Polaris 2017

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä -Tonde-, 2/2/16.

 1. Tjp-

  Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

  Rohkenen epäillä että kyllä kestää jos et jonku kiven tai puun yli sitä pyöritä. Vanhemmassa ainaski kestää ja näillä käsillä on tullu pyöritettyä ;) Jos eivät ole kovin paljo muovia muuttaneet ni ei pitäs olla ongelmaa. Toki on se matala komiampi :D
   
 2. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Ei se proridessäkään päreiksi menny, mutta nurkista lähti halkeamaan. Lisäksi risut pyhkii sen matta pintaisen aivan hirveän näköiseksi.
   
 3. oskuH

  oskuH Axys rmk 163" LE -17

  Aijaa mikä malli kun niin myöhään vasta tulee? Oma oli tehty muutes jo elokuun 9. päivä. Laitan vaikka huomenna lauantaina kuvan päivänvalossa! Pitää muutenkin päivittää kartta ja laittaa tappokatkaisija.

  Lämpimillä keleillä en tarvi korkeempaa pleksiä mutta pitää jossain välissä tilailla se mattamusta puolikorkea:) Onhan tuo matala komee mutta noitten laukkujen kanssa tuo pappamallikin sopisi :D
   
 4. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  137" axys switcback 800 LE tulee viikolla 52/1
   
 5. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Juurikin tätä mallia odotellaan. Vaan eipä noita kelejäkään ole vielä näillä korkeuksilla paitsi Louetilla vois käydä kokeileen crossirataa lunta odotellessa. Ja tietty tallissa istua sarvissa jo pöristä ittensä uneen:D
   
  Viimeksi muokattu: 3/12/16
 6. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Juu, tuollaki pärjää, mutta meidän Lapin reissut on ajottunu aina helmikuulle ja pakkaset on 20-30 joten siihen keliin tarvii kyllä sen mediumin kaveriksi. Mutta muuten ajellaan vakiolla koska onhan se pirun siisti.
   
 7. oskuH

  oskuH Axys rmk 163" LE -17

  muokkaamattomana pari kuvaa:) en huomannu koko aurauskeppiä :p auraustoloppa.JPG vauhtinakki.JPG
   
  Korbimotors, jms1601 ja Plaaf tykkäävät tästä.
 8. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  On se kyllä komia ku sika pienenä;). Enään ei puutu ku lumi, kalusto on kunnossa.
  Meinasikko pohjapanssaria laittaa?
   
 9. oskuH

  oskuH Axys rmk 163" LE -17

  Nooo pitäs nähä jonkun pohjapanssari, että näkis mahtuuko se tuon puskurin kanssa :) toivottavasti tulevat loputki pailakat ajallaan! Tuota "lämpiävää" luukkua pitää vielä tiivistää ja ehkä tehdä lisää reikiä sinne pohjaan että löytää lämpö perille.
   
 10. köpixi

  köpixi Member

  Menee pohjapanssari tuon puskurin kanssa.
   
  oskuH tykkää tästä.
 11. tigidi

  tigidi SKS 800 h.o. 2017

  Mulla on sama puskuri ja mahtuu pohjapanssari sen kans ilman mitään säätöö
   
  oskuH tykkää tästä.
 12. oskuH

  oskuH Axys rmk 163" LE -17

  Kiitos tiedosta! Näillä näkymin vasta helmikuussa ruotsiin. Tulee pitkä talvi jos ei muualle pääse reenailemaan. Tulee muutenkin iso hyppäys, 8 vuotta iqr pollella ajaneena:)

  Kartat päivitin tänään: eli gauge pwr test liittimeen akusta virtaa (jostain syystä ei kaksi eri akkulaturia toiminut) ja usb-tikku kiinni päivitystiedoston kanssa Ennen akun kytkemistä. Latasin omaan ruotsin kartat en tiärä onko mitään eroa muuhun? Ja tosiaan en vielä laittanut tappokatkaisinta kiinni mutta noihinkin käy yleismallinen Normally Open kytkin eikä tarvitse välttämättä ostaa polariksen lisävarusteena sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 4/12/16
 13. Seiti

  Seiti Well-Known Member

  Laita vaan mieluummin se Polariksen tappokatkasija, ei ne o itellä ainakaan (eikä ilmeisesti monella muullakaan) tuntunu nuo tarvikemallit kestävän kun justjust talven kerrallaan..
   
  oskuH ja julli tykkäävät tästä.
 14. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Se Duellin malli on todella huono esitys, jo pelkästään ajaessa nitkuaa irti vaikka vetoa ei siihen tule ja kone alkaa pätkimään. Alkuperäisen kanssa ei ole ollut koskaan ongelmia.
   
 15. pagi

  pagi Arctic cat hardcore alpha

 16. julli

  julli rmk

 17. xÄmVee

  xÄmVee Shredder RE 3700

  Mihin kohtaan se hätäri kannattaa kiinnittää? Oisko kuvaa.
   
 18. julli

  julli rmk

  Ite monteerasin sen siihen konsolimuoviin valo/mittari/käsienlämppärinappien vasemmalle puolelle sivulle törröttämään. Johto ylsi liittimeen hyvin ja toimi myös kahessa edellisessä kelkassa
   
 19. pagi

  pagi Arctic cat hardcore alpha

  Onko pollen alkuperäinen se tuttimalli?
   
 20. julli

  julli rmk

  On
   

Suosittele tätä sivua