2001 ZR:n variaattori v1.1

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä d6r, 26/3/07.

  1. d6r

    d6r Well-Known Member

    Onkos muut joutuneet vaihtamaan otsikon mukaiseen tai samanlaisella variaattorilla olevaan laitteeseen kuvan oikeassa laidassa numerolla 8 merkittyä puslaa?

    [​IMG]

    Omassani huomasin ko. osan tulleen taipaleensa päähän, joten purin variaattorin. Ihmetys oli suuri, kun huomasin, että lautasessa olevan tuuman levyisen reiän toiseen reunaan oli asennettu vain 12 millimetriä leveä pusla. Osissa olleista jäljistä päätellen lautanen oli puslan kulumisen seurauksena päässyt kääntymään selvästi vinoon. Aikani tuumailin syytä moiseen osavalintaan, mutta kun en mitään keksinyt, niin laitoin tilalle "täysleveän" 25 mm puslan. Onko kellään mitään ajatusta miksi siellä pitäisi olla nimenomaan kapeampi osa?
     
  2. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Ensinnäkin, ajatuskatko tms. Kuvassa vasemmassa laidassa oleva osa no 8 ;) Jep, nyt loppui "huomauttelu". Eipä ole tarvinnut vaihtaa, mutta olikohan Arctic Chatissa joku huomannut saman ja laittanut noita puslia 2 kpl peräkkäin, ei varmaan ainakaan huonommaksi tee kuin alkuperäinen kapea pusla.
     
  3. d6r

    d6r Well-Known Member

    Niin, samanlainen osahan löytyy kahdesta paikkaa, tuo uloimpana olevassa "lätkässä" oleva pusla ei ollut kulunut juuri ollenkaan.
     
  4. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Heh, itse en scrollannut kuvaa tarpeeksi alas mutta ohje pätee juuri tuonne, kanteen ei mahdu kuin 1 kpl. Vaihda kuitenkin kumpaankin päähän, ei ne kovin kalliita olleet.
     

Suosittele tätä sivua