Mikä Yammu?

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Yamahisti-Skidoisti, 17/12/18.

 1. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Oot oikeessa, sekaisin menee äijä näiden vaihtoehtojen kanssa. Oiskohan se sittenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan uudempi Venture, jossa korkeampi istuinasento? Eihän se patikossa kovin hyvä ole mutta jotenkin pärjää. Se vain, että täälä meillä reitit lanataan ehkä 2-3 kertaa kaudessa.
   
 2. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Käytä verhoomossa se penkki korotuksessa ja laita tankoon säädettävä koropala?
   
 3. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Koropala onkin jo. Aikomus oli käyttää kesällä verhoomossa mutta alkoi tehdä mieli tuoreempaa kelkkaa. Ei tuossa oikein seisaallaan voi ajaa vaikka koropala on, astinlauta on sen mallinen, että siitä meinaa lentää.
   
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ei se uudempi Venture paljoa eroa tuosta sun nykyisestä. En muista oliko ohjausakseli vähä eri kohdassa. Mutta penkki on korkiampi ja tanko. Joskin uudemmassa on eri kone jne ja riittävän uuden ku ostat niin siinä on ajotietokone ja ohjaustehostin.
   
 5. petes88

  petes88 Well-Known Member

 6. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Itse mitä päällä pompin niin erona oli melkein yhtä selvä kuin vector/vector Badboy aikanaan tai sitten aika kultaa muistot :D
   
 7. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Ei paha. Kaverilta sais vaan aika paljon halvemmalla. Pitääpä kysyä, paljonko välejä ovat vailla.
   
 8. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Aika hyvin hyvittävät tuohon Renegadeen. Pitäisköhän hakea pois? Eihän se uusi ole mutta melkein uuden hintainen:rolleyes:
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  14000 tais olla uuden hinta :D. Siihen 1500e iskarit keulaan
   
  petes88 tykkää tästä.
 10. petes88

  petes88 Well-Known Member

  + lisäpenkki 500-1000e?
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 11. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Ootko Pete Tarvikekeskuksessa töissä? ;)
   
  petes88 tykkää tästä.
 12. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Pitääkö tuo, perhana, lähteä hakemaan aamulla? Huomenna olis mahdollisuus ajella Ranualle 230 km ja takasin vissiin saman verran. Kärryn kanssa tietenki vielä. Selkä vaan perhana niin kipeenä, että mietityttää koko kelkkailun harrastaminen. No jospa se vielä ennen kuolemaa paranee...
   
 13. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Onhan tuossa jo kilometrejä kuiten....
   
 14. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  No jos tuossa kelkassa on hyvä matto, runko on ehjä ja sukset pituussuunnassa suunnilleen samoilla kohdilla eli ei oo eturunkokaan solmussa ja tukivarret suorat ja kelkka on muuten ehjän tuntuinen niin ei tuo nyt noiden Renegade 1200 mallien pyyntihintoihin suhteettoman kalliskaan ole.
  Itse näkisin, että käytetyt öhlinsit ja ilmeisesti käytetty lisäpenkki nostaa kelkan arvoa n. tonnilla tuossa pyyntihinnassa. Toki senkin käytetyn lisäpenkin löytämisen mistään muualta voi olla haastavaa. Sitten jos vielä kokee, että entisestä saa hyvän hyvityksen niin eikait siinä kun lähtee kauppoja hieromaan. 8200km ei nelarin tekniikalle pitäisi olla kuin liukastus, mutta kelkat on niin yksilöitä, että kannattaa kelkka paikan päällä syynätä hyvin läpi. Olen nähnyt varsinkin Oulun päässä liikkeissä ihan remoja kelkkoja pienillä kilometreillä. Tuo johtuu varmaan lähinnä siitä, että Oulussa saa puoli talvea kivikossa pommittaa kun ajajaa kelkkaurilla on paljon ja sitten toisaalta lunta yleensä liian vähän.
   
 15. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Minä ehkä miettisin tässä kohtaa aikalisää. Näin sivusta katsojana kuume vaihtoon tuntuu olevan flunssan tasolla ja välitöntä tarvetta ei ole. Kyllä se iskee kunnolla kun aika on sopiva tai vaihdokki tarpeeksi houkuttava. Nyt lähinnä vaikuttaa että varsinaista halua ei ole :/
   
  FFoxi, Värjäri ja Vesukka tykkäävät tästä.
 16. petes88

  petes88 Well-Known Member

  En ole:D seku arvelin että jos sattuis sinun kriteereihin passeli olemaan ja kelkka kuume on vielä päällä niin tuossahan olis aivan hyvillä varusteilla oleva nelari...

  Mutta kuten vonikka tuossa kirjoitteli nii mieti kunnolla minkä laitat jos ei oo aivan pakottava tarve saada kelkkaa päivitettyä niin kyllä tuommonen n.9000e sijoitus on melko kova.
   
 17. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Kyllähän se 9000 on tosi iso raha. Saattaa huomenna mennä suoralla kaupalla Venture. Toivottavasti menee niin sitten pääsisin joko ostaan kaverilta Renegaden edullisesti tai sit ihan minkä vaan kohtuuhintaisen pelin. Olis se niin helppoa ilman vaihtokampetta joku ostaa.
   
 18. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Ihan yhtä helppoa se on vaihtokamppeella.

  Vonikka oikeessa.
  Ei taida olla haluja, kun selkää ja kaikkee vaivaa...
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Aina se on yhtä vaikeaa vaihto persaukiselle :confused: paitsi silloin kun vehje makaa osina takuukorjauksessa ja parhaat kelit päällänsä ja kiima pahimmilleen ajohommiin., eikös se värjärilläkin ollut 1200 skiido aikoinaan ;).
   
 20. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Oli. Sama laitos on ollu pari kertaa myynnissä 4000€ hinnalla, viimesin jotain 11tkm lukemalla. Toi 9t€ saattas olla pitkä hinta.
   

Suosittele tätä sivua