Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

 1. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Raatasin noista kelekkatarroista kaverin kans kuka töis safari virmas. Sano että niien myynti ollu ni vähissä että tekeminen makso enämpi ku tuotto oli. Siinnä saattaapi olla syy ettei niitä olhe missään. Nykypäivällä varmaan vois tehä jonkun nettiäpoisivellushirviö synseemin? Ni vois sitte maksaa kuka haluaa. Ja hiihtoniiloille saman moinen.
   
 2. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Pyhävasan kämppä pokan ja puljun noin puolivälillä.
   
 3. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Jep. Se on varmaa raijankiselästä seuraava kämppä. Pystyssä tais olla:)
   
 4. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Pyhävasa on Raijankiselän ja Puljun suunnilleen puolivälissä. Ke ollaan Inarissa Karigasniemen suunnasta lähestyen. Koitahan saada kaverit ajoissa ajoissa baarista pois:D
   
 5. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Täällähän oli noppeemmat jo koortinaatit antaneet:eek:. Samaa arvelin et tarrat maksaa enempi mitä saa tuottoo. Sellanen se on vapaaehtoinen maksu. Kannatan tota Carrillon ehotusta, se on nykyaikaa, minä en:D Juu ja meille hiihtiniiloille kans joku maksu, ladut aina viimisen päälle:eek:
   
  carrillo tykkää tästä.
 6. carrillo

  carrillo Well-Known Member

   
 7. Jakke_

  Jakke_ Lynx X-Trim RE 850 -18

  https://www.infogis.fi/levimk/
  Onhan tämä sähköisesti jo useamman vuoden toiminut.. Ja tuon 10€ kun maksaa, niin näkee tamppareiden liikkeet.. Mikä tosin ehkä hiukan huono homma. Nyt sitten ajetaan sen tuoreen tampparijäljen perässä baana heti uudestaan patille, kun ei ehdi kovettua yhtään.. Sipolahan tätä taisi aikaisemmin myös jo kritisoidakkin..
   
 8. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Nyt raatataan vähän eri asioista. Kelkkatarra on eri asia. Mut jos salaa halutaan lanata niin se pitää tehä sit yöllä. Ja sit tulee vissiin nämä tyy yyöaikainlait vastaan:oops: .
   
  carrillo tykkää tästä.
 9. Markor

  Markor Skiittoni

  Aikaisempina vuosina on tampparin perässä ollut yleensä oikein lana. Vkolla 11 mitä näin noita tamppareita niin perässä oli "vaan jyrsin".
  Siinäpä ei montaa kelkkaa tarvi perässä mennä niin, tuommoisella höttölumella reitti hetken päästä patilla.
  Tokihan kelkkailijoiden määrä varsinki noiden keskuksien läheisyydessä kasvaa, niin voi silläkin olla osa syynsä reittien pattisuuteen.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 10. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod Renegade X-Rs 850

  Olisiko ajoseuraa huomenna Levi-Salla välille? Reittivinkit myös tervetulleita.
   
 11. JussiTee

  JussiTee Well-Known Member

  Iltoja
  Saapikos pokasta (tievabaarista) varmuudella bentsiiniä jos keskiviikkona koittas käydä vähän etäämmällä tästä levi-kittilä-köngäs -alueelta. Jos hurauttas kittilästä - pokkaan - puljuun ja siitä könkään / levin kautta takas lähtöpaikkaan. Matkaa tullee yli 200 km ja kyllä sitä tuota 600 ötökkääkin pitää tankata tuolla matkalla.
  Ja onko tietoa missä kunnossa tuo ympyrä olisi Tänää ainaki ylläs - levi reittiä lanattu kun kävin hikilankuilla pätkyttelemässä niin ladunylityksissä näky varsin siliää baanaa.
   
 12. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Sehän ottaa helistimen kätheen ja lähettää savumerkkejä tievhan. Eli kannattaa soittaa sinne ni saapi ajantasa tietua.
   
 13. JussiTee

  JussiTee Well-Known Member

  Iltoja
  Kävimpä sitte keskiviikkona vähän kurvailemassa. Lähin heti aamusta klo 9 aikaan Könkäältä, sieltä Kiistalaan ja Pokan Tievabaariin. Siellä kahvetti ja munkki miehelle ja bentsiiniä ötökälle ja nokka kohti Puljua kun lanuri oli maanantaina ajellu Puljun suuntaan. Puljusta samalla istumalla Tepastoon ja sieltä Könkäälle. Matkaa tuli jokseenkin 200 km ja olipahan vähän vauhdikkaassa kunnossa...tosin aamusta jäistä nii joutu muutamia kertoja käydä hakemassa liu'uille jäähyä reitin sivusta. Vajaa viitisen tiimaa meni koko reissulla, tosin stoppeja ei ollu ku tievabaarin stoppi ja pari muuta valokuvapönöä.
  Eli omaan kyssäriin vastaus, tievasta sai bensaa ja reitti loistavassa kunnossa
   
 14. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Tievan tankit täytetty Tiistaina, ei ihan heti lopahda. Sen verran vois vinkata et jos meinaa Leviltä Saariselälle Vuotson kautta niin kannattaa mennä sit pian, siel on hiton pitkät matkat aurattu tie auki Pokasta pikkusen ylöspäin. Muutenkin reitti Vuotsoon asti jokseenkin järkyttävä. Inarin puolella mahtavat baanat.
  Ei ollenkaan huonompi ajatus kiertää Inarin kautta. Näin meinasi yksi porukka joka oli rypönyt tuon kyseisen pätkän samana päivänä.
   
  Kamppi tykkää tästä.
 15. Viikinki

  Viikinki BD RE3700 -15 ... nelarista jo haaveilee!

  Vieläkö kylän pinnassa on reiteillä riittävästi lunta?
   
 16. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  On
   
 17. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Sunnuntaina ajeltiin Ivalo - Kolari väli ja ihan ajettava oli koko matkalta. Minusta kaikkein huonoimmat reitit oli Levin pinnassa. Vuotso - Ivalo väli oli paikoin aivan huippureittiä.
   
 18. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Onko tuosta Kittilän reittie lanauksesta kellää parempaa tietoo? Reitin varrelta kuulu huhua et ois tulossa uudet tekijät seuraavalle kaudelle??! o_O
   
 19. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Jotain varmaan tapahtuu, kelkkavuoraajat ja safariyrittäjät aika käärmeissään kun kalustoa hajoaa ja kyllähän se näkyy käyttäjämäärissä jos reitit ei ole kunnossa. Kelkkoja vuokraavat yleensä vähemmän ajaneita niin on se raskasta paukuttaa patikkoo oudoksestaan. Vielä kun se ei ole ole halpaa lystiä niin mitäs jollei se olekaan lystiä:oops: Just tässä yks kaveri jonka piti ottaa kelkka kuudeksi päiväksi tuumas että on pakko pitää välipäivä että saa kroppa vähän elpyä.
  Kyllähän noita lanataan mutta käyttö on vaan niin kovaa että ei tahdo riittää. Vois sitä mielestäni tehdä vähän systemaattisemmin ja mieluummin illalla tai vielä parempi yöllä.
   
 20. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Joo ehottomasti yks tai kaks konetta ilta-yöhommii.. pikkuse se ainaki auttas ku ehtis reitit aamuu asti kovettuu.. Tuossa ylläksen välillä kevään reissuilla tuli noita safariporukoita vastaa ja tuumailin et saavat alottelijat ikimuistosen kokemuksen :D
   

Suosittele tätä sivua