Uusi alue - Kisateamien kuulumiset

Keskustelun 'Kisateamien kuulumiset' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 21/10/10.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ajatko kilpaa moottorikelkalla? Lajista ja luokasta riippumatta voit kertoa kisakaudestasi tällä osiolla. Kelkkalehden sivuilla vierailee kuukausittain jopa ERI 90 000 kävijää, joten tämän osion kautta saat aivan uudenlaista näkyvyyttä.

  Ohjeet: ( OHJEET TOPIKIN LUKIJOILLE LOPUSSA)

  - Aloita uusi topikki, jonka otsikkona on joko kisateamin nimi tai kuljettajan nimi ja kilpailunumero. LAITA molemmissa tapauksissa nimeen myös laji suluissa (enduro) (crossi) tms.
  - Kirjoita ensimmäiseen topikkiin tiedot kuljettajasta / kuljettajista. Tiedoista olisi hyvä löytyä kuljettajan nimi / nimet laji, luokka, kilpailunumero, kelkka. Tietoihin voi myös lisätä tukijat ja esimerkiksi linkit tukijoiden nettisivuille. Myös kuva kuljettajasta / kelkasta olisi suotava.
  - Kauden mittaan kisateamin edustajat voivat kertoa kisakuulumisia. Topikkiin voi myös lisätä kuvia kisatapahtumista jne. Kuvat kelkkojen rakentamisista tai harjoitteluista ovat myös tervetulleita.

  TOPIKIN LUKIJAT HUOM

  Kisateamien kuulumiset osio on tarkoitettu interaktiiviseen kanssakäymiseen kisakuljettajien sekä teamien kanssa. Näin ollen voit lisäillä kuvia kyseisistä kuljettajista heidän topikkehinsa, mikäli sellaisia sattuu kamerastasi löytymään.
   

Suosittele tätä sivua