Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

 1. Germera

  Germera Summit X T3 163

  Juu juu - Pari vkoa sitten ajettiin porukalla ees taas Rattaman kautta Hettaan ja vielä Galdotievaan. Pari sulaa ojaa pääsi yllättämään, muuten ihan hyvää luomua reittiä.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 2. Somppi

  Somppi 153" BTX Winderi -20 Xtrim RE 800 -17, RE 600 -14

  Aika varattu jo loukkomotorssilla 8.päivä

  Huoltokirjas on irti revittävä sivu mikä lähetetään tehtaallekkin 500km ajolle ja joku sanoi lynx keskusteluissa että olisi tarkka ja vaikuttaa takuuseen mutta huotomieheltä kysytiin ja sanoi että ei se niin tarkka ole kun kattoo vaan ite maton kireyden ja ettei ole löystyny mikään.

  Ja aiheeseen liittyvää niin reitit on patilla mutta ihan hyvin pysty sallittua nopeutta ja ehkä hieman ylikin ajamaan. Safaria tuli 50 km ajelun aikana 3 ja muutama yksin kelkkaileva. Ajettiin sammun tuvalta bensikselle levimarketin pihan kautta tunturin yli eikä missään ollut huono ajaa. tunturin yli menevällä reitillä piti vähä nopeutta sovittaa. Ja puuteriakin pääsi koittamaan ahvenjärven jälkeen metikössä ja yli metrin syvälle 600ace ravella pääsi kaivamaan.
   
 3. pakpet-3

  pakpet-3 Member

  Kauden ekat kilometrit takana, ajettiin leviltä kummulle ja kittilän kautta takasin ja olihan aikamoista patikkoa levi kumpu väli, kittilään päin parempaa.
  Nyt uutta vuotta juhlimaan ja tiistaina jatketaan ajohommia.
   
  lucas07 tykkää tästä.
 4. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Kumputunturilla käväsin kans tänään. Oikeestaan ihan mukavalla patilla oli polku. Ihan jaksoi ajaa vaikka kuskin paino on se 70 kiloo plus 30 kiloo mahaa päälle.
   
  lucas07 tykkää tästä.
 5. juketsu

  juketsu Ace Turbo R

  Sodankylässä käytii.. Tuulimyllyiltä eteepäi oli pehmeetä ja tasasta
   
 6. Tikkersson

  Tikkersson Arctic Cat F800 Sno Pro -12

  Jeesiöjärven suunnassa poikkesin tänään, aika kauheeta pattia oli. Oli pakko ajaa rauhassa, yksikseen ei viitti ottaa mitään hallitsemattomia ilmalentoja... lähemmäs metrisiä oli isoimmat laineet:eek: Siitonen-Kittilä pätkä oli ajamalla puhkottu, ei ollut lana vielä tuonne eksynyt.

  Ja aamulla kotia kohti. Lastasin äsken autoa, niin taisi olla siinä tämän reissun viimeiset kelkat jotka näin: Rakkavaarantiellä pitkin ajorataa Lynx ja Skidoo peräkkäin. Penkalla kolmen metrin päässä olisi ollut reitti, mutta mitäs sitä turhia.
   
 7. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Onko Pokasta Saariselälle lyhkäsellä mitään mahdollisuuksia?
   
 8. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Minä en lähtisi lyhkäsellä yrittämään. Toki sen äkkiä huomaa onko jäljet ok. Toki paikalliset on voinut ajella mutta helposti ajelevat omia polkuja. Siellä voi menovettä kulua hyvinkin paljon. Liekö Porttipahtaa tikutettu vielä...
   
 9. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Näin epäilinkin. Pitää keväällä ottaa uusi reissu ja ajella nyt varmempia reittejä.
   
 10. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  GPS:ssä toki osajaa ja porukassa ilman leikkimistä. Muistaakseni joen tms ylityskin matkalla ennen Neiti:lle menevää haaraa...siis Rajalan haaraa jossa laavu poroairan lähellä.. muistelen vaan.
   
 11. Praaaaap

  Praaaaap SKS 146

  Viikkonloppuna ajettiin Vuotso-Levi-Vuotso väli. Allasta ei oo tikutettu, mutta saattaa sielä meidän jäljet vielä näkyä. Ilman gpssää ei kannata lähtiä jos seutu ei oo kovin tuttua, saattaa altaalla tulla harhailtua mihin sattuu.
   
 12. verhoilija

  verhoilija polaris iqr 600

  Levin reitit ihan karsean huonossa kunnossa. Juu on täällä porukkaa reiteillä,mutta ei ole ainakaan viime/tälle viikkoa mitä itse ollu niin lanattu.
  Vaikka menis tästä "ympyrästä" kauemmaksi ei reitti juuri muutu paremmaksi.
   
  tero_lynx tykkää tästä.
 13. tero_lynx

  tero_lynx Pitääkö mun ny tuolla lynxillä ajaa?

  On kyllä huonossa kunnossa. Ajettiin tänään kallo kaukonen kittilä ja levin ympäri takaisin ylläkselle. Vielä tuo jäätävä tihkusade
   
 14. P4V3-62

  P4V3-62 800 Axys Pro R LE ES

  Aika normikunnossa oli eilen reitti Muonioon päin. Lana mennyt edellä, ohitettiin vähän ennen rajaa. Sitten jonkun matkaa vakio muoniopattia ja särkitunturin risteyksen jälkeen osin lanattua mutta hyvää pätkää. Aikas helppoo ajaa. Paluu vielä nopeempi kun lana jo käynyt rajalla kääntymässä . Ajankohtaan ja porukkamäärään nähden ihan hyvässä kunnossa reitit. Pysyy kroppa lämpimänä.
   
  speedypete ja M.E.A tykkäävät tästä.
 15. speedypete

  speedypete Indy 850

  Oli kyllä P4V3-62:sen kanssa hieno reissu Muoniossa. Reitti aivan loistavassa kunnossa.
   
 16. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  No sehän on niin että vaikka keskustan lähettyvillä tampparit liikkuu niin sitä on vaikea käsittää kun siitä on parisataa kelkkaa mennyt ja kauempana ne ei ole vielä käynyt. Paitsi tuolla Muonion rajalla ja Lainiossa tämän tästä.
  Aikas paukutusta kyllä on ajaminen;). Kelkkojen määrä lisääntyy vuosi vuodelta...
   
 17. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Levi - Raattama - Hetta - Muonio - Levi tuli tänään ajeltua. Aika rauhassa sai suurimman osan matkaa olla. Tästä rysästä kun pääsi alkuun niin tosi miellytävää polkua aina Muonioon asti. Muoniosta lähteissä se kaponen ränni taattua Muonioo, mutta hetken matkaa niin helpotti. Muonion rajalta Leviä kohden tylsähkön tasaista siihen asti kunnes yhtyi Levi - Ylläs pätkälle.

  Tietty kaikilla on oma makunsa siitä mikä on hyvää. Omasta mielestä ihan ajettavaa. Toi Hetan lenkki oikeestaan kaipaisi hiukan enemmän käyttöä. Niin vähän jälkiä, että häviävät kun tulee ensimmäinen kunnon lumisade tuulen kanssa.
   
  ärär ja P4V3-62 tykkäävät tästä.
 18. ärär

  ärär Ärär

  Miten leviltä pääsee parhaiten tuonne nyt paljon mainostettuun snowvillageen, jossa on se gameofthrones jääveistos näyttely, olikohan lainiossa? Onko sinne kelkkareittiä?
  Ja paljonko matkaa leviltä?
   
 19. aa-hoo

  aa-hoo Well-Known Member

  Se on Lainiolla, eli Ylläksen reitin varrella, n.15km ennen Ylläsjärveä, 30km Leviltä. Lataa Levin sivuilta moottorikelkka kartat niin pääset kärryille.
   
  Viimeksi muokattu: 12/1/18
  ärär tykkää tästä.
 20. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Länsipuolen reitti Lainiolle hoidettu mutta toki paljon käytetty. Itäpuolen pidempi reitti Kittilän jälkeen hoitamatonta. Jos haluat hien pintaan niin mee sitä kautta.
   
  ärär tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua