BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

  1. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Nyt ois pari kyssäriä. Petikumet tuntus taas olevan hajalla joten mitkä kumet sinne nyt viimesimpien tietojen mukaan kannattaa laittaa? Mihin välihin niitä rs rikkoja kuuluu laittaa?
    Tällä hetkellä on paikollaan joku peltikuorinen magneeton puolella ja kytkimen puolella jotku lasiliimalla vahvistetut. Mutta tosiaan moottori taas heiluu... vähän aikaa se pelas hyvin nuilla.

    Ja mistä niitä diablon kittejä nyt saa tällä hetkellä kun tuolta lake-importilta ei vastata millon niille tulee kittejä, eikä tuolta ruotsistakaan mitään kuulu?
     
  2. Latez

    Latez Well-Known Member

    Naamakirjan kautta tilasin pari kittiä. Etsi sieltä Alta racing service as.
     
    peruna. tykkää tästä.
  3. mikzar

    mikzar Well-Known Member

    Tuon näköinen viritelmä on tehty omaan kelkkaan. Ei paljoa pääse heilumaan.
     

    Lisätyt liitteet:

    Driver tykkää tästä.
  4. J.A.R

    J.A.R Lynx Shredder DS 3900 TURBO 2024

    Diablon kittejä pitäisi tänään tulla eräkoneelle, itellekki tulee sieltä.
     
  5. asentaja

    asentaja Well-Known Member

    miten tuo rikka vaikutti linjaus /ennakko mittoihin?
     
  6. RemiX

    RemiX 800 rfTek DOO

    Itellä ei tosin kestäny se peltikuorinen kumi mag puolella ko parisataa kilsaa. Kokeilin sitä mustaa "umpikumia" ja kirkasta sikafleksillä täytettyä mutta kumpiki kesti sen parisataa...
     
    Driver tykkää tästä.
  7. LapinStaalo

    LapinStaalo BD RE850 3700-19,Xtrim 600 3700-21,Everest 440-79

    Laita kysyen Eräkoneesta: erakoneoy(a)gmail.com tai 040 561 1338
     
  8. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Vissiin ennakko pitäisi kasvaa 1,6mm->3mm suunnille. En ole jaksanut mittoa tekeekö näin.
     
    Marne79 tykkää tästä.
  9. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Millä numerolla nuot punaset lätkät tilataan? Joo pari sataa itelläki kesti tuo magneeton puolen kumi.
     
  10. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Jos joku saa tuon punaisen lätkän käsiinsä, niin vois ottaa siitä mittoja. Itselle tuli tänään vastaava SHR:n tekemä rajoitinprikka, joita käyttävät turbovehkeissä uudella mantereella. Ihan mielenkiintoista olisi tietää onko samoilla mitoilla :cool:
     
  11. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Miten se näillä joilla nyt kaikkien viilausten jälkeen tuntuu kestävän remmi qrsllä niin kuinka se kestää reilua pumppukaasua?
    Tässä meillä on yksi re dockeri missä on päivitykset laitettu ja hihna tuntuu kestävän kohtuu hyvin semmosella joka ei harrasta pumppailuja, mutta notta itte olen sillä hajottanu kolme remmiä ja myönnän käyttäväni reilua pumppailua.
    Ja vielä millään ajokerralla en ole päässy 2km pitempään :D.
    Sitte taas verrattuna omaan ds:ään niin ihan samassa ajossa ei moottorikumipäivityksen jälkeen ole ollu vikkaa remmin suhteen. Toki kilsoja vasta reilu 200km.
     
  12. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Kuinka lujaa pitää ajella että 23:45 välityksillä ylivaihtaa!? Ja miksi lyhennät vielä niitä välejä ja lisäät punttia jos se jo vakioilla vaihtaa yli?

    Ettei vaan tule ne "ylivaihtojäljet" vaan räjähtävästä remmistä..

    Onko niitä ylivaihtamisjälkiä vielä kenelläkään tullu sinne kytkimeen ilman että remmi ois räjähtäny?
     
    Hemikoo, Mihaline ja kaner tykkäävät tästä.
  13. JMH

    JMH Well-Known Member

    onko teistä kukaan laskenu noilla alkuperäisillä/alkuperäistä tiheämmillä välityksillä olevaa teoreettista max huippunopeutta 1:1 vaihdolla , minun mielestä on menty väärään suuntaan noin tiheillä välityksillä
    (n.165mm vetoratas+Ketjukopan 2,5 välitys suhteella ja jopa yli ratastuksella)
     
  14. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Mitähän tuota kannattaisi tehdä kun haluais kaikki kaakit käyttöön.. Järven jäällä ajaa tasakaasua vajaa 7 tonnia ja kaasu pohjaan niin juurikaan mitään ei enää tapahdu. Kiekat kyllä nousee heti n.8100. Muuta ei sitten tapahukkaan. Pivot on 38 ja rikkoja on lisätty, kiekat näyttäs pysyvän kurissa nyt. Remmejä ei syö. Kelekka x-trimmi 850
     
  15. JMH

    JMH Well-Known Member

    Pitentäisin välitykset sinne 2.2 tai 2.1 kohille
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  16. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jos siinä isossa "livemittarissa" näkyy lukema 8100 niin ei varmasti liiku yhtään minnekkään se kampe (Suhteellisesti, toim. huom). Lisää punttia siis kannattaisi laittaa edelleen. Ja kiekat kohdilleen rampin 3 tai 4 asennolla niin saat enemmän vaihtoa. 40mm kilopultilla ja esim 8x14mm kupariprikoilla saat jo kerralla enemmän painoa.

    Toki voi olla että jos remmi on käynyt jo ylilämpöisenä niin se on tavallaan kiillottunut/sulanut ja pitoa ei enää ole ja punttia saa lisätä älyttömät määrät eikä meinaa siltikään pitää.
     
  17. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Ei, mutta eihän se ole olennaista. Täällä on yksi ainut oikea mielipide joka on ylivaihto ja siitä ei poiketa. Vaikka se vaatisi kytkimen lautasilta enemmän puristusmisvaraa kun niissä edes on niin silti se on mahdollista, koska hihna vetää myös ääriolosuhteissa ilman kautta. Puhdas moottoritilan ilma leviää hihnan ja lautasten väliin jolloin hihna pyrkii ulkokehälle ja puristuu QRS variaattorin lautasten välistä ylivaihdolle.

    Nokun se korjaa ongelman kun lyhentää välityksen ja laittaa holkin? Pitää tehdä molemmat ehottomasti, se pelkkä välityksen lyhennys ei auta!

    Onkohan kukaan vielä kokeillu että mitä se magneetti vaikuttais bensaletkussa? Mainoksen mukaan vähentää kulutusta ja lisää huippuja. Ite oon aatellu kokeilla jos sillä ois sama vaikutus kun tuolla holkituksella?
     
    Zanne81 ja JMH tykkäävät tästä.
  18. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Eiköhän se välityksen lyhennys ole ihan paikallaan jos kelkka on lähinnä umpisajoihin ostettu "lisusta" 44mm matosta huolimatta jolloin välitys on myös jo turhan pitkä 23-45. Ilmeisesti nyt on menossa ko. kelkkaan 23-51 välitys paikalleen.

    @Mihaline sinä tai kuka tahansa muu on vapaa kertomaan oman mielipiteensä miten se ongelma pitäisi korjata ja/tai miten olet korjannut sen omasta kelkastasi. Toki hiukan on epäselvää onko sinulla edes ongelmia vai ei. Me olemme omissa testeissämme ja kokeiluissamme päätyneet omiin ratkaisuihin ja ne toimii meillä ja niitä saa vapaasti kokeilla.

    Tässä kuvassa erään kelkan QRS 7,1mm rajoitinholkilla. Holkki on rajoittanut vaihdon hyvin lähelle pohjaa kuten kuvasta näkyy. Remmi vaan on käynyt aika kuumana luiston takia. Ei särkynyttä remmiä enää ja kakkonen ollut puhdas/puhdistettu huolellisesti ennen holkitusta. Ajettu pelkästään kovaa umpisenajoa, ei yhtään reittiä. Painoa lisätty pivotille jotta luisto kytkimeltä on saatu pois ja kierrokset oikeammalle alueelle. Tässäkin tapauksessa näkyy että vakio camillekkin kakkosen jousi saisi olla lopusta jäykempi kuten olen sanonut, koska luistoa tulee. 330-340 loppuisella jousella pitoa saadaan vaihdon loppuun lisää.

    Kuvasta näet että remmi on käynyt käytännössä rullien kiinnikepultin kannan tasalla, holkista huolimatta. Voit kuvitella miten käy ilman rajoitinta?
    2358559D-1738-4437-81A6-87EBBF321401.jpeg
     
    Viimeksi muokattu: 14/3/18
    mikzar tykkää tästä.
  19. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Mistähän näitä SHR ramppeja saa?? Oisko tuo kokeilun arvonen?? Rimmi 59 matolla mulla. 23/51 rattaat eli vakiot
     
  20. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Syynä kokeiluun siis vaan se että sais nuita painoja pois, itestäkin tuntuu että herkkyys kärsii kun painoja lisää.
     

Suosittele tätä sivua