UFC , DREAM, K1, Strikeforce yms MMA jutustelu

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Ike, 23/10/09.

 1. Ike

  Ike RossiMaksi

  Onkos foorumilla vapaaottelun seuraajia / harrastajia muita kuin minä? Lauantaina tulee UFC 104. Kevyen raskaan sarjan (93kg) titteli matsi Machida vs. Rua.

  [​IMG]

  Tulevia UFC eventtejä.

  [​IMG]

  Dragon by TKO rd 3. Elikkä vaikka Shogun Rua on yksi meikäläisen suosikeista, on kaveri nyt liian syvillä vesillä vaikka entinen Pride GP:n voittaja onkin. Polvileikkaus ja harjoittelun muuttuminen eivät anna tarpeeksi eväitä Chute Boxin kasvatille voittaa Dragonia. Machidan karate on liian nopeaa ja tarkkaa. Myöskin matossa Machida on samaa tasoa Shogunin kanssa. MUTTA kaikkeahan voi sattua mma kehässä.

  Velasquez vs. Rothwell. Isot miehet raskaassa sarjassa yrittävät päästä tittelimatsiin. Big-Ben Rothwell on otellut viimeksi vuosi sitten ja se näkyy. Lisäksi Velasquez on liian vahva ja atleettinen. Velasquez by KO in rd 1.

  Oikeastaan nuo matsit ainoastaan kiinostaa tällä kertaa.

  tässä pari youtube linkkiä jotta asiaan vähemmän tutustuneet pääsee hommaan jyvälle

  http://www.youtube.com/watch?v=EKWyJg4sI6s Rua vs. Jackson Pride GP 2005

  http://www.youtube.com/watch?v=GE9ug4IWJn4 Machidan otteluista koosteita ja herran filosofiaa suoraan Amazonin kotipesästä.

  Ike
   
 2. Muksu

  Muksu Pärrääjä

  Vs: UFC 104

  Tuleehan tuota vapaaottelua seurattua suht hyvin. Enimmäkseen kyllä tulee tuota ufc:ta (vrt. Pride tai M-1). Viimeisin eventti mikä tuli katottua livenä oli ufc 100 ja tulee nuo ei niin kiinnostavat sitten katottua seuraavana päivänä. Ja Machida pitää tittelin ;)

  Seuraakko Ike muutes tuota TUF10?
   
 3. Grazy

  Grazy Guest

  Vs: UFC 104

  Tuleehan tuota seurattua, mutta ei niin intensiivisesti, jos aikaa olis enemmän niin mikäs nuita olis katella ja harrastamaan en ole ruennu. :)
   
 4. Ike

  Ike RossiMaksi

  Vs: UFC 104

  Joo. Aika sällejä ja Rampaasi on melko pelle. Jopa enemmän kuin viimeksi valmentaessaan... Ja se on jo paljon. Titties!

  Olematon kunto vain osalla nuista lihavuorista tässä seasonissa. Hitto, nehän kaasuuntuu kun näkevätkin kehän. Ihmetyttää vain tuo Nelsonin viimeaikaiset kommentit Danasta ja koko TUF 10:stä. Alkaa arveluttamaan että pärjäsikö ollenkaan Kimbon voittamisen jälkeen. Kuiteskin Simsin ohella kokenein porukasta. Mutta se michelin-mieshän ei tunnetusti ketään juuri kumartele.

  Ai niin, Pride forever! Muutaman eventin katselin aikoinaan kavereiden kesken livenä Sky Perfectiltä ja netistä. Fani hetkessä. Fedor on kunkku edelleen.

  Ike
   
 5. Deep Snow

  Deep Snow Polaris SKS

  Vs: UFC 104

  Kyllä täälläki ootellaan viikonloppua että pääsee poekasten kans kisastudiota pitämään ;D Shogunin toivois voittavan, vaan kylläpä se vyö taitaa pysyä mestarilla.

  Kaikki tuffit katottu ja kymppiä seurataan tokkiisa. Sillon tällön sunnuntaina tullee itelläki nujuttua :)
   
 6. JKK

  JKK Polaris IQ 700cfi dragon -07

  Vs: UFC 104

  Kyllä olen yrittänyt seurata mitä nyt telsusta näitä tulee. UFC 103 löyty netin syövereistä ja tuli sekin ihme nähtyä, kun Franklin otti aika helposti nekkuun Belfortilta. Ei mennyt ihan niinkuin odotin.
  Tuosta 104:sta, Shogun voittaa... ;)
   
 7. M...

  M... Ex Polaris Pro x2 136"

  Vs: UFC 104

  UFC 107 odotellessa ku Lucio hyppää häkkiin...Kohtahan Mtv3 maxilta taas alkaa Unleashed, joten telkun ääreen :)
   
 8. Muksu

  Muksu Pärrääjä

  Vs: UFC 104

  Onhan tuo aivan kauhea valmentaja rampage, oma ottelija valmistautuu otteluun niin vääntää vielä " miehellä tissit, höhöhöhö". Näkyny sitten otteluiden tuloksissa kumpi valmentaja saanut paremman hengen luotua tiimin sisälle.

  Ja Kimbo ottelee aika varmasti vielä TUF:ssa ja olihan sillä ottelu jo sovittu johonki eventtiin jos oikein muistan?

  Urheilukanava näyttää muutes tuota M-1 Challengea seuraavasti:

  18.10. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: Benelux - Suomi
  19.10. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Saksa - Turkki
  20.10. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: World Team - Russia Legion
  25.10. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: USA East - Bulgaria
  26.10. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Espanja - Ranska
  27.10. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Japani - Englanti
  01.11. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: Etelä-Korea - USA West
  02.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Brasilia - Team Imperial
  03.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Benelux - Bulgaria
  08.11. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: Saksa - Russia Legion
  09.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Englanti - Ranska
  10.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Suomi - USA East
  15.11. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: Turkki - World Team
  16.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Brasilia - Etelä-Korea
  17.11. klo 22:30 M-1 Challenge 2009: Team Imperial - USA West
  22.11. klo 21:00 M-1 Challenge 2009: Suomi - Bulgaria
   
 9. JKK

  JKK Polaris IQ 700cfi dragon -07

  Vs: UFC 104

  Googletin hiukan ja onhan se totta. Jes... :D Linhares lopultakin oikeassa seurassa, oli muuten uutinen minulle.
   
 10. JKK

  JKK Polaris IQ 700cfi dragon -07

  Vs: UFC 104

  Siinä vähän Lucion otteita.

  http://www.youtube.com/watch?v=1L7CB_IVzDQ

  Saa näköjään muuan suomipoikakin nenilleen...
   
 11. Jake_MX-Z

  Jake_MX-Z Well-Known Member

  Vs: UFC 104

  mistäköhän olisi mahdollista seurata ufc:ta livenä?
   
 12. Ike

  Ike RossiMaksi

  Vs: UFC 104

  PPV vain taikka sitten live stream laittomasti jostain netin syövereistä tai laillisesti maksettuna esim Yahoon kautta. Niin on isot pojat sanoneet.

  www.mmashare.com on yksi mistä matsit löytyy muutaman päivän päästä.

  Ike
   
 13. kakkis

  kakkis Titanic

  Vs: UFC 104

  ikuinen fani olen ollut ja tulen olemaan... kaikki ufc:t kattonu ja samoin tuf:it... toivon kyllä että kimbo pääsis ottamaan vielä matsia, ja että se treenais tuota mattopainia niin kauan että se pärjäis myös sielläkin... mahtava ollut seurata lajia ja kattoa kuinka se on kehittynyt. m-1, affliction, elite-xc, pride, dream, k-1, ufc tietenkin, kaikki hyviä... machida tulee voittamaan ( juo muuten omat aamuvirtsansa). fedor pitäis saada jollain konstilla ufc:hen nöyryyttämään lesnaria, harmi vain että afflictionin kanssa soppari ja pitäis vissiin tehdä sellainen soppari että affliction pääsis osille ufc:stä. kuumeisesti odotan kans tuota linharesin matsia, on ainakin hyvät mahikset... onhan tony halme joskus edustanut suomea ufc:ssä, tais olla 13, täysillä rynnistys päin, anto selän couturelle ja pelit seis... :D
   
 14. TRI

  TRI Well-Known Member

  Vs: UFC 104


  Oisin voinu kirjottaa täysin samanlaisen tekstin,olipa hyvä että kirjotit niin ei ite tarvi vaivautua kun vaan kommentoimaan.MMA on kaikinpuolin mahtavaa ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa.Tänään rytisee ufc satanelosessa ja toivottavasti Shoguni vie,mutta tuo pissanlitkijä karate kid on kyllä melko kova.
   
 15. kakkis

  kakkis Titanic

  Vs: UFC 104

  joo et varmaan ole lisäkseni ainoa... yleensä ne jotka hurahtavat mma:n pauloihin ahmivat kaiken mahdollisen siihen liittyvän. tiedän monta tapausta, jotka eivät ole pahemmin välittäneet kyseisestä lajista mutta muutaman kerran katsottuaan ovat tajunneet kuinka vaativasta ja hienosta urheilusta on kyse, eivätkä sen koommin ole irti päässeet.
   
 16. M...

  M... Ex Polaris Pro x2 136"

  Vs: UFC 104

  Onhan tuosta ollu jo jonkin aikaa huhua ja vähän jopa tietoakin liikkeellä...kulmassa.fi foorumilla sit tarkempaa tietoa asiasta. Alkuun vissiin oli että olisi otellu TUF finaalissa, mut muuttunu 107 iltaan.
   
 17. Ike

  Ike RossiMaksi

  Vs: UFC 104 ***** Spoilers *****

  No huh huh...

  Enpä tiedä mitä ajatella ottelusta. Aina kun nämä tittelimatsit menee tuomareiden päätökseen niin tulos voi olla mitä vain. Yleisö ei ainakaan pitänyt siitä että Machida voitti. Itse kyllä ajattelin että Shogun vie split päätöksen , mutta tuomarithan antoivat sen mestarille.

  www.sherdog.com löytyy tulokset.

  ja tietysti www.ufc.com

  Ike
   
 18. Muksu

  Muksu Pärrääjä

  Vs: UFC 104

  Taitaa tulla uusintamatsi tuosta kun oli suht tasaväkistä matsia. Huomasko kukaan tuota selostusta kuinka puolueellista oli Shoguniin nähden. Shogun potku jalkoihin samalla kun Machida antoi karatelyönnin niin Rogan-Goldber parivaljakko " What HUUUUUUUUUGEEE kick to the legs"

  Jos kokeilis katsoa ilman ääniä tuon matsin uudestaan. Mutta enhän minä mistään tiiä mittään, huvikseen huutelen täälä! ;D

  Vois tästä muuten tehdä yleisen mma-topikin, jolloin tänne vois ilmoitella noita muitaki tapahtumia ja jupista muuten vaan mma:sta?
   
 19. Ike

  Ike RossiMaksi

  Vs: UFC , DREAM, K1, Strikeforce yms MMA jutustelu

  Fightmetricin mukaa Shogun vei ottelun. Niinkuin minäkin ajattelin kun katsoin. Noh, Dana lupasi jo uusinnan ja kuulemma ottelijatkin sen lupasin siinä post fight pressissä.

  War Shogun!

  http://fightmetric.com/fights/Machida-Shogun.html

  [​IMG]

  What a robbery.

  http://twitter.com/DanawhiteUFC

  "I hear you all. They have both agreed to a rematch."

  http://mmajunkie.com/news/16610/watch-toni...ajunkie-com.mma

  Velasquez antoi oikein oppitunnin GnP Rothwellille. Mutta edelleen ei riitä Cainin voima tyrmäykseen. Aivan kuten Kongo ottelussakin.

  DREAM oli muuten mahtava jälleen. Uusi kehä (häkki) oli loistava ja mahtavia otteluikin jälleen. Liettuan poika Zaromskis otti ja tyrmäsi 3 vastustajan peräjälkeen potkulla päähän. Uusi CroCop siitä tulee. Vanha Sakurabakin voitti knee barilla ja Overeem kävi ottamassa Thompsonilta luulot pois minuutissa giljotiinillä pystystä jne. Overeem muuten haluaa kohdata post pressin mukaan Fedorin 2010 huhtikuussa. Saas nähä. Tsaari voisi kyllä parantaa vastustajien tasoa , mutta Overeem menee kyllä minusta liian syville vesille jos venakon kanssa samaa kehään nousee. Olkoonkin että Hollanin jätti on roidannut itsensää aivan älyttömään kokoon...

  http://www.mmator.com/mma-video-talk-f7.html löytyy kaikki videot matseista. Niin UFC 104 kuin DREAM.

  Ike
   
 20. Deep Snow

  Deep Snow Polaris SKS

  Vs: UFC , DREAM, K1, Strikeforce yms MMA jutustelu

  Hohhoijaa taas mitä touhua.

  Eri sivustojen sekä journalistien pistelaskelmia:

  FightMetric: 49-47 Rua
  Yahoo Sports / Cagewriter: 48-47 Rua
  BloodyElbow : 48-47 Rua
  USAToday: 48-47 Rua, 49-46 Rua
  MMA Fanhouse / Michael David Smith: 48-47 Rua
  MMATorch : 48-47 Rua
  MMAJunkie : 49-46 or 48-47 Rua
  MMAMania : 50-45 Rua
  5 Ounces of Pain : Rua (no score given)
  Fightlinker -- Rua (no score given)
  ProMMA.Info: 50-45 Rua
  Sherdog:
  Jordan Breen scores the round 10-9 Rua (48-47 Rua)
  Brian Knapp scores the round 10-9 Rua (48-47 Rua)
  Mike Fridley scores the round 10-9 Rua (50-45 Rua)


  Statistiikkaa:

  Shogun landed 82 strikes out of 149.
  Lyoto landed 42 strikes out of 116.

  Shogun had 55% accuracy
  Lyoto had 36% accuracy

  Shogun landed 17 shots to the head (12 power shots).
  Lyoto landed 14 shots to the head (8 power shots).

  Lyoto landed 24 shots to the body
  Shogun landed 16 shots to the body

  Shogun landed 49 leg kicks.
  Lyoto landed 4 leg kicks.

  Shogun landed 48 strikes from distance.
  Lyoto landed 26 strikes from distance.

  Shogun landed 34 strikes from the clinch.
  Lyoto landed 16 strikes from the clinch.  :-*
   

Suosittele tätä sivua