ARCTIC CAT 2018

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 17/1/17.

 1. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  no lattaraudallako vai maatalousmoottorillako haluat ajella ? pianoa ei lasketa tähän ryhmään vaikka niita on 2 pihassa :)
   
 2. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Vaan vittuku siinä on Yamahan kone:(
  Eikai sitä kukaa merkinmies osta.
   
  hekuli tykkää tästä.
 3. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Mie kyllä haluan joskus ihan samaan metsään mukaan missä nämä iskareiden erot umpisen kelkassa näytetään toteen ja jopa saadaan iskari rikki. Itse lasken itseni tavalliseksi käyttäjäksi enkä miksikään ultimate vetomieheksi ja voin kyllä sanoa ettei tasan varmasti se ajaminen jää siittä kiinni että pitäs jotku neljän pullon floatit olla alla ettätuotanoin, jos niillä perustellaan pyyntihinta niin aika metsässä ollaan.
   
 4. JRT

  JRT Well-Known Member

  Meikäpoika ku ajaa viikon vuodessa niin vuokrakelkka on ainoa vaihtoehto. Posketonta touhua maksaa 4 tonnia arvonalennusta ja tonni vakuutuksiin vuodessa ennenku metriäkään on ajanu. Sillä massilla ajaa 5 viikkoa vuokrapelillä eikä ole huolta huomisesta.
   
 5. T.F.K

  T.F.K Yamaha B-TX 153 LE

  Kallistahan se on, mutta kyllä hyvästä kannattaa maksaa. Ennemmin katista maksan 18te, kun jostakin bompan tekeleestä, mikä pitää ennen takuun loppumista vaihtaa pois, kun mäntäremontti pyörii mielessä aina kun lähtee ajamaan?
   
  hekuli, Hcronny ja JRT tykkäävät tästä.
 6. Driver

  Driver Freeride 850Turbo

  No joo jos haluat niistä perusiskareista kantavat niin vaatii ne jäykemmän (eli painavamman ja isomman) jousen joka taas kerää lunta entistä enemmän. Ja sitten saadaanko siihen tarpeeksi siltikään vaimennuksia, ja jäykällä simmillä se huoltoväli lyhenee entisestään. Eli kovempaan ryskytykseen vaatiin laadukkaamman vaimentimen ja mielellään isommalla männällä ja lisäsäiliöllä että huoltoväli ei jää lyhyeksi ja että edes jonkinlainen pintaherkkyys säilyy...

  Minä en ole ajanut vielä yhdelläkään kelkalla jossa on saatu löysällä jousella ja jäykällä simmillä toimivaa setuppia. Toki jokaisella on oma makunsa ja omistaja itse voi olla tyytyväinen. Floatit ei ole täydelliset, mutta niissä on etunsa perus kierre iskareihin verrattuna. Toki pitkiä kelkkoja ei ole tehty ryskäämiseen, mutta aika moni sitäkin harrastaa ja jossain noiden vakiokeppien rajat tulee vastaan eikä siitä tarvitse kenenkään mieltään pahoittaa, varmasti suurimmalle osalle nuo vakiokepit riittää aivan hyvin.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 7. Veli Pirinen

  Veli Pirinen Well-Known Member

  Tuo on minusta erikoinen tuo Suomen mallisto, vissiin tuo kutinsa pitää. Jenkkisivuilta katselin niin M sarjaan voi valita startilla tai ilman. Tänne tulee kaikki startilla ja sohvapenkillä paitsi HC.

  Mitäpä ne nyt haittaa, mutta kun ei arvosta starttia yhtään ja lyhyempi penkki on parempi niin ainoa malli on HC.

  Mutta kun mie halvaisin 2,6 matolla, lyhyellä jäähyttimellä, eikä tarvi olla ne isojen poikien Floatit niin tuo HC tuntuu liiottelulta omaan makuun. Mutta mitäpä sekään haittaa, no tämä oli vaan tätä malliston äimistelyä.
   
 8. tommi

  tommi Lynx x-trim re 800 -17

  Nyt tuli tarjous... -15 mallinen takuun alainen zr8000rr---->-18 zr8000rr . Ei tarttis ku vajaa 10 000€ laittaa väliin :Dsiihen sitte vielä lisä varusteet päälle.
   
  Hemmo ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 9. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Laitaa noilla hinnoilla catin vähäinen myynti hiipua suomessa kokonaan:(
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 10. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  On suorastaan tyhmää jättää vaihtamatta tuommosella tarjouksella:D
   
  JRT ja tommi tykkäävät tästä.
 11. Vilho

  Vilho freeride

  Kysy vasitella paljolla lähtee suoralla kaupalla :D
   
 12. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  On se kallista, nyt voit hyvällä mielin palata bompan pariin kun ei väliraha oo varmaan yhtään huonompi ja takuutakin paljon pidempään.
   
  jaffa tykkää tästä.
 13. tommi

  tommi Lynx x-trim re 800 -17

  9790€ tarkalleen väliraha TARJOUS :D Kyllä se mun kohalla alkaa ylivuotisen tai käytetyn -17 mallisen lynxin metsästys, vaikka lahna moottorilla vielä ovatkin...pittää sitte isona laittaa 850rotaxilla :p
   
 14. clown

  clown Well-Known Member

  Vertailuksi ruotsin hinnat
  [​IMG]
   
 15. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Kummasti se näyttää esim. tuo zr8000 RR olevan Ruotsin keväthinnastossa yli 2000€ suomen hintaa halvempi. Ohjehinnassakin eroa jotain 1200€ ..... En tiedä tuleeko Suomen hintaan jotain lisäveroja, mutta alv on suomessa mielestäni 24% ja Ruotsissa 25%, että sekään ei hintaeroa selitä.

  Ihmettelen edelleen jos Sumeko meinaa mitään kaupaksi saada, mutta ilmeisesti ei oo tarkoituskaan. Jos olisin uutta ostamassa ja Lynxin 850 RE raven ohjehinta 16490 ja takuu 50kk ja Catti kahden vuoden takuulla ja 17290€ niin jotenkin alkaisi itselläkin tuo brp:n leiri houkuttaa. Keväedutkin taisi olla paremmat brp:llä.
   
  Viimeksi muokattu: 25/3/17
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ei oo kyllä mitään tolokkua tuossa catin hinnoittelussa kun tuolleen tuopi esiin :D
   
 17. diablo

  diablo AC sno pro 500 -12

  joopa joo,köyhällehän kaikki on kallista,mutta onhan nuo cattien hinnat aivan poskettomia...eipä näitä vissiin halutakkaan myydä,siitä tosin kiitos sumekolle,että tehokkaasti kyllä markkinoivat muita merkkejä noilla hinnoilla...vois vaikka ruveta kattelemaan lynxiä tai pelarusta....
   
 18. T.F.K

  T.F.K Yamaha B-TX 153 LE

  Kyllä Sumeko meinaa lopettaa Kattien myynnin tässä maassa? Ei ole helppoa olla ko. merkin myyjä tällä hetkellä, mutta jos siihen joskus tulisi jotakin tolkkua, sitten kun maahantuoja sattuu vaihtumaan? Ainakin viime ja toissa kevään ennakoissa, kun kyselin tarjouksia, niin aika onnettomia oli alennukset (syynä varmaankin tiukka hinnoittelu kauppiaille?) suoralla kaupalla, tosin kyselin vain Lapin läänin alueelta?
   
 19. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Vuosi takaperin kyselin läpi maan ja omasta mielestä todella hyvään hintaan sain mountaincatin.
  Ja ei sitä nytkään tarvis jättää ostamatta jos tarve olis vaihtaa, suoralla vaan tarjousta kysymään ja huudattamaa se 5-10 liikettä nii varma asia että on kaupat. Niitä vaihdokkeja vaan ei kovin moni halua nurkkiin pyörimään, ja siksi väliraha sen mukainen. Ei nämä jälleenmyyjät talkoilla näitä hommia tee, se on selvä. Tili pitää heilläki saada.
  :)
   
  Kojontti tykkää tästä.
 20. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Itseasiassa, huomattavasti pienempi ;)
   

Suosittele tätä sivua