mikä hätänä?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Lynxxmann, 22/3/10.

 1. Lynxxmann

  Lynxxmann Active Member

  mikähän lynxiäni 5900GLx -84v. vaivaa kun ennen suhtkoht moitteettomasti toiminut alkoi viikonloppuna temppuilemaan. ensiksi kuulu poksahdus mutta muuta ei tapahtunut. ja sitte seuraavana päivänä poksahti ja sammui ja katoin konehuoneeseen niin pakoputki oli irronnut vieteriliitoksesta. sen korjasin ja meno jatkui seuraavaan päivään nii alkoi kipinät kadota. 20-100 metrin ajon jälkeen piti tulppia käyttää poies ja ootella ja nykiä että kipinät palasi.pari tuntia jaksoin sitä. yhdessä välissä kun se taas sammui niin pakokaasut tuprusivat kaasaria ennen olevasta ilmanputsaripöntöstä... jotenkin sytytys mennyt pieleen ja potkiiko takaisinpäin? kokeilin eri tulppia ja ja johtoliitokset on läpikäyty. vein kelkan talliin jätin sinne. mikä sillä on hätänä ja miten se korjataan???
   
 2. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Vs: mikä hätänä?

  CDI-boksi mahtaa olla tiensä päässä, se on koneen takapuolella kiinni kahella 10mm-kantasella pultilla. Tarvikeboksi tilalle ja kovaa ajoa !
   
 3. köysti

  köysti Well-Known Member

  Vs: mikä hätänä?

  yhdyn edelliseen ::) ;D
   
 4. jaskap

  jaskap Iso vehje jalkain välissä jo vuodesta seitenkaks

  Vs: mikä hätänä?

  Tsekkaa ennen boksin ostoa, ettei sammutusjohdin tapaa mistään maahan tai esim. hätäkatkaisija tai virtalukko maadoita jostain syystä. Sammutusjohto on muistaakseni se ohut keltamusta.

  Boksi on toki todennäköinen.


  Huomasin muuten omasta kelkastani, että edellinen omistaja oli käyttänyt boksin auki ja ilmeisesti vaihtanut komponentteja. Eli näköjään on korjattava osa.
   

Suosittele tätä sivua