2022 POLARIS PATRIOT BOOST RMK KHAOS MATRYX SLASH

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/21.

 1. FRH

  FRH Active Member

  Snowestin foorumilla oli tästä porinaa...brp kun toi turbon keväällä 2019 näytille niin heti pääsi kaikki halukkaat ajamaan ja ei kuulemma ollu aivan kauheasti ongelmaa muuta kuin voimalinjan kalibroinnissa joillekin korkeuksille. Pollessa kuulostaa olevan vielä sielläkin niin että rajoitetusti pääsee testaamaan ja säätämistä on...mutta hyvä ko tullee lisää uutta tekniikkaa ja vaihtoehtoja!
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  upload_2021-3-21_12-1-7.png

  Kävimmä eilisen iltapäivän ajelemassa muun muassa Boostia. Näissähän on tosiaan vielä ihan väärä voimalinja, joten siitä syystä ajo on hyvin rajoitettua. Vaan eiköhän se oikia voimalinja tule viimistään ens kaudelle. Toivottavasti nyt kevään aikana, olisi mahdollista testata säädetyllä voimalinjalla, niin osaisi sanoa vähänä enemmän tuosta moottorista.
   
 3. massi

  massi New Member

  Makia kampe tämä boosti ku saavat vaa tarpeeksi painua kytkimelle, niiku porukka sano ni tänne tasamaalle aivan liian vähä painua nii veti kyllä samotei rajottimelle kovalla jälellä. Umpisella mitä pääsi rinteessä kokkeilemmaa ni kesti kyllä jo vejättääkki jonku verra ja voima tullee kyllä tosi nätisti pihalle ei mittää turbo viiveitä tai potkuja. Ossaavissa käsissä meleko kone
   
 4. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Näkyi olevan tuol Rockin instas videoo Boostista. Ääni on makee vaa eihä toi mee yhtään mihinkään. ( ajaa nevalla jossa mittari näyttää 60 kmh ) Kyl nyt on nähtävä se, millai voimalinja näihin keksitään tänne pohjolaan. Eihä tota pelkil painoilla voida korjata. Sillonhan katoo kaikki herkkyys.
  Tuttu oli päässyt muutaman metrin testaan. Meinasi ettei ainkaan tolla setupilla tullut minkäänmoista ostokuumetta. Mut se oli rajoitettu ajo joten paha kait sen oli tarkempaa sanoo.
   
 5. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Oli kyllä hieno kokemus päästä tällä ajamaan. Voimaa on! ja kun voimalinja saadaan kuntoon niin tarvii ittekkin varmasti jonkin aikaa totutella ennen kuin lähtee kaasua availemaan
   
 6. osku1619

  osku1619 Polaris Pro Rmk 850 -155 3" 2019

  Jep jep, tulihan tuo tilattua :)
   
  jussi 77 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua