Polaris Indy XC 129" (600, 800, 850) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Arsi, 6/3/18.

 1. CorbenDallas

  CorbenDallas Member

  Eihän kellään satu olee telaston/alustan kiristysmomentteja?
   
 2. pro x 550

  pro x 550 Indy xc 137" 600 -20

  Paljon ottaa indyt huippuja? Itellä 600 137" ja huiput 143km/h mittarin mukaan. Tuntuu jotenki, että vanhempi indy oli kova kulkusempi.
   
 3. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Kyllähän se tuo pitempi tela jarruttaa aika lailla ja vaikuttaa huippuihin.
   
 4. mp71

  mp71 Indy XC 650 -21, Oulu

  IQ 600set Switchbackitkin kelas vakiona 150 tuntumaan. Oisko noissa uusissa lyhyemmät välitykset?
   
 5. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137" ---> RE 850 MY22

  Tuo pidempijoustoinen alusta vaikuttaa varmasti osaltaan huippuihin. Pidempi etupukki=jyrkempi telakulma=kovempi vastus. Näin niinku maalaisjärjellä pyöriteltynä. Voin kyllä olla aivan hakoteilläkin:D
   
 6. rehto

  rehto Well-Known Member

  Noissa oli 32mm mateennahka mattona ja saatto olla telakulmakin loivempi kun oli ns kytkemätön umpisen telasto. Ne kyllä rullas kovemmalla ihan kivasti
   
 7. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Niin ja varmasti auttaisi jos olis GPS:llä mitattuja vauhteja. Vanhemmassa Indyssä neulamittari meni heti pohjaan kun vähän antoi hanaa. 160km/h oli maksimi mittarissa ja se oli siellä alta aika yksikön. Nykyisessä GPS tarkistettuna mittari näyttää melko tarkasti oikein. Ehkä 2-3km liian paljon.
   
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Nykyään on varmasti panostettu enemmän kiihtyvyyteen kuin älyttömän korkeisiin huippunopeuksiin. Kyllähän nykypelit varmaan saa huilaamaan, jos haluaa. Missä kelkan tarvii kulkea +140km/h? Ei minusta missään. Sen sijaan kuinka pomppaa reittikelkka kurvin auetessa vaikka edes sataseen on jo paljon tärkeämpää kuin jäällä maksimien vingutus.
   
 9. mp71

  mp71 Indy XC 650 -21, Oulu

  Kulki se kytkemätönkin ja karheammalla telalla jatkettunakin... Veikkaan siis tiheämpiä välityksiä edelleen uudessa Indyssä.
   
 10. kiulu

  kiulu Member

  Mitä muita keppejä kuin orkkiksia porukka on käyttänyt näissä?
   
 11. CorbenDallas

  CorbenDallas Member

  Orggiskepit Ravitec:in tekeminä toimivat kyllä todella hienosti. Etuiskarien ja samoin etupukiniskarin jouset vaihtuivat myös tässä yhteydessä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen muutos. Itse päädyin tähän vaihtoehtoon Öhlinssien sijaan.
   
 12. jeesuspaimen

  jeesuspaimen xc indy 129

  Sitä minäki että nuo vakiokepit on ihan hyvät, ku vaan simmaa ja vaihtaa jouset.
   
 13. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Minulla Totaltekit. Ne on myös toimineet hyvin. Keulan iskarit ehkän himpun verran liian pitkät kun tulee vähän kiikkerä. Tosin patikkoa kestää senkin edestä.
   
 14. pet

  pet Member

  Onko joku saanut selvitettyä mitkä jouset näissä on vakiona keulassa ja etupukissa? Mitä jousia olette vaihtaneet tilalle? Paljonko kuskilla painoa noilla teidän valitsemilla jousilla? Minulla painoa n. 85kg ja pitäisi arpoa jotku sopivat jäykemmät jouset reippaaseen reittiajoon. Vakioiskareista ajattelin simmauttaa muuten käyttöön sopivaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19/3/20
 15. posodoka

  posodoka Polaris 600RR

  Tuolta löytyy jouset ja hyvät simmit:) JN Racing service 040 737 4730
   
 16. pet

  pet Member

  Mitkä jouset ne ovat laittaneet tuolla keulaan ja etupukkiin?
   
 17. lapiska

  lapiska Vipermcx/indy xc/lyne 650/yamaha 200cc

  Ne ei kerro :)
  Laita nyt reilusti vaa kovempaa
   
  Viimeksi muokattu: 19/3/20
 18. pet

  pet Member

  Olen huomannut, että monesti tiedon saaminen on hankalaa iskaripajoista, siksi kyselenkin täältä millaisia kokemuksia käyttäjillä on, jotka vaihtaneet jousia.
  Netistä löysin XCR:n jousien tiedot, jotka oli keulassa 17,5 N/mm ja etupukki 26 N/mm. XC jouset näytti olevan eri varaosanumerolla kuin XCR. Taitaa XC:ssä olla vieläkin keposemmat jouset kuin XCR:ssä.
  - XC keulaan toimiva jousi varmaan n. 25N/mm, kuten monessa muussakin merkissä/mallissa tuntuisi olevan.
  - XC etupukin jousi on sitten vaikeampi arvata kohdalleen. Onko XCR:n jousi lähellekään sopiva vai pitääkö olla vielä jäykempi?
   
 19. Watane

  Watane Sidewinder-Renegade X-RS 850

  N. 14N/mm vakiojouset myös etupukkikin sama. Niillä ajan ite.
   
 20. MaxMartin

  MaxMartin Well-Known Member

  Itsellä öhlinsit ja tässä minun setissä on keulassa 24nm ja etupukissa 34nm, kuskilla painoa ns riittävästi. Keula on minusta ok mutta tuo etupukin jousi on kyllä liian jäykkä, huomaa että kelkka menee paljon rauhallisemmin möykkelikössä tankki täynnä kuin tyhjänä. Tilasin jo 30nm jousen mutta tilausaika oli sen verran pitkä liekö ehtii näille lumille, olisi ollut tarjolla myös 28nm jousta mitä myös harkitsin.
  Indyn alustahan on ymmärtääkseni molempiin suuntiin kytketty, johtuisko siitä että etupukkiinkaan ei mitään kovin jäykkää kannata laittaa.
   

Suosittele tätä sivua