Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 19/2/13.

  1. gontso

    gontso Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Tarkoitatko tällä että kun laittaa Pekan shimmit tai jonkun muun merkkiset pumput niin telasto ei sitten hajoa? ;D

    Eiköhän se Pekan viesti ole ollut että tästä alustasta ei saa ihan pikku jumpalla kaiken kestavää. Eli kun päivität sinne tarpeeksi hyvät iskarit alkaa joku muu paikka porsimaan. Ja kun Pekan sanomaa analysoit vielä pitemmälle huomaat sen piilomerkityksen (jos laitat totaltekit niin vauhti nouseen niin huimaksi että kelkka purkautuu alta :) pelkällä shimmityksellä näin ei tapahdu).
    Taitaa se kuskikin olla aika määräävässä asemassa sen suhteen miten palikat pysyy kasassa.

    ps. olen nämä kummatkin tavat alustan parantelusta kokeullut ja pidän noita TTekkejä parempina, kelkkakin pysyi kasassa sen 4600km mitä tuli ajettua. Onhan sieltä kuulunut myös väite että ei nelaria kannata laittaa, kun katin 2t on siltäkin osin parempi (siltikin vaihdoin taas nelarin alle, aina voi olla myös omamielipide).
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Itse kun yritän tehdä mukavuuspainoitteisen alustan itselle jolla voi losottaa kohtuu tahtia menemään isompia varomatta perse penkissä poislukien veto-ojat ja terävät patit jonkun hypyn alla, kummasti tuokin alusta tuntui pysyvän kasassa vaikka ei mitään vahvistuksia ollut, kannattaa ottaa huomioon että pari kertaa kauteen maximissaan pitää yrittää nuorempien reitttikaahareiden perässä pysyä max vauhdin puolesta, mieluummin otan 10-20 vauhdista pois ja pasautan ohi kun pitävät taukoa 10km välein tai sitten katkaisen tauon lyhyeen ;D
    Paikkarille että eipä taida olla tuohon takapukkiin kovin kummoista vaimenninta foxilta ja eikait se rauta ja perse tiedä minkä valmistajan kepakko siellä on, ja valmispaketin foxi on 295mm pitkä? Ehdottomasti pidempää tilalle, pidempääkin löytyy mutta säätö pitää ajella siihen siten...
    Kuitenkin kaikesta negatiivisesta huolimatta jos en olisi ajanut tuota 137:aa olisi mutta nytkin tallissa -14 XTX ja kuitenkin parit lynxi 3300 miehet kehui tuotakin miten hienosti meni isossa ja kohtuu patissa ja kuulemma paino ei heidän mielstää ole niin läsnä kuin odottaa saattaisi, jopa 800 kuskit tuumasi että kylläpä voi tulee hienosti matolle (tästä kunniamaininta Hanski-58:lle)
    Olipa tuossa liikkeessä RTX mallikin minkä olisin saanut suoraan alle mutta sillä ja 137 ajaneena kuten OC4500 mainitsi on 137 omaan käteen huomattavasti parempi herkkyyden puolesta suoraan pakasta vedettynä vaikka siinä RTX:ssä on paremmat iskarit. Ykkösvaihtoehto oli katin 137 7000 QS3 kepeillä mutta hinta taisi olla 17990 :eek: 137:ssa pidemmät joustot ja pidemmät kapulat
    Nyt on käsittääkseni tulkittu oikein mitä viime talvena on tavailtu ja se alimmainen rivi kiteyttää hyvin
    Täälläpäin porukka laittelee LTX:iin parempaa keppiä keulille ja XTX:iin telastoon kertokoon se kaiken ;D
     
  3. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Tätä itsekin tarkoitin, kirjoitin vaan niin lyhyesti, että se oikein ilmennyt edellisestä tekstistäni ;D
     
  4. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Kiven kovia kuljettajia jos totaltekeillä hajoaa kelkka.mm.gianttia ajettiin vakio iskareilla alkuun ja maaliin piti päästä
     
  5. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Nonni, pikku päivitykset tehty Viperin alustaan. Blingiltä liukurungon vahvikkeet ja etupukin iskarin alapään akseli teräksinen.
    Jäykempi jousi etupukissa ja Paikkarin loihtimat simmit iskareissa.
    Eiköhän tuolla nyt uskalla lätkyttää menemään :)
    19. pv lauantaina kohti pohjoisen lumia ;)
     
  6. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Onko kellään ollut ongelmaa että pakki jää päälle eikä napista tapahdu enää mitään? Torx-avainta ei tietenkään ollut mukana että olisin heittänyt servon vesakkoon ja liittimen irroitus ei auttanut mitään.

    Oli pari muuttujaa kun auto jäi rinteeseen kiinni, kärry valahti ojaan ja kelkan kun peruutin pois kärrystä niin ei kulje kuin taaksepäin. Eikä siinä vielä kaikki, kun sain muut taisteltua yksinäni raiteille niin kelkkaa peräedellä kärryyn nostaessa niksautin selän, saatana nyt saa kävellä kuin vaarit kumarassa.
     
  7. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Pakki pitäs lähteä pois automaattisesti ku käytät kelkan sammuksissa.

    Kannattaa muuten ladata akku sillon tällön. Nakkasin kelkan kärryllä sillon pakkaspäivänä mestoille. Ajoin kärrystä pois ja tankkasin ja kamat niskaan. Eipä lähekkää käyntii, 3 vikakoodia mittarissa. Pumppu hyrräs ja kone pyörii hyvin ku lämmin kone,
    mutta ei käynnisty. Ilmeisesti ruisku ei antanu koneelle asti bensaa johtuen liian alhaisesta akun varaustasosta. Akku auton konepellin alle lämpeen ja alako rokkaan! Yksinkertaista. Varmaan osittain johtu siitä et edellisenä iltana ajoin 27 pakkasessa kärryyn eikä se ehtiny yhtää latautua. Ja ajopäivänäki -25.
     
  8. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Sullon ollu pakkiservo irti. Takaisinlaitossa menny hiukan väärään asentoon.. Tuli nyt ensimmäsenä mieleen. Se aiheuttaa tuon kaltaisen tilanteen. Harmiksi asennusohje itelläkin hukas.... Kuten tuos jo mainittiin niin sen tulisi palautua pakilta mikäli sammuttaa. Vaan jos sei "pääse" oikeaan asentoon niin pakki on yhä päällä... Vai..
     
  9. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Jos se tämä nelitahdin pakkiservosysteemi on yhtään samaa sukua kuin oli itsellä -07 crossfiressa niin ainakin itsellä sen kanssa oli ihan riittävästi ongelmia. Sehän toimii tuollaisella auton ikkunannostimen moottorilla. Itsellä pakki aikoinaan alkoi oireilla juurikin tuolleen eli välillä ei mennyt pakki päälle, välillä se jäi päälle ja yleensä ei toiminut juuri silloin kun sitä olisi tarvinnut. Taistelin sen kanssa yhden talven ja ilmeisesti olisi vaatinut uuden moottorin, mutta kun maksoi maltaita niin viskasin koko moottorin pois ja tein tilalle mekaanisen vivun.
     
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Pakkiservo rikki. Ei liiku mihinkään suuntaan ja jumittui pakkiasentoon harmiksi. Täytyy alkaa hommaamaan uusi.

    Pihdeillä pyöräyttämällä saa suuntaa vaihdettua joten siltä osin toimii. Toimisi ukkokin, kiva rassata kun selkä tässä kunnossa :-\
     
  11. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    No eipä ole heleppoa sielläkään. Buranakuuria vissiin pukkaa.
    Onhan tuo hienoa jos kairassa pakki jumii päälle. Mukava perruutellla pois :D Noi torksit on mulla kyllä aina matkassa. Näkyy olevan hittituote ku tuota on kasattu.
    Paikkarille 12 pistettä simmityksistä!
     
    hekkis tykkää tästä.
  12. OsKu92

    OsKu92 vector bb 144, srviper xtx

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    kesän aikana oli omasta viperistä ruostunu/hapettunut pakin servomoottorin hiilen painatin jousi poikki. uuden jousen sai tehtyä mustekynän jousesta.
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Ei helekatti vieköön... Ei voi olla totta jotta noin onnettomasta materiaalista on tehty. No minkän me sille mahdetaan kun jokku päättäny jotta 1$ moottori on ihan riittävä. Kriteerinä tainny olla pelkästään "sähköpakki" napista toimien koska muillakin merkeillä moinen ihme... Pitääpä rääkätä kunhan saa varin kasaan..
     
  14. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Älä turhaa rääkkää sitä, särkyy ihan varmasti. Jos haluat ennakoida ja välttää ongelmia niin pura se servo ja liimaa käämien puoleinen hela kunnolla paikalleen niin säästyt melko varmalta ongelmalta.
     
  15. stigamies

    stigamies LYNX 250 GL & Lynx Rave Re 2016

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Laskin tuon alustan edestä alempiin ja takaa keskimmäisiin reikiin niin onko tarpeen laittaa antistabbirullat? Silmämääräisesti ei näyttäis välttämättömiltä mutta miten toisilla?
     
  16. gontso

    gontso Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Itsellä jos umpista vähänkään enemmän alko jurnuttamaan liukujen päihin, mutta jälellä ei haitannu. Yhet uudet katin antistabbit olis hyllyssä jos jollakin tarvetta. Ehti kelkka vaihtua ennen asennusta.

    Edit. Ei ole enään hyllyssä.
     
  17. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Nakkaa vaikka minulle tarjous yv.llä niistä.

    Lähetetty minun SM-A300FU laitteesta Tapatalkilla
     
  18. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Toi "jurnutus" oli itelle hämmentävä juttu. Ensin ihmettelin jotta mikä helevetin risku on telastoon jääny. Mutta tajusin jonkin ajanpäästä :) . Tarkastelin viime viikolla telastoa ja pistin merkille jotta rajoitin remmit painaa etupukin iskarin jousta kohtuullisen voimakkaasti. Näkyi jäljet jousen molemmin puolin. Meinasin ottaa käteen ja kaventaa molenpia sisälaidalta 5mm mutta jätin tekemättä. Pitänee seurata tilannetta.
     
  19. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Kuinka tuo on mahdollista? Eilen juuri kasasin omasta remmit paikalleen ja jouseenhan jää väliä vaikka kuinka reilusti tai ainakin sellainen mielikuva jäi...
     
  20. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

    Oonkohan mä laittanu ne väärin.. En mielestäni. Toki nuo on isommat iskarit kuin originaalit. Pitää tutkia mutta ny on pakkasta niin hitosti ettei niitä kyllä irti huvita ruuvata.
     

Suosittele tätä sivua