Tuumakokoisia nivellaakereita?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Rensu, 30/11/06.

 1. Rensu

  Rensu Polaris RXL

  Eli räksään pitäs tukivarsien ja raidetangon nivelet vaihtaa. No alkuperäiset maksaa yli 40€/kpl. Ei kiitos. Rovaniemellä Palot, pulttiliikkeet ja Rovaosa myivät ei oota. Onko kukaan löytänyt Suomesta tuumamittaisia niveliä, järkihintaan? Koot ovat 1/2", 7/16" ja 3/8" kaksi ensimmäistä oikeakätisellä kierteellä ja viimeistä pitäs löytää molempiin suuntiin. Vai pitäskö siirtyä suosiolla mm mittoihin?

  Pakollinen avautuminen, miksi ihmeessä nuo jenkit ovat niin rakastuneita nuihin "ei mitään logiikkaa" mittayksiköihin. Menee hermot. :mad:
   
 2. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Raidetangonpäihin löytyy duellilta n.20e/kpl, muista ei tietoa. Kyllä niitä saattaa löytyä valmistajilta, esim skf tai vastaava, mutta varaudu siihen, että eivät ole sen halvemmat kuin alkuperäiset. Ainakaan exciteriin eivät olleet tarvikkeet sen halvempia kuin alkuperäiset.
   
 3. Sledman

  Sledman Well-Known Member

  Jos tukivarsien nivelten välys on kohtuu pieni pari moukarin iskua pituus suunnassa poistaa välyksen. (tulee ainakin halvaksi ;D :-X )
   
 4. Rensu

  Rensu Polaris RXL

  Juu, tähän päätökseen tulin itsekkin. Pitää napauttaa vähän ja ajella talvi onnellisena. Kesällä sitten kattoa jos vaikka vaihtas metrisiksi ja tekis muutamia muutoksia.:)
   

Suosittele tätä sivua