Ski-doo GT 700 Triple käyntiongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä MiceK, 23/3/19.

Tagit:
 1. MiceK

  MiceK New Member

  Kohteena -98 vuoden Grand Touring 700 Triple.
  Lähtee hyvin käyntiin ja kylmänä pystyy ajaan parisataa metriä. (Lämmityksen jälkeen) Sitten sammuu kun kaasuun koskee. Lähtee aina hyvin käyntiin uudestaan, mutta kun alkaa painaan kaasua booaa ja sammuu. Ravet putsattu, uudet tulpat laitettu, bensaa tankissa, ketjukotelon öljyt vaihdettu. Dessin johdot tarkistettu ja laitettu liittimiin CRC:n kontaktori spraytä, Dessin tulpan ympärille nippuside. Tarkistettu muutenki johtoja. Sellanen lisähuomio, että ajovalo sammuu välistä ja välistä palaa. Olisko ideoita mistä lähtis vikaa ettiin?
   
 2. MiceK

  MiceK New Member

  Jos joltain löytyis ylimääräinen CDI-boksi ja siihen käyvä Dessin avain, olisin hyvinkin kiinnostunut :)
  Käykö nuissa 3-pyttysissä 600/700/800 CDI-poksit keskenään vai pitääkö se olla juurikin 700 cdi boksi?
   
 3. JEP

  JEP RE -14, XCF, Viking II, Lynx 3500, XCSP 500

  Eipä tietoa käykö boxit ristiin. Mutta onko tuon ikäsessä jo dessi? Vikaahan vois olla esim. staattorissa, puolissa, kaasareissa, Onkos noissa kaasuliparissa mikrokytkin?
   
 4. proman

  proman Lynxx

  Itse taistelin GT 700 triplen kanssa samojen ongelmien kanssa muutama vuosi sitten. Tuskin on boxi vika kun toistaa samaa vikaa joka kerta, se melkein simahtaa kerrasta. Tuliko vika yht äkkiä vai ostitko rikkinäisenä?
   
 5. MiceK

  MiceK New Member

  DESSi vika ei taida olla. Putsasin kaasuttimet, polttoainelinjaan vaihtelin letkuja ja lisäsin suodattimen. Näissä kun on vain se tankin sisäinen sihti, sekin löyty uiskentelemasta yksinään. Lähtee hyvin käyntiin, mutta ei tahdo käydä kunnolla ja välistä käy vain kahdella. Sitten pooaa ja sammuu. Käyntiä pitää avustaa primerilla. Ideoita?

  Vika alkoi pikkuhiljaa, ensin sammuili silloin tällöin ja koko ajan paheni.
   
  Viimeksi muokattu: 16/4/19
 6. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Bensapumppuun uudet kalvot vois olla hyvä veto.
   

Suosittele tätä sivua