Ostoapuja

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Muus, 13/3/19.

 1. Muus

  Muus ex F6-05, 550 F WT -06, v-max 99

 2. Muus

  Muus ex F6-05, 550 F WT -06, v-max 99

  Tähän tuli hyvä tarjous, oliko kellään mitään tietopaikkoja mitä kattoa? 7500 on ajettu, joten pitääkö kone jo käyttää auki?
   
 3. jaskap

  jaskap Iso vehje jalkain välissä jo vuodesta seitenkaks

  Itse ainakin katsoisin, onko tässä normi ketjukotelo vai diamond drive planeettapyörästö toisiovedossa. Jälkimmäistä voisin hieman karsastaa tai ainakin varautuisin käyttämään auki.
   
 4. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  En karsastaisi Diamond Driveakaan. Eka versio, jossa ei pakkia on luja ja sen kun käyttää auki 2000km välein ja kattoo, että kaikki laakerit on kunnossa ja laittaa sinne sitä oikeaa öljyä niin hyvin pelaa.
  Runkoa vähän kattelisin, että ei oo takarungossa, eikä missään moottorin paikkeilla murtumia. Luulisi, että 500 malli ei oo ollu missään kovimmassa käytössä ja ois siten ihan siistissä kunnossa.
   
 5. ParCatti

  ParCatti Arctic Cat XF / M / El Tigre

  Ja eikös M5 ole kaasarikone ilman pakoaukon venttiilejä? 80hp moottori ei ole oikein urheilulliseen menoon suunnattu, mutta pysyy varmasti paremmin nipussa kuin tehokkaampi versio.
   
 6. Muus

  Muus ex F6-05, 550 F WT -06, v-max 99

  Niin, että tuo ei olisi EFI kone? Itsellä oli saman ikäinen F6 firecatti, mikä oli ihan helvetin luja kelkka. DD hen vaihyelin öljyjä, mutta ei mitään vikaa, vaikka ajettiin kovaa ja huolettomasti monta vuotta. Ja AINA toisella nykäisyllä käyntiin.
   

Suosittele tätä sivua