SKI-DOO 2017

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Wäiski69, 15/1/16.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: SKI-DOO 2017

    Yleensä loka-marraskuussa
     
  2. Akimbo

    Akimbo Member

    Vs: SKI-DOO 2017

    Tuolle videon apinalle ja sen ajotaidoille ei kannata paljon painoarvoa laskea arvioidessa uutta summasta. Mutta ei tuossa nyt ollut tarkoituskaan tehdä mitään buranttijuttuja ja oikeaoppisia ajolinjoja saatikka suoraan ajaa vaan kuhan pelleillä mäki ylös ja ottaa joku foto. Oli muuten sen verran jyrkkä tuo kinkama et ei ainakaan mun ajotaidoilla viltota metriäkään tuossa.

    Mut siellä missä se onnistuu niin on se rauhottunu melkosesti tuohon t3 verrattuna. Astimillä pääsee niin paljon edemmäs, kuomut ei ota lumeen ja tosi keveän tuntosesti menee. Ei tuolla nyt ihan amerikanpuuteria ollu mut pehmeääkin löydettiin.
    T-motionista joko tykkää tahi sitten ei. Ite tykkään.
    Raiseri on kyllä niin korkea vakiona et tanko on suussa mut se nyt menis vaihtoon muutenkin.
    Sanoin joskus ku freeridellä ajoin et tähän ku sais dockerin penkin ja tunnelin ni ois hyvä. Nyt se on aikalailla semmonen... niinku monttupyörä ois jalkovälissä. Tarttee varmaa jokku gripit laittaa tunneliin että pysyy ukko astimilla.

    Ei tarvi kyllä kahta kertaa miettiä mikä on seuraavan kauden kulkine. Ja nimenomaan 154 pitkänä. 165 meni liian jo liian hyvin keulimatta eikä ollu enää niin hauska mäikätä sillä. Mut ei oo kyllä muuta huonoa sanottavaa nuista uusista. Jopa MXZ tuntu pirun kivalta.

    Ja tuo uus motti...voi pojat että oli herkkä kampe. Jarrua tarvii käyttää rintuuksissa paljon enemmän ku matto pyörii nanosekunnissa jo milijoonaa. Siirtymällä jo hieman tympäsi ku joka patissa hörnäytteli vahingossa. Ja nuohan oli vielä sisäänajomoodissa ja silti vetoja melko pirusti. Voip olla ettei tarvi ahtimella tuota edes kiusata.
     
  3. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2017

    Hyvinhän se tuli tuossa viteolla! ja kelkka antoi nätisti anteeksi kuskin ajovirheet ;) että suotta sitä alkaa haukkumaan yhden viteon perusteella mutta toisaalta onhan nuo yli-insinöörit haukkunu jo sen uuen koneenkin että se on ihan paska. Se vaatii aikamoista taitoa meinaan arvioida pelkkien kuvien perusteella joku moottori ihan paskaksi....
     
  4. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Vs: SKI-DOO 2017

    No ei kyllä ollu tarkoituskaan uutta summittia eikä varsinkaan kuskia arvostella :).. Lähinnä tuosta nivelalustasta vain kerroin ihan omiin kokemuksiin perustuvan mielipiteen. Minusta tuo uus summitti on jo niin ketterän oloinen että vois se taittua ihan ilmankin tuota t-motionia
     
  5. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: SKI-DOO 2017

    Facebook video. 2017 summit

    https://www.facebook.com/SnoWestMagazine/videos/1088012771263268/
     
  6. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: SKI-DOO 2017

    [youtube] https://youtu.be/Me7tGGMMYxc[/youtube]
     
  7. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Vs: SKI-DOO 2017

    Ainaki perjantaina kun paikallisen kauppiaan kanssa höpöttelin niin lupasi 4 vuotta takuuta Ski Doo MXZ:aan, ja kehu että huoltoväliä on pidennetty ;D
     
  8. ärär

    ärär Ärär

    Vs: SKI-DOO 2017

    Oho, katoppakö alakaa olla jo houkuttelevaa vaihtohommmmmmmat. ;)
     
  9. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Vs: SKI-DOO 2017

    Höpöhöpö.
    ...tai sit on yössä hommat muuttunu, kun lauantaina juttelin oman kauppiaani kanssa niin hän sanoi, että on vain Lynxin juttu, eikä koske Ski-Doota.
    Tehtaalta oli vielä varmistettu tämä homma. Lynxin 4v takuu on voimassa toistaiseksi. Eli koskee myös tulevia vuosia, kunnes toisin ilmoitetaan.
     
  10. jazzo

    jazzo BD3900RE -19

    Vs: SKI-DOO 2017

    Varmaan riippuu myös siitä, missäpäin laitetta on ostamassa. Ainakin Pohjois-Amerikassa kevät-etuna mainostavat pidempiä takuita ja erilaisia optioita:
    http://www.ski-doo.com/promotions/spring-fever/spring-fever.html
    Samaa on harrastanut Pollekin aiempina vuosina Ameriikassa.

    Pohjoismaissa myytäville kamppeille on varmaankin mietitty oma politiikkansa.

    PS. Ameriikan sivut välillä tuppaa kyselemään postinumeroa, jotta pääsee eteenpäin. Silloin voi heittää kehiin vaikka jonkun Montanan numeron :)
    http://www.geonames.org/postal-codes/US/MT/montana.html
     
  11. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Vs: SKI-DOO 2017

    Nojoo Amerikasta jos on kyselly nii voipi löytyä 4v takuu. Suomessa sen ei saa ku Lynxiin.
     
  12. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Vs: SKI-DOO 2017

    No ainaki mulle Jokiniemi Seinäjoki lupasi 4 vuoden takuun..olivat liikkeen myyjät olleet BRP:n tilaisuudessa/koeajamassa uusia 2017 vehkeitä edellisinä päivinä..pitää käydä

    vielä kysäsemäs ku haen Can-Amin huollosta loppuviikosta..

    Edit: Voihan se olla että kun mulle tarjousta katsoi niin lisätakuun laittoi kaupan tekijäistä mutta kyllä kovasti se kehui tota takuu hommaa ja huoltovälien pidentämistä..
     
  13. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Vs: SKI-DOO 2017

    No tietty jollain pärstäkertoimella voi liike myöntää lisätakuuta 2vuotta, mutta tehdastakuuta ei kyllä saa minulle kerrottujen tietojen mukaan ku saa ku lyneen. Samassa tilaisuudessa ne joka liikkeen miehet on ollu.
     
  14. ärär

    ärär Ärär

    Vs: SKI-DOO 2017

    Paikallisessa edustuliikkeessä kävin ja ei ne 4 vuotta meinaa sikdoolle antaa takuuta!

    Tuommosta mxz x850 E-tecciä alako janottaa, tuleekohan tuo sillä 32 ripsawin matolla, ois makia kyllä jos ois 44 snowcross matto!
    Harmi kun ei ulkonäöltään kyllä ole oikein niin hieno kun tämän vuoden xrs renegade. Väritys jotenki "vanhahko"
    Alustan jousitus oikein sano mitään, onko lisäsäiliöt joka nurkassa vai ei...

    Mutta tuo 850 kone kyllä kiehtoo!

    http://www.ski-doo.com/fi/ski-doo/mxz/mxz-x-850-e-tec.html
     
  15. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: SKI-DOO 2017

    Takapukissa lisäsäiliöllinen puristuspuolen klikkereillä ja etupukissa, sekä suksissa normaalit huollettavat ja shimmattavat.
     
  16. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2017

    Joku tästäkin on erimieltä ja kehuu nuo keulan hpg iskarit maasta taivaisiin mutta jos totta puhutaan niin niillä voi lähinnä ajaa safaria. Siellä on etupukissakin hpg että odottaisin rauhassa vielä vuoden sitä xrs mallia. Tuohon joutuu ostaan kepit että että sillä oikeesti pystyy ajaan lujaa tähänkin varmaan joku neropatti toteaa että kisamiehet on erikseen no joo...
     
  17. JRT

    JRT Well-Known Member

    SKI-DOO 2017

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156675250670427&substory_index=0&id=240934075426

    850 ETEC Dynotechin penkissä, 170,4hv.
     
  18. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    SKI-DOO 2017

    Löytääkö joku jostain oikein tehtyjä mittauksia eikä tuon pajan mittauksia? Jos mittaisivat edes oikeassa lämpötilassa tai korjaisivat lämpö, ilmanpaine ja ilmankosteusarvot kuten kuuluu.
     
  19. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: SKI-DOO 2017

    Juu. Tossakaane eivät saanu kaikkia tehoja irti ku syötetty ilma oli liian kostiaa. Tätä pahoittelivat tuola raportissa.
     
  20. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    SKI-DOO 2017

    Eivät ole sitten opiskelleet työtänsä sen vertaa että noille löytyy korjauskertoimet millä tehot vakiodaan... Eihän muissakaan dynotuspaikoissa ole vakio-olosuhteet mutta ne vakioidaan laskemalla korjakset mittauksiin.

    Autopuolellakin tunnetaan pajoja jotka aina mittaavat "myyviä" lukemia. Ei nuo dynoteckin kaverit taatusti tietämättömiä ole, mutta media ja mainostajat tykkää kun saa isoja lukuja. Osa sitten uskoo, niin lukijoita kuin mediastakin.
     

Suosittele tätä sivua