Sukset

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä frosty, 14/1/06.

 1. frosty

  frosty Well-Known Member

  Laittakaapas suksistanne kuvia ja vähän pientä mielipidettä niistä.
  Muistakaa mainita millä raudoilla ne on varustettu.
  Koitetaan kerätä tänne sellainen kattava tietopankki eri suksista. ;D
   
 2. frosty

  frosty Well-Known Member

  Tosi kattava tietopankki. Sata lukijaa topiikilla eikä kenelläkään ole kelkassa suksia, vai?
  Kertokaa nyt edes mielipiteitänne jos ette kuvia halua laittaa.
   
 3. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Varusteet / Keskustelua kelkkailijan varusteista. Onko tää väärässä paikassa, jos porukka ei o siksi vastaillu?
  Idis on kyllä hyvä. Edit: Tuota mitkä sukset yms. Frostyn Catista löytyy?
  Itellä orkkis MXZ 01:n sukset, niille tehyt pohjamuovit ja Jarlan Sport raudat. Toimii.
  Btw laita Frosty sun Catista projektit osioon tarinaan, ohan sulla varmaan palstan eniten ajamista varten modattu F-Cat.
   
 4. frosty

  frosty Well-Known Member

  En parempaakaan paikkaa tälle keksinyt. Täällä jo entuudestaan Piikki- ja käsisuojat -topiikit.
  Tuntui sopivalta myös tälle aiheelle.
   
 5. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Mulla on Thunderissa Catin omat leveämmät muovisukset ja Totaltekin raudat, rautojen tyyppi meni nyt mustaan aukkoon :-X Suksi on huomattavasti parempi reittikäytössä kuin kapea Cattilainen, kapea on niin pirun leikkaava ettei anna yhtään anteeksi jos sattuu toinen sivakka lipsahtamaan reitiltä, suorastaan imee kelkan sinne reitin ulkopuolelle (kyljelleen). Samanlaiset sukset meillä on kaikissa Thundereissa. [​IMG]
  [​IMG]
   
 6. frosty

  frosty Well-Known Member

  Kuinkas monta T-Cattia sulla on?
   
 7. Nastamatto

  Nastamatto Guest

  Lynx enduro -01 orkkis sukset varustettu Jarlan Enduro raudoilla. Kovalla hyvät, mutta umpisella ei mitkään parhaimmat.
   
 8. snoub

  snoub Well-Known Member

  Pollen orkkis sidehillerit jarlan enduroilla, ihan jees sukset myös umpisessa ja viistorinteillä kanttaillessa. yksi rauta per suksi ja uloimmassa reunassa. Puree ihan erilailla noilla kuin orkkis tuplalipsuttimilla.
  Työkelkassa taas orkkispeltiset ja sikaleveät vuotsolaiset alla, sekä lipsunlipsun raudat.  Kuvia voisi yrittää jokupäivä ottaa kun muut eivät kerta viitsi.
   
 9. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Arvoitus: Minulla on yksi Thundercat ja 2 velipoikaa joilla on myös Thundercatit ;D
   
 10. frosty

  frosty Well-Known Member

  Juu juu. ;D Kenelläs teistä on se nopein?
   
 11. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Frosty pysyhän asiassa..... sukset , ei mitään nopeusjuttuja, ne uuvelle voorumille.

  Renegadessa alla SLP;n Powder Pro sukset ja totaltekin racing raudat. Toimii niin RX1:ssä kuin Renegadessa.

  Yamaha Phatzerissa alla snopro muovisukset ja paskat snopro raudat, nekin toimii kun muistaa että raudat on p....

  Mikä se tekisi siitä uudesta RX-1 sestä niin erikoisen jottei PP toimisi sen alla. PP on keveämmät, leveämmät, kannattaa paremmin 1sen keulaa pehmeellä, ei mee pohjia myöten´.
  Nuilla mun sivuilla löytyy kuvia useammasta RX-1 sestä joissa on PP alla. Niin ja pojat Ei ole valmiita myymään niitä pois.. Enkä minäkään.
   
 12. svart

  svart kelkaton

  F5:ssa Slp:n Powder Prot Jarlan Sporteilla. Ja toimii mielestäni erittäin hyvin, eivät kaipaa rajumpia rautoja alle. Rajummilla raudoilla kuulemma ei jaksa enää käännellä tankoa kyseisessa kelkassa. En ole valinttaani katunut muuten kuin peräkärri jäi 1 sentin liian kapeaksi noilla sivakoilla.
  [​IMG]
  Laitetaan kuvakin elävöittämään tätä keskustelua
   
 13. KMV

  KMV ZR 6000 137" SP LTD

  Mitenkähän noi PP:t toimii uudessa RX:ssä, kenelläkään kokemuksia? Eräs kisakuski kommentoi tyyliin "ei hel*******, aivan liian rajut ja vmäiset ajaa" MAhtaako tulla kuinka raskas ajaa?

  Lisätty: kiitti Cool, ei tää provoksi tarkoitettu! Miettinyt itekkin ko. suksea alle, mutta en kuitenkaan hae ihan ääriaggressiivista mallia. SLT:stä hyvät muistot, onko PP:n kanssa sama suksi ilman niitä lisähärpäkkeitä?
   
 14. frosty

  frosty Well-Known Member

  Aivan, pahoittelen.

  Itse juuri hain C&A Pro:t matkahuollosta. Kokemuksia niistä vasta myöhemmin. Alkuperäiset Firecatin sukset ei toimi kelkkaani tehtyjen muutosten jälkeen lainkaan haluamallani tavalla. Huonosti aiemminkin.
   
 15. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Mulla on revissä C&A:t. (kuva) Oma mielipie on, että liian kapiat. Toki menee jos vetää kokoajan tampatulla, mutta rännissä ei tarvi paljon vetää ulkomutkaa pehmeälle kun sukeltaa. Toki pienellä roikkumisella se menee pinnassa sillonki,mutta kuka tietää mihin suuntaan. Köli on pitkä ja profiili kantti x kantti. Pitää hyvin lumessa ja kääntyy aina. Vedessä vittumaiset sukset, juurikin kölin takia. Rautana totaltekki.

  Skidoon vakiomuovisukset (kuva) on tällä hetkellä Summitissa. Lirpukat, pehmeässä perseestä ilman levikemuovia. Keula on niin jyrkkä ja lörppänä että sukeltelee mihin sattuu. Reitillä kyllä pelaa kohtuuella. Rautana joku doon vakio. Boonuksena meni mutkalle, eikä palautunut ;D

  Skidoon ADJ suksi (kuva) oli Summitissa viimekauella. Pelasi vallan hyvin, jopa ilman rautaa ;D ZX kopassa on ihan ok suksi, varsinkin jos ajaa paljon pehmeällä. Vedessäkin oli mukavan yllätyksetön. Rinkinen mahto ajaa Giantinkin joskus moisella suksella. (Revillä) Tarkotus oli pistää reviin, mutta ainakin Renessä suksi tuntu niin holtittomalta, etten alkanu ees yrittämään sellasta alle. Tuplaohjarilla oli melko katastrooffin tuntunen. Yllärinä pikku hötyssä ei kääntyny mihinkään. En tiiä jos tekkiis köliä siihen lisää, josko pelais. Jäi kuitenkin testaamatta.

  Bomban sidehilleriä en pistäis mihinkään. (kuva) . Ainakin mun oma massa riittää kanttaamaan kelkkaa ilman nuita epäkeskojakin. Jotenkin tuntui haukkailevan, ja ominaisuus pahenee kun tulee kovempaa hankea. Tietty noiden käyttötarkoitushan on ihan muualla kuin reitillä.

  Nämä kokemukset on tommosessa normaalissa hissunkissun reittiruisailussa.
   
 16. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

 17. frosty

  frosty Well-Known Member

  Tuo on hyvä linkki ja luettu tarkasti läpikotaisin.

  Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa kuitenkin enemmän kotosuomalaiset mielipiteet, kun tietää miten erillaiset tottumukset jenkeillä on meidän ajamisiin verrattuna. Ne ajelee aika erillaisilla setupeilla, myös suksien kohdalla.
   
 18. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Kolome uutta powderpron käyttäjää tällä viikolla on soitellu ko.tuotteista. Ja olleet tyytyväisiä hankintoihin.
  pistäydyin iltapäivällä Hirvosella/Oulu olivat saaneet ko. suksia juuri varastoon ja muutama pari oli menny... mut jäänykki vielä.
  Isolla ässällä Suosittelen.
   
 19. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Juuri tulin tuossa asentamasta PowderProt Warrioirin keulan alle. Koelenkin jälkeen omistaja totesi että johan parani. MountainRXn vakiosukset, jota kelkan omistaja oli kaavaillut ensin alle, maksaa 900 egeä pari... SLPtä alle vaan.
   
 20. Splitter

  Splitter Lynx Rave 550 -09

  Onkohan mulla oikeet ne kiinnikeraudat vai mitkä nyt onkaan, millä se suksi tulee kiinni kelkkaan, ku lukee paketissa et SLP SLT suksiin, mut ne kyl tuli siinä Powder Pro:n mukana? Ja joutuuko ne koukut mitkä niitten suksien kärjissä on ni taivuttaa pakolla niihin suksiin vai, onkohan ne väärät, ku ne ei oikeen tunnu käyvän? Jos joku nyt ymmärsi tästä jotain.
   

Suosittele tätä sivua