Prätkäkeskustelua - katupärrät

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä BABLO, 1/3/06.

 1. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Prätkäkeskustelua - katupärrät

  Hieno peli, onko tehty muutokset notta tulee ajettavaksi?
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: Prätkäkeskustelua - katupärrät

  Niin,

  Pitkän tovin pystyin pysyttelemään erossa näistä mopohommista, mutta tänä kesänä oli pakko sortua ja ostaa pyörä. Alunperin pyöritttelin ajatusta että rakentaisin itelle scramblerin. Tämä projekit kaatui kuitenkiin tähän krooniseen aikapulaan. Arvlin sitte että ostan jonku vehkeen jolla pääsee seolle pelaan hedelmäpeliä tai käymään kotijärvellä kahvilla. Kamraatilla tuli myyntiin sopivasti riisuttu Suzukin SV650, mikä oli ihan nappivalinta. V-koneen luonne on kyllä aivan helkkarin kiva. Noi rivikoneiset 600-luokan sportit ei sytytä vähääkään. Vaikka tässä suikassa on paperilla tehoa melko maltillisesti, tällä kiihyttää pitkän rivin mopoja suohon. Toki tossa mun yksilössä on akran putkia ja muuta hilpettä.

  Eihän tällä pitäny ajaa muutaku ku kahvireissuja. No toisin kävi. Viikonloppuna huitasin lenkin Norjassa ja pidemmälle tekis mieli.

  Nyt onki sitte melkone vaihtokuume. Tienpäällä tulee nykyään vastaan pelkästään noita bemarin gessuja. Toi adventuremopoilu on näköjään se juttu alalla. No eipä siiinä, kyllähän siinä joku mullaki viehättää. Nyt olis sitte kiikarissa Triumphin Tiger 800 XC. Vissiin tollasen uskaltaa jo nykyään ostaa, siis brittipyörän. Ei näissä ainakaan tankissa ole enää varoitustarraa " ei saa pysäköidä pohjavesialueelle".

  Onko foorumilaisissa muita adventurepyöräilijöitä tai vielä parempaa, omaako joku kokemusta Tigeristä?

  Kävin tossa testaileen noita eri pyöriä. Uus Hondan Afrikan kaksonen on hieno, mutta kallis ja laiska. Hondan Transalpin jo melkein ostinki, mutta tulin siihe tulokseen että on se vähä liian muovinen ja hepponen vehe mun käyttöön. Toisaalta kone vaikutti vähä vaisulta on SV:n jälkeen. Tämän takia on toi Tigeri alkanu oleen ainua vaihtoehto, ku bemua en osta periaatteesta :D
   
 3. Pooka

  Pooka Well-Known Member

  Haha, luin juttua ja aattelin heittää et f800gs on se ratkasu, mut vika lause paljasti asian luonteen Itsehän olin kanssa lynssejä periaattesta vastaan, mutta nyt kolmas putkeen menossa..


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 4. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Vs: Prätkäkeskustelua - katupärrät

  Bmw gs tai ktm adventure .siinä on huippu vehkeet näille paskateille.kyykky ois kiva mutta vauhti nousee ja poliisi valvoo.
   
 5. Jack796

  Jack796 Kelkaton

  Ensikesäksi ensimmäinen moottoripyörä ja "projekti" ( alusta päivittyy nykyaikaan )

  20160926_132859.jpg
  Ps. Kelkka lähtee kiertoon, pattihakkuri reitit kun ei kiinnosta... Niin siirrytään asfaltti baanoille..
   
 6. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

  IMG_20160606_130740.jpg

  Tämmöisellä Suitzaitilla rytkäytellään vähälumisina kesinä.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 7. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  pari pyörää seisoo kesät pihassa. -07 tuplaäksä ja -09 isompi adve-gessu. ajellaan kun joudetaan. :)
   
 8. Kurre89

  Kurre89 Well-Known Member

  Tämmöne ikiliikkuja. CBR900RR FireBlade -1997 Leovince putki, suutinsarja, bmc ilmansuodatin, pienemmät vilkut, korkeempi tuulilasi, carbon roiskesuoja, öhlins ohjausiskari, blingfactory osia(ei kuvassa). Yms. Hyvä peli. Ei paljoo uudemmalle häpiä! :p

  2015-05-16 22.01.49.jpg
   
  Viimeksi muokattu: 5/3/17
 9. Viper MCX

  Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

  busa.jpg
   
 10. ruupanen

  ruupanen Lynx Rave Enduro

  K5:sella lähdetään seuraavaankin kauteen. Oli syksyllä myynnissäkin, kun poliisi setä lätkäsi melkein 2k€ lapun kouraan ilta-ajelun päätteeksi.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 11. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin,

  Vielä ei ole kesä, mutta mopon vaihto se pyörii taas mielessä. Joku edes vähä sorateitä hanskaava pyörä olis kiva. Triumphin Tiger 800 on päälimmäisenä mielessä, mutta ku ei haluttais ihan hirveästi sijottaa ajon vähyyden takia. Suzuki DL 650 on nytten kattelussa.
   
 12. mipy

  mipy Member

  No laitat Ktm 950 super enduron. Ei löydy hauskempaa sora/asfaltti pyörää. Sutii, keulii ja paukkaa. Itsellä jo toinen menossa kun ilmankaan ei osannut olla.
   
 13. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Eikö 690 kotari oo käynyt mielenpäällä, itellä yksi kesä 690 endurolla takana, kaikkialla muualla sillä on hyvin pärjännyt mutta suolle tuo ei oikein sovellu :D Talven aikana on hommattu rallyraidilta lisätankit eteen ja laukkuraudat ja laukutkin löytyy, kesällä ois tarkoitus lähtiä lapin kierrokselle sorateitä ja polkuja pitkin. Motovanteetkin löytyy jos haluttaa enempi kadulla ajella. Ehkä tuollainen triumphin tiger on mukavampi matkustamiseen mutta huonompaa polkua tuolla kotarilla ajelee enempi.
   
 14. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  No joo,

  En mie oo aatellu mitään enskaa ruveta ajaan. Liian vaarallista hommaa :D Haluan mukavan ja vaivattoman pyörän. 690 kotari ei lukeudu tälle listalle. Kun mulla saattaa ajot vaihdella Norjanreissusta lähialueen sorteille. Siksi tollanen isompi adventure-pyörä on nyt se ykkösvaihtoehto. Suikka on vielä tallissa, vaan pitää katella mihin se tämä kesä saa pään kääntymään. On tässä tullu jo muutamia vaihtoehtoja pyöriteltyä. Mutta kun viime kesänki ajot oli 4000 km, niin ei kehtaa kovin kallista mopoa ostaa pihalle koristeeksi.
   
 15. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Joo mukavahan se ei oikein ole :D Ja jos sorateitä pienemmille ei ole menossa niin parempia pyöriä siihen hommaan on kyllä paljon. Viime kesänä kävin nopeasti koeajamassa uutta F800 bemaria, se tuntui oikein mukavalta matkapyörältä.
   
 16. Carlos

  Carlos Lynx Rave 600 -16

  DL 650 tuli ostettua vähän ennen joulua, kun hinta oli "sopiva"
  Sillä pärjää hiekkateillä, ajaa matkaa(myös 2-päällä)
  Kevään mittaan pientä huoltoa tullut tehtyä.
   
 17. fleec

  fleec Well-Known Member

  BMW R1200R:llä vm.2011 ajetaan tulevanakin kesänä.
   
 18. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

 19. WSA

  WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

  Kymmenen vuoden haaveilu sai pisteen.
  Triumph Street Triple 765RS tontilla.
  R750 Zuikkari tuli vähä mustasukkaseks…:eek:
   
 20. JalmariVari

  JalmariVari Well-Known Member

  Uusi kesälelu, ny ajellaan, talvella alkaa entisöinti. Ei oo ihan helppoa joidenkin pisteosien löytäminen, onneks ei paljon puutu.
  Käyttöpyörä on myös Ducati. IMG_20190507_193116.jpg
   

Suosittele tätä sivua