E-tec rötää hetken liikkeelle lähtiessä?!

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä GT-555, 14/12/17.

 1. GT-555

  GT-555 RE E-Tec

  Eli vaihdoin koneeseen männät ja nyt muutaman testi lenkin jälkeen huomannut että kun jonkun aikaa on sammuksissa, ja siitä liikkeelle lähtiessä, rötää eikä ota kierroksia heti kunnolla. Muutaman metrin kun ajanut niin sitten naukasee ja toimii sen jälkeen ihan hyvin... Ihan kuin tukehtuisi bensaan aluksi? Ajaakko nyt vain rauhassa tankillinen ja katsoa josko se siitä "herkistyisi"? Uudet tulpat on ja oikein asennettu.
   
 2. p00xpat

  p00xpat Tillun Lillun Pillu

  Tuohan on niinkö mun 600, joka on tehny kylmänä tuota jo pari talvea ja pahenee kokoajan. Nyt pittää ajjaa jo 150 metriä ennenkö "naukasee"... Tulpan vaihto ei auttanu. Nyt kokeilen ruiskujen putsauslisäainetta seuraavana.
   
 3. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  Samaa tekee kaasari 600, rötää tosi sen 200metriä jos kylmiltä lähtee jonka jälkee naukasee, lämpimänä n. Puoltunnin ajon jälkeen toimii moitteettomasti
   
 4. GT-555

  GT-555 RE E-Tec

  Juu 600 tämäkin on. Putsasin ravet samalla niin olisikohan siellä joku nyt jumissa... ei tuo nyt tosin ajoa tippaakaan häiritse kun heti kohta liikkeelle lähdettyään alkaa toimimaan. Mutta pisti vain miettimään kun rempan yhteydessä tuli..
   
  Viimeksi muokattu: 14/12/17
 5. JiiKoo

  JiiKoo RX1-PPS & 535 LYNX

  Kusiskohan suutin bensaa kelkan seisoessa männän päälle ja siitä rötääminen alkuun? Nelitahti rossipyörissä joskus kuulut tollasta olevan, parkissa seisomisen jälkeen vaati kaasun avausta että starttaa..
   
 6. GT-555

  GT-555 RE E-Tec

  Se vois kyllä olla.

   
 7. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Kuussatkuissa jostain syystä havainnut itsekin tätä ominaisuutta. Yhdessäkään kasisatkussa ei ole sattunut kohdalle. Kuullostais olevan enempi tai vähempi ominaisuus osassa ainakin.
   
 8. Revka74

  Revka74 Member

  Itselläki tuli sama ilmiö koneremontin jälkeen. Lähtee hyvin käyntiin, mutta pitää sievästi kaasua liputella että saa kierrokset nousemaan. Sitten kun lämpenee niin ottaa kiekat heti ja toimii kuten kuuluukin... Ihme homma.
   
 9. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Mitään kuse... kun liipaisee kylmänä reippaasti ja sammuttaa, sotkee suunnilleen kaiken mitä tuo moottorinohjaus ymmärtää, pahimmillaan. Se ei voi kusta koska mikään ei syötä bensaa mutta saat ammuttua kylmärikastuksella koneen täydeltä bensaa ja sitten sammuttamalla käynnistysrikastuksen päälle koska ei vielä ole neste lämminnyt...

  Ja jos et vaihtanut ötökkään kolmea suodatinta niin vaihda sekin viimeinen... Ihmettelen vaan edelleenkin sitä voimaa mikä esti meiltä männän sulamisen, kurkku rikki kun vähän härnäsi ja tankin filtteri puoleksi tukossa...
   
 10. GT-555

  GT-555 RE E-Tec

  Tämä "vika" edelleen selvittämättä. Keväällä hajosi toinen puolista, ja sen vaihdon jälkeen MUISTAAKSENI toimi hetken normaalisti, ehkä :D Nyt taas tuli eteen kun kesän seisomisen jälkeen kävin sitä vähän liikuttamassa. Ekalla nykäsyllä käyntiin ja röpeltäen liikkeelle kunnes vähän otti kierroksia enemmän ja taas toimii normaalisti.
   
 11. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Mulla rupes tekee tuota, kun vaihoin paisarin ja änkän...
  Nyt ei enää tehny.
  -P-
   
 12. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Onko putken y haara kunnolla kiinni?
   
 13. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Onko polttoainesuodattimia vaihdettu?
   
 14. Hespe

  Hespe #103

  Tps voi kans herjailla tuolleen. Tekee myös sitä, että kierrokset jää ylös ajon jälkeen.
   
 15. jagged

  jagged ski-doo freeranger

  Käytä piuhan nokassa tps kalibroinnissa. Ei tarvi olla ko 0.0jotaki pielessä niin röpöttää tyhjäkäynniltä lähtiessä. Ja jos on ok niin ompahan se vika suljettu pois.
   
 16. GT-555

  GT-555 RE E-Tec

  Eikös sen pitäisi tehdä sitten joka kerta tyhjäkäynniltä lähtiessä röpötyksen? Se kun toimii lämettyään moitteetta
   
 17. jagged

  jagged ski-doo freeranger

  Jaaentiä sitte. Filtterit tietenki, varsinki siihen hopeiseen lämpö vaikuttaa. Lisäksi suihkujen vuotaminen vois olla, mulla tuntu kasisatkussa että vuosi välillä. röpötti ja tuli putkesta ainetta.
   
 18. Habaa

  Habaa Member

  Hei. Liekkö tämä vika selvinny?
   
 19. upi_268

  upi_268 Summit sp 600etec


  Hei. Itellä samanlaisia röpötys onkelmia oli koko viimetalven ravet kaliproitiin ja sen jälkeen toimi hetken. Nyt vaihoin xps 2t öljyn teboilin öljyyn niin röpötys katosi heti. En ois ikinä uskonu että nuin huonoa öljyä myyvään merkkiliikkeessä joka äiheuttaa käyntihäiriöitä.
   
 20. mircoolio

  mircoolio Well-Known Member

  vähä välillä samaa ongelmaa viäki hellun lynkerös.. pitääköhän se kans koittaa laittaa tb-öljyä millä ajan omalla pollella.. ps. Paskamyrsky horisontis ku meet haukkuun xps.öljyä :D
   

Suosittele tätä sivua