ONKO YOKO-KOKEMUKSIA

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Viikinki, 20/11/20.

Tagit:
 1. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Onko harrastavilla kanssahenkilöillä minkälaisia kokemuksia YOKOn asusteista?
  Lähinnä nuo "Kisa" asusteet olisvat kiinnostuksen alla.

  https://yoko.fi/collections/snow
   
 2. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Piti oikein ettimällä ettiä. Näytti olevan motonetin valikoimissa. Muistelen joskus hypistelleeni noita tuotteita. Ei ihan ja herättäny ostamisen hinkua. Mutta nyt ollut hiukan pohdinnas ajovaatetuksen uusinta. Joten sen johdosta netistä tutkailin. Tuoteinfo hiukan niukka.... Muuten ei kokemusta.
   
 3. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Kolmisen vuotta sitten ajoin ajokauden Yokon kaksiosaisella puvulla, noin 6000km reittipenailua. Mallia en nyt muista, valko-oranssi oli väritykseltään.

  Eipä tuosta oikeastaan mitään hyvää jääny mieleen. Perse märkä kokoajan, heikko kulutuskestävyys eikä vetoketjukaan koko kautta kestäny. Siksipä se vaihtoon lähtikin.

  Jos jotain hyvää niin ei se tainnu kovin kallis olla, joku motormanin alennusmyynti oli mistä sen ostin. Tässä taas näki ettei halpaa ja hyvää ole olemassa.
   
 4. andyman

  andyman Well-Known Member

  Ostin eilen Yokon Vapari hanskat. Edelliset yli 100€ Klimit meni puhki alle yhdessä kaudessa. Motonetissä fiilistelin Klimejä ja Yokoja, ja Yokot tuntui siinä hetkessä jopa vähän laadukkaammilta lähinnä siksi että kämmenessä oli jotain nahkan tyyppisstä tavaraa, kun taas Klimeissä ei ollut. Klimit olis ollu 99€, ja Yokot oli 29€. Vähän myös katsoin Kisa pukua, näytti ainakin hyvältä. Yokolla on minusta ollu kyllä haluja kehittää kamoja viime vuosina, niin siksi kannattaa ehkä seurailla merkkiä tuoreella mielellä, ja vähän antaa anteeksi jos on jotain vanhoja mielikuvia.
   
 5. teme-

  teme- Well-Known Member

  Itelläkin on yokon vapari hanskat yksinä hanskoina, ja omasta mielestä erittäin hyvät. Hyvä pito ja tuntuma, aluks tuntu liian jäykiltä mutta ajaessa on pehmenny.
   
  andyman tykkää tästä.
 6. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Parilla tutulla noita Yoko thermohaalareita ollut viime kauden käytössä kuoripuvun alla ja kehut saivat myös täällä ostamaan moisen talveksi kylmille keleille.
   
 7. ympyrä

  ympyrä Well-Known Member

  Motonetissä näytti näitä olevan googlen mukaan. En vaan löytänyt mistään S kokoa.
   
 8. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Yoko core-tex oli hyväpuku 80 luvulla. punamusta tai turkoosinsininen 2-osainen myytiin lynx tai yamahan logoilla:D:D:D. Nykyisin ajelen kusenpolttamalla lomatexin haalarilla jossa on jo hiki polttanut thinsulatet pois. Tuulta ja vettä pitää yhtä hyvin kuin turhapuron verkkopaita mutta onneksi hengittää yhtä hyvin kuin alepan muovikassi:confused:. Siinäpä ne kokemukset puvuista:D.
   

Suosittele tätä sivua