Primerin paikka Aktivissa

Keskustelun 'Aikojen takaa' on aloittanut käyttäjä tunppi, 3/11/19.

 1. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Koko kesä ois ollu aikaa ja nyt sitä vasta aktivoituu kun on maa valkoisena. Viime talvena tuli ostettua kohtuukuntoinen Aktiv A 600 Kohlerin K 340-koneella. Nyt se pitäisi saattaa pilkkikuntoon ja ongelma on primeri.

  Mihinkä teen primerin nipalle paikan, jos vaihtoehtoina on kaasarin runko (Mikuni VM), kaasarin kumikurkku tai sitten alumiininen "imusarja" mikä on kumikurkun ja pyttyjen välissä. Edellinen omistaja sanoi ruiskineensa lääkeruiskulla bensaa ilmanputsarin alta, mutta on vähän vaivalloista :D Entäpä jos tekee peltiseen ilmanputsariin reiän ja suuntaa sen läpi primerin letkun oikeaan suuntaan?
   
 2. giuzeppi

  giuzeppi Winha 32, Elan, Indy SKS, Lynx 420, 520, 535, 5900

  Yleensä Mikuneissa on primerin nippa valmiina, joskus vaan tulpattuna. Jos ei ole, niin kaipa semmoisen saa kaasarin runkoon helposti asennettua. Joissain kelkoissa olen liimamassan kera asentanut letkun kumikurkun läpi. Tuskin se niin tarkkaa on, jos bensan saa menemään koneelle asti.
   
 3. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Jep, kaasarin kaulassa oli m4-kierteellä reikä missä oli ruuvi tulppana. Kiinasta asti sai tilata tuolla kierteellä letkunipan, primer-sarjassa mukana tulee suora nippa eli ns. tiukkaan reikään painettava mutta ei viiti useampia reikiä tehdä. Saa nähä tuleeko tälle talvelle kun postikin meni sopivasti lakkoon..
   

Suosittele tätä sivua