Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Kukahan alkais värkkäilee noihin lisätoimintoja? :p
    Olis bitti ja pingpong nörtille tilausta :D
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mulla tuo jarrun käyttö on lähinnä ollut viimeiset 8vuotta toisille sen merkki että nyt hiljennän, kerran laskin kni-ämmä-kni välillä yhteensä 3krt reitillä painoin jarrua jos ei tienylityksiä lasketa, moottorijarru pelastaa mutta tuo vaan lähtee yhtääkkiä rullaamaan tietyssä vauhdissa kaasua löysätessä ja kertoohan siitä jotain että 10tkm ajetun Apexin jarrupaloja ei tarttenu vaihtaa ja tajusin etteivät vaihtaneet seutaavalle omistajalle luovutettaessa. Mutkasta ulos lähtiessäkään harvoin on kiire vaan tasakaasulla läpi mutkan jos vaan jotenkin pystyy, silläköhän ne rullat kestää mutta bensa tuntuu silti kelepaavan aika maukkaasti. :rolleyes: Pitääpä käydä tarkistamassa...
     
    janzka tykkää tästä.
  3. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Oon luullu et mulla on ihan spesiaali ajotyyli kun jarrupaloja ei pahemmin mene. Carrillokin velmuili et jarruvalo on rikki:). Häätyy tänään heittää pikku sisäänajolenkki uutukaisella. Eka havainto oli et sukset pitää vaihtaa ensi tilassa. Sehän tuntuu kaatuvan umpisessa öljysäiliön puoleiselle kyljelleen:D:D:D. Ne on vissiin tarkotettu siirtosuksiksi et saa kelkan kärryyn:eek:. No toihan oli tiedossa.
    Häätyy saada eka pää järjestykseen eilisten ajokaljojen jäljilta. (15h matka kaikkine kelkan noutoineen ym.):confused:
     
    Värjäri, hanski-58 ja fleec tykkäävät tästä.
  4. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Laita samalla keulaan jäykemmät jouset jos siinä on vielä ne samat kuin viimevuonna. Ja suksi ei mitään muuta kuin C&A.

    Uusi billetti helix oli torstaina tullut tulliin ja jospa se kotiutuisi ensviikolla niin pääsisi tetaamaan että saisko tuohon hieman räyhäkkyyttä lisää.
     
  5. fleec

    fleec Well-Known Member

    Hitsi
    Multa löytys etupukkiin 50mm fox kaikilla säädöillä ja monenlaisia jousia(mm. progressivinen Totaltekin jousi on tänne lapin hyville baanoille nappivalinta olikohan 32-36Nm löytyy herkkyyttä , mutta kantaa tarpeeksi, mutta sitten Kainuun pommireiteille se oma 50Nm varmaan parempi(koska se patti vaan on niin erillaista).Keulaan sitten WP:n 22-27Nm jouset, niin löytyy herkkyyttä ja ei pohjaile(muistaakseni 3mm esarilla). Ja suksiksi C&A:n XCS, vähän modattuina ja Totaltekin pätkäraudoilla. Kytkin toivottavasti säädetty jo silleen , että pelaa. HUH HUH kylläpä alkoi taas polttelee tuo kelkkahomma näin kuukauden kelkattoman kauden jälkeen;)
     
    Värjäri tykkää tästä.
  6. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Onhan toi huikeesti kehittyny Viperiin nähden, no jotain katetta pitääkin olla tuohon välirahaan. Toi alustahan pelaa jo vakionakin yllättävän hyvin. Löysin kunnon pattipätkän missä pääsi vähän testaamaan. No sissäänajoturraustahan tuo vielä on. Iskarien säädöt tosiaan vaikuttaa, Kokeilin 1 ja 2-asentoja. Kolmosta sit kun saa vähän kilsoja alle. Erityisesti tykkäsin sivistyneestä äänimaailmasta. Pakoäänet on mukavan hiljaset ja se karkee ääni mikä kuului Viperin konehuoneesta on kokonaan pois. Ledivalot on tätä päivää:)
    Periaatteessa en investoi tuohon euroakaan ennen kuin tiedän mitä veneremontti tulee maksamaan, mutta fleec voi tarjota kuiten etupukin iskaria vaikka yksityisesti.
    Suksiksi laitan vanhat SlyDogit toistaiseksi. Ne on pelannu kyllä hyvin Warriorissa ja Viperissä.
     
    hanski-58 ja Hemikoo tykkäävät tästä.
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mitkä slydogit sulla oli?
    Eikö oo kivan hiljainen laite, nimenomaan se karkea karjunta ja rääkyminen ja kalkatus puuttuu, tuntuuko kovin erilaiselta kyytikin?
    Tilasitko mistä? Minä oon yrittänyt tilata myöskin muttei köyhän raha kelepaa kun palauttavat rahat takaisin... Blingfactory varmaan vois tehhä jos ois mistä lähettää helixi malliksi vai mitä @edge 340 ? Ja onnistunee myös helposti tilata eri kulmilla olevia, aika hepreaa nuo koenistushommat...
    Kuten @fleec totesi että patti on erilaista ja vaatii eri juttuja jousitukselta, tämä tuli. viime kaudella todettu monta eri kertaa ja monelta kuskilta sekä iskarisotkujen kanssa kun ei rahallakaan saanut vuosi sitten kunnon säätöä valmiina.
    Hävititkö kelkan kokonaan pois?
     
  8. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Mulle on tulossa alkuperäinen malliksi
    Jonka muutan jos se on mahdollista muuttaa asiakkaan kulmille.
    Sen jälkeen varmaan onnistuu mikä kulma vaan.
     
    Värjäri tykkää tästä.
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Nonnii teille varmaan raha kelepaa ja jos hinta on sama kuin vanhan mallin laitetaan tilaukseen, ilmoittakaa kun malli on valmis niin laitan speksit mitä haluan.
    Jenkkipojat meinaa että noissa on laatueroja ettei ole kulmat toisiinsa nähden 120astetta vaan pientä heittoa, tiiä sitten?
     
  10. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Mitkä slydogit sulla oli?
    Eikö oo kivan hiljainen laite, nimenomaan se karkea karjunta ja rääkyminen ja kalkatus puuttuu, tuntuuko kovin erilaiselta kyytikin?

    Powderhound 7". Oon noista tykännyt tietty kun paremmasta ei tiedä. On noi joka tapaukessa huikee parannus alkuperäisiin. Vaikee käsittää miten tänne tuodaan kelkkaa tollasilla suksilla. Pysy se sentään pystyssä tuolla kovalla jäljellä:D mutta eipä tuo hääppösesti kääntynyt.
    Kyyti oli kyllä selkeesti parempi. Onko noi iskarit sit niin paljon paremmat vai onko 137 versus 141 niin erilainen?
     
  11. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Yritin äsken laittaa 137":seen C&A XCS suksia jotka olivat paikoillaan viime talvena Viper RTX:ssä. Ei mennyt paikoillaan, tuntui että kumi on liian paksu. Kaveri joka myy C&A:n suksia kertoi että Sidewinderille on omat adapterit. Pitäisikö samat osat käydä Viperiin ja Sidewinderiin?
     
  12. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Orkkis kumeista piti muistaakseni leikata pohjasta kaksi kohoumaa pois niin menee paikalleen just niinkuin pitääkin
     
  13. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Kiitoksia. Pitää leikata itsekin nuo pois, niin pääsee vielä Joulun aikana tuunaamaan sukset sopiviksi.
     
  14. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Onhan iskareissa valtava ero varsinkin keulassa mutta myöskin tuo 137" on luokkaa-kahta parempi reittialusta menin kolme kautta sitten testaamaan kaverin 137:aa ja sillä tiellä ollaan ja nyt kun seppo-kapulat on säädöissään en yksinkertaisesti osaa parempaa toivoa omiin ajuihin, on huippuherkkä ja kärsii ajaa aika rohkeasti jos sille tuntuu.
    On muuten ensimmäinen kelkka missä simmit on pysyneet vakioina keulassa.
    Niissä keulan jousissakaan ole isosti pielessä jos ajaa tasaisia pikkupattisia uria voi jopa toimia niissä kuten pitää, kainuulaisille urille aivan pakko saada keulaan ryhtiä jotta kelkka ei puske läpi ojista sekä terävistä pahkoista jolloin myös saadaan pelattua telaston jousitusta erilaiseksi.
     
  15. ATH

    ATH SR Viper XTX MCX 270

    Kokemuksia suksista sidewinder 137 omien puikuloiden tilalle ja myös mikä iskari etupukkiin ?
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    CA XTX lyhyellä raudalla ja Totaltekki!
     
  17. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Viimeksi muokattu: 29/12/17
    hanski-58 ja Markus90 tykkäävät tästä.
  18. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Le malleissa eronaiskunvaimentimet, -18 qs3 joka nurkassa. 50th erikoisväritys on -18. Ilmanottoa parannettu -18. Variaattorin rullat vaihdettu. Muuta eroa en äkkiseltään hoksaa.
     
  19. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Mistäs se DooDoo:n alusta on porsinu? Mitä paikkoja oot vahvistellu?
    Hiton mukavalta matkakelkalta vaikuttaa noin vakiona. Pikku modauksella sit pystyy vissiin muuhunkin.
     
  20. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Huomenna alkaa todellinen testaus :p
     
    antti100, Värjäri, T.F.K ja 3 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua