lynx ei käy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Lynxxmann, 22/3/10.

 1. Lynxxmann

  Lynxxmann Active Member

  mikähän lynxiäni 5900GLx -84v. vaivaa kun ennen suhtkoht moitteettomasti toiminut alkoi viikonloppuna temppuilemaan. ensiksi kuulu poksahdus mutta muuta ei tapahtunut. ja sitte seuraavana päivänä poksahti ja sammui ja katoin konehuoneeseen niin pakoputki oli irronnut vieteriliitoksesta. sen korjasin ja meno jatkui seuraavaan päivään nii alkoi kipinät kadota. 20-100 metrin ajon jälkeen piti tulppia käyttää poies ja ootella ja nykiä että kipinät palasi.pari tuntia jaksoin sitä. yhdessä välissä kun se taas sammui niin pakokaasut tuprusivat kaasaria ennen olevasta ilmanputsaripöntöstä... jotenkin sytytys mennyt pieleen ja potkiiko takaisinpäin???? kokeilin eri tulppia ja ja johtoliitokset on läpikäyty. vein kelkan talliin jätin sinne. mikä sillä on hätänä ja miten se korjataan???
   
 2. Madd

  Madd Well-Known Member

  Vs: lynx ei käy...

  Oliskohan menny cdi boxi, se voi kylmänä toimia sit ku lämpenee ni ei toimi.
   
 3. vikke74

  vikke74 POLARIS

  Vs: lynx ei käy...

  cdi boksia vaan uusintaan ..tuohon saa aikas edullisesti uuden ..tarvike 50-60 e.-
   
 4. make60

  make60 Active Member

  Vs: lynx ei käy...

  Meikäläisen lynxillä kun on tuommoiset oireet niin silloin on seokset liian laihalla ja tulpat ruppee temppuilemmaan ja käöp liian kuumana ja poksahtellee pakoputkessa, syttyilee kampikammiossa ja mäntä on musta myös alapuolelta.Liäkkeena seoksen siätö,kaasarin-reitten puhdistus ja uuvet tulupat.Ja tuas mennään iliman cdi-poksiakin.
   
 5. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Vs: lynx ei käy...

  Mulla teki viime keväänä ihan samanlaista että parin kilometrin ajon jälkeen alkaa poksutteleen putkessa ja kipinä hävis. Jäähty tarpeeksi niin taas pelas jonku aikaa. Puolan vaihoin niin pelas sen jälkeen ku unelma.
   

Suosittele tätä sivua