat meinasi kipeytyä tuon painon vuoksi mutta äkkiä siihen tottu enkä ole enään nähnyt ongelmaksi. Reittikäytössä tykkään silti enemmän lämmitettävistä laseista joihin saa sävytettyä linssiä niin näkee reitin muodot paremmin.
   
 3. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  FXR:llä on ensikokemukset sähkövisiiristä otettu jo kolmetalvea sitten ja hyvä kypärä on ollut. Maski vain paikoilleen, niin ei ole mitään huolta huurtumisen suhteen ja itse olen taas tykännyt suuresta näkökentästä, jota tuo visiirikypärä toi kelkkalaseihin nähden. Nyt hommasin viimekeväänä BRP:n Oxygen Kypärän, joka on vielä parempi laajemmalla näkökentällä ja vieläpä korvasuojaimilla. On hyvä ja hiljainen potta tämä. Linkki sellaiseen: https://motocafe.fi/tuote/brp-oxygen-kypara/?nab=2&utm_referrer=https://www.google.fi/
   

Suosittele tätä sivua