Sukset

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä frosty, 14/1/06.

 1. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Joo, ei niissä oo yhtään höyläys varaa..
   
 2. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Löytyikin ympäristö missä tuo ds+ toimii erittäin hienosti, nimittäin kevätpöperö. Telallahan ei ole paljoa siinä pitoa kun alla on vakio Renegaden ice ripper xt, mutta lumi kun on sellaista suht raskasta niin kuin kelikin ohjautuvuus on just sopiva. Lisäksi kantaa niin hyvin kuin nyt nelarin alla kevätkeleissä voi kantaa. Kertaakaan ei ole tullut tunnetta että suksi menisi reitin pinnasta läpi. Sikäli on myös hyvä suksi esim. vakioihin Pilot x tai ds2 nähden ettei ole antanut kertaakaan käsille missään tilanteessa. Miinuksena ottavalla kelillä täytyy varoa ettei suksi haukkaa, tämä on vähän vaarallinen ominaisuus. Jos sukset pääsee menemään jäisiin suksen jälkiin niin niitä ei sieltä oikein pois saa, sitten mennään niitä pitkin. Kerran kävi talven aikana että laskin sukset alas ihan normaalilta näyttävään reitin pintaan mutta irtolumen alla oli jäiset kölin jäljet joihin ne napsahti ja suunnanvaihto oli äkäinen, kävin penkin sivussa. Rautoina tuli vakioiden lisäksi kokeiltua Jarlan normaalirautaa, joka teki ohjauksesta hakevan eli tämän suksen se merkittävin hyvä ominaisuus eli nolla hakeminen hävisi tykkänään. Raudat myös kuluivat nopeaan, sillä etuosassa ei ollut kulutuspaloja. Ensi talveksi pitää sovitella noiden Pilot X:ien raudat alle, ne ovat vähän paksumpaa ainesta kuin nämä muut ja olikohan etuosassa kahdet vai peräti kolmet kulutuspalat.
   
  Viimeksi muokattu: 2/5/23
  Vesukka tykkää tästä.
 3. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Ai niin, yksi miinus noista ds+:sta, kummastakin suksesta katkesi lenkit. Toisen katkeamisen ehdin nähdä, suksi sattui normaalin patin pohjalle ja siinä kävi naps.
   
  jukkis67 tykkää tästä.
 4. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Värkkäsin kelkkaa kesävarastoon. Tuli mieleen, että onpa nuo PowderPro-sukset kestäneet aikaa hyvin. Vaihoin net alle 2008, ja jo kolmen kelkan alla toimineet hyvin yht. 46 tkm, muutamat ohjainraudat toki vaan vaihettu.
   
 5. M.E.A

  M.E.A Lynx

  No hyvin on kestäneet. Samat peltirunkobladet oli kolmessa eri kelkassa ja kilsoja kertyi reilu 20tkm reipasta reittiajoa niin aika valmiiksi tuli. Hyvältä näyttävät kun pikaisesti katsoo mutta jäykkyys on kadonnu ja eivät vaan toimi enää. Toki jossain pilkkikelkassa menevät vielä kauan.
   
 6. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Täytyy olla mustat. Punaiset ainakin tuntui hapertuvan, varsinkin kärkilenkit jotka meni muutamassa vuodessa.
   
 7. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 8. patti22

  patti22 Active Member

  Mulla on xcs:ssä kiinni tollaset lyhyet raudat kiinni ja hyvin tuntuu toimivan. Ei oo mun mielestä mikään raskas kääntää ja menee mihin suksi osottaa.
   
 9. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  vi%%& lopetan tän foorumin käytön ku tää plokkaa mun viestit jatkuvasti... jos tämä nyt tulis läpi niin @Hemmo nuo freeridet toimii kyllä reitillä yhdessä esim. C&A:n XC:N kanssa ku junan vessa. Oon tänne jo aiemmin laittanu kokemuksen C&A suksista yhdessä Totaltekin rautojen kanssa joten vastaus sen pohjalta... kerron kyllä lisää mielelläni.
   
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  joo tämäpä seleviö, tilaan nuot talven koitoksiin sitten alle. Katotaan miten pelittelee.
   
 11. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Näitähän pitänee kokeilla myös oman ajokin keulalla. XTX sivakat on ja kääntyy kyllä mutta ehkei maailman kevein ole ohjaus kun painoa keulilla on
   

Suosittele tätä sivua