Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

 1. teme-

  teme- Well-Known Member

  Ei nyt varsinaisesti aiheeseen liity mutta tuo uus efi kone muistuttaa huomattavan paljon ulkoisesti vanhaa 593ss konetta, liekkö insinöörit jatkojalostaneet vanhan rotaxin takasin elävien kirjoihin. :D
   
 2. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Mitenköhän nämä uudet ds+ sukset toimii commanderin keulassa? Laitoin omaan kelkkaan fox zero qs3 vaimentimen etupukkiin ja ny pitäis testailla mitä se tekee ajettavuuteen. Äkkiseltään mitä muutaman kilometrin testasin kaipaa ehkä vielä jäykenpää jousta. Umpisella toimii hienosti nousee lumen päälle eikä kaiva läpi.
   
 3. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Melko varmasti olen väärässä mutta mikäs se tuo kone tuossa kuvassa on?? Mie oon ollu siinä käsityksessä että 600efissä ei oo raveja ja tehoja sen 85hv?o_O tuossa kuvassa kuiten näkyy ravet ja teho 103hv
   
  T-Cat tykkää tästä.
 4. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  No niinpä näkyy olevan joku ihan muu kone. Rotaxin sivuilla ei muita ollut, joten oletin tuon olevan Efi.
   
 5. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Ajelin yhdellä turbokomentajalla jossa oli Blade DS+ alla. Brutalin iskarit alustassa ja RE:n kepit keulassa. Se oli selvästi parempi kuin XC tai perusblade, mutta toisaalta koska keli oli kovin erilainen kuin ne muutamat kerrat mitä olen ehtinyt tuolla omalla uudella ajaa XC:n tai perusbladen kanssa niin vaikea sanoa miten paljon johtui suksesta (ja etuiskareista) ja miten paljon kelistä.

  Suht napakka pakkasen kovettama reitti jossa vanhoja suksenjälkiä on kyllä ainakin XC:lle täydellistä myrkkyä.
   
 6. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Kovasti kiinnostaa tuo std commanderi.Penkkihän on vakiona yks paikkanen,onko tavaralaatikon päälle mahdollista asentaa linkki kiinnikkeillä pelkääjän penkki niinkuin edellisessä commanderi tai 59 mallissa?
   
 7. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Sille on ihan oma erillinen takapenkkinsä, löytyy kahtena eri versiona. Molemmissa selkänoja ja käsikahvat. Toisessa myös käsien tuulisuojat ja käsien ja pyrstön lämmitys. Ja molemmissa suolanen hinta, ei paljon tonnista jää.

  Katso mallit https://brppac.fi

  Kiinnitys on kyllä aika pätevä, paljon parempi kuin vanhassa komentajassa.
   
 8. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Vertailinkin tuossa limited ja standard mallia.Melkeen sama jos tarvii takapenkin ottaa limted malli
   
 9. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Mitenkäs muuten tämä uus laatikko,joko näillä on keretty kovia km määria tahkota?Eikös se edellinen Sisun laatikko pitäny aukassa viimeistään 10thkm kohdalla?
   
 10. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  tohtiiko sitä paljon yli kympin ajaa ettei porsi sitten kokonaan? vanha 59 sama homma, kympin kohdalla käytetty auki, alin laakeri oli jo vaihtokunnossa.

  oottekos vaihtaneet parempia iskareita tuohon easyrideen? jotenkin tuntuu, että reitillä saisi meno olla mukavampaa, alkaa tuo patti kyllästyttää välillä.. ja tosiaan vanhempi malli 2019 limited eli XU, ei tuo uusin johon saa vissiin jo vaikka ja mitä.

  kaveri sanoi, että sen tutulla on tuo uusi malli GT-versiona ja pattia hakkaa minkä kerkiääpi ja hyvin pysyy reitillä muiden mukana. vai onko tässä taas syytettävä kuskia.. :D
   
  Viimeksi muokattu: 21/3/21
 11. Busse-

  Busse- Well-Known Member

  Limted komentaja 600r koneella tuli tilattua.Syksyä odotellessa :)
   

Suosittele tätä sivua