pantera

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä silakka10, 3/3/16.

 1. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  no niin ,tullaan oikealle osastolle...elikäs hommasin ac 440 panteran-92,aluksi oli käyntiongelmia...mutta ratkaistu.ajelin eilen illalla tovin verran...ja sammutin pysäytin napista...(konehan on sähköllä ,pakilla ja neste),sitten ei startannut enään avaimesta,ja solenoidin sulake oli palannut 30 a.

  tänään ratkaisin muutaman ongelman,sain kaivettua vanhan lasisulakkeen paskat pois ,,laitoin uuden ja rupes piuhat sauhuu...muutaman kerran kokeilin (staritti pyörii mutta ei lyö kehälle..
  hetken kuluttua kärys ja levähti(konkka )??siitä vierestä kun kuumeni.
  nyt loppui piuhojen kuumeminen....ja tutkailinb lisää ....akku oli liian heikko,lisävirtaa,,,ja sitte jo pyörähti..avot..

  nyt ongelma ,mistä ettii vika kun tuo konkan piuha levähti,aluksi sulake piuha kuumeni ihan sormissa,muttea ei enään,huomasin myös että käsin ei kone edes yritä..

  apuja kiitos jos sais ::) ::)
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: pantera

  Thundercatissa lämpes johdot startatessa. Laitoin kunnollisen maadoitusjohdon koneen ja rungon väliin, tämä auttoi tuossa tapauksessa
   
 3. kölökki

  kölökki Well-Known Member

  Vs: pantera

  Siis onko kone jumissa vai mitä tarkoitat että käsin ei edes yritä
  jos jumissa onkohan se leikannu kiinni mittaa puristukset
  johto liitokset puhdistaa ,maadotukset kuntoon ehkäpä se lisä maadoitus ja startin putsaus kannattais varmaan tehdä
   
 4. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  Vs: pantera

  noniin,aurinko paistaa ;),tulin duunista 02-17????? ::),piti mennä polvistuu kuin rukoileen,akku ollut yön yli latauksessa,ja tutkailin tuota ihme johde raatoa,on ollut 6a sulake(oisko ollut pakin sulake))katkasin lens huitsin nevedaan kun revin tuota säätimen johtosarjaa auki,kasasin ,mutta voipi olla oikosessa,,tutkailen huomenna...sitten startin kimppuun,bensaa tuli ja kokeilin monta kertaa...sitten rupes pyörii,lähti käyntiin,mutta pakoputkesta,akun päälle mustaa nestettä,oiskos saannut liikaa,huomenna putki irti ja tutkii,

  voiskos olla vanhaa????luulis olevan kuiva ,en antanut ryyppyä kuin pari sekkaa,pakko keittää sumpit ,ja mennä ajeleen jos jaksais..

  onkos kiven alla orkkis osat noihin VANHOIHIN?????tuntuu kun olis ostanut museoesineen kun soittelee ympäri? ::)
   
 5. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  Vs: pantera

  lisäys....mistähän johtuu,ei lähde nykimällä käyntiin??
   
 6. kölökki

  kölökki Well-Known Member

  Vs: pantera

  Voitaakohan kaasarin neulaventtiili
  vois olla syy miks ei lähde nykimällä, saa siis liikaa pensaa
  Pitäishän noihinkin osia löytyä
  ainakin joltain kelkkapurkaamolta vois kysellä Rautavaara R.Ovaskainen, Keken kelkka Juuka ,Pohjanmaan yijäämätuote esim. noi
   
 7. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  Vs: pantera

  noniin,piuhat ok,ja ajettu,rupes boooaaamaan,mäkeä noustessa,ja todella huono lähteen käyntiin,ens vkl ,otan kaasarit irti,ja alkaahan tuo kevät jo niin ei hätiämitiä.tulihan taas ostettua sika säkissä ,myyjän puheissa hyvä vähän ajettu?????
  terveisiä ouluun :'( :'( :'(
   
 8. kölökki

  kölökki Well-Known Member

  Vs: pantera

  Otappa kaasareista pensa letkut irti ja tarkasta vuotaako pensapumppu läpi
   
 9. Connery

  Connery Active Member

  Vs: pantera

  Jos on kaasari kone niin ei oo mikään iso vika, vaiha uudet tulpat ja käytä kaasarit irti ja putsaa vaikka bensalla/penselillä,,,,tai sit jos on ultraääni putsari niin pistät siihen sitte puhdistumaan joksikin aikaa,,,itellä oli viime talvena saman kaltaisia ongelmia,,,,nämät tein ja lisäksi kaasarin kumi kurkut uudet,,,,pelittää nyt täysin,,,,narusta käyntiin.
   
 10. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  Vs: pantera

  ok....riittääkö 3l ultraääni pesuri ,vai pitäiskös heti tilata isompi,en ole oikein noihin perehtynyt ...hinta kun pomppaa heti
   
 11. Connery

  Connery Active Member

  Vs: pantera

  Kyllä riittää kovastikki
   
 12. silakka10

  silakka10 joku vois tulla siivoamaan

  Vs: pantera

  noniin ,taas on viisaampi?? ::) ::),kaasarit putsattu,mutta näköjään kipinä hukassa,startatessa,valo palaa,niin onkohan sytyspuola paskana ,molemmat pytyt pimeenä,piti ihan pimeessä kokeilla.. ??? ???
   

Suosittele tätä sivua