Syöte

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä BigDaadyJ, 27/2/10.

 1. F3

  F3 Vaimikäseoli...?

  Onko Syötteeltä ajettu vieläkään Posiolle asti ? Liekkö vesistöjä viitoitettu tuolta väliltä ? Jos sitä viikonloppuna...
   
 2. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  On tikutettu posion puolella kaikki vesistöt. On sillä välillä kelkkoja jo hyvinkin liikkunut. Luntahan ei mahdottomia vielä reitillä ole joten kannattaa varsinkin ojien kanssa olla tarkkana.
   
 3. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137" ---> RE 850 MY22

  Itsenäisyyspäivänä jo tuo väli eka kerran.
   
 4. Haapa92

  Haapa92 New Member

  Onko kukaan käynyt lähiaikoina syötteellä? Onko reittejä lanattu tälle vuotta ollenkaan?
   
 5. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  Tänään on syöteympyrä lanattu. Muiden reittien tilannetta seurataan koko ajan ja niitä aletaan lanaamaan heti kun jäätilanteet sen sallivat.
   
 6. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Ei vissiin edelleenkään lanailtu muuta kuin ympyrä?
   
 7. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Onko kukaan ajanu pudis-syöte väliä lähiaikoina? Onko siellä tarpeeksi lunta ja kestääkö jäät jo tuolla pudiksen päässä?
   
 8. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  Ei ole muita vielä lanattu.
   
 9. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Ollaan parin kelkan voimin syötteellä nyt sunnuntaina. Rinki taitaa olla 20km ja äkkiä kierretty. Mihin suuntaan kannattaisi lähteä, että saisi vähän pidemmän lenkin. Varmaan reilun 100km voisi ajella. Mitä suuntaa suosittelette? Onko Syötteeltä lähtevien haarojen varrella tankkauspisteitä?
   
 10. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Posiolla, ja Taivalkoskella bensaa. Reittinä esim syöte, Loukusa, vaarakylä, kosto, koitila, Taivalkoski, ja takaisin sitte Taivalkoski-syöte
   
 11. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Näyttää hyvälle lenkille. Mitenkähän tuo Loukusan kohdalla oleva järvi. Näyttää reitti menevän sen poikki. Uskaltaako ajaa?
   
 12. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Uskaltaa ajaa kaikki järvet, eivät ole nyt ollu vesillä missään. Irtolunta aika kehnosti jäällä, mutta kyllä sielä pärjää.

  Reittiä on kuulemma siirretty kesänaikana vähä kauemmas siitä ex uusitalon matkailutilasta Loukusan järven päässä.
   
 13. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Sitte ku Teboililta lähette takasin syötteelle nii jos uskallatte ajaa vaikka tienreunaa sen 1.5km vanhalle shellille ja siitä reitille, nii oikaisee loppuun 20km ku ei tarvi teillä palata sinne reitille enää omia jälkiä. Teboilille siis nykyää menee reitti, ei näy kaikissa kartoissa vissiinkää se, mutta opasteet on ilmeisesti.
   
 14. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Kelkkareitit.fi näyttää olevan mustalla piiretty tuo Teboilille menevä pisto. Ja tosiaan samassa kartassa tuo mainitsemasi 1,5km pätkä reittiä puuttuu Teboililta Pudasjärven suuntaan. Täytyy yrittää se väli omin luvin tienreunaa.
   
 15. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Joo huono pitää olla tuuri että konstaapelit justiin sattuu siihe jos nopeaa ajaa :D
   
 16. make12345678

  make12345678 Member

  Ranualle päin ku lähtee niin rytingistä saa bensaa. Kauppa on joka päivä auki klo 17. Uskoisin että on sitä väliä jo ajettu. Rytingistä Ranualle varmasti on.
   
 17. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Hyvä valmistautua tykkäämään patista ku ajaa tuon pezq^ mainitseman ympyrän.:D Mutta reittinä makia puottaa ja järvet ylitettiin jo reilu viikko sitten. Nyt tullu uutta luntaki, niin ei välttämättä oo niin liukkaat ne reitit.
   
 18. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Järviä myöten ajettu joulukuun alusta asti, niitä ei kannata miettiä:)
   
 19. Onx kellään tietoo tulevasta vkl, eihän baana käy ennen sitä lanaamassa? Kyllä se patikkookin välillä pittää olla, tylsäks käy ajaminen "jalkakäytävillä". Vkl luvannu -9 ja aurinkoo = perfect weather. Toinnaako lähtiä? Onko kuinka kovat reitit, meilläpäin ihan teräsbetonilla, särkee vaan ihtesä ja kelkkasa.
   
 20. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Onko syötteellä lanattu vielä reittejä Posion/Ranuan/Taivalkosken suuntaan? Reissua suunnitellaan 6 viikolle
   

Suosittele tätä sivua