GLX 5900

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä GLX 5900, 27/12/05.

  1. GLX 5900

    GLX 5900 GL 3900 Syncro

    Vs: GLX 5900

    Aika vähiä kilometrejä kuulostanut kestävän ??? Verraten että tuossa meidän yksilössä hihna on varmasti vielä alkuperäinen ja mittarissakin kohta liki 5tkm... Meinasin vaihtaa jo kerran, mutta empäs saanut irti eikä toistakaan hihnaa enää löytynyt.
     
  2. lareee

    lareee Member

    Vs: GLX 5900

    Hei!
    Mikähän Lynxissä vikana kun lähtee suht normaalisti käyntiin, mut ei pysy käynnissä ilman et pumppaa n.10sek välein premierii?
    Kaasarissa joku paikka tukossa, vai?
    Kiitos.
     
  3. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    Mulla tekee samaa kylmänä mutta kun lämpenee niin ei mitään häikkää, Laita isommalle tyhjäkäynti ruvia niin pysyy käynnissä ;)
     
  4. klonkkuu

    klonkkuu Lynx 5900 GLX

    Vs: GLX 5900

    Tarkistappa se alipaineletku. Siis se joka menee sinne alaosaan moottoria. itelläni oli sei irti joten ei pumpannu bensaa.
     
  5. GLX 5900

    GLX 5900 GL 3900 Syncro

    Vs: GLX 5900

    Sama ongelma iski aikaisemmin kun oli pakkasen puolella. Joka kerta kaasarin pohjaropusta löytyi jäätä, vaikka tankki olikin tyhjennetty kokonaan/ei edes ottanut bensaa tankista ::) Epäilin että jotenkin kerää bensapumppuun vettä, mistä sitten nykäsee välillä kaasarille ja jäätää pumpun.
     
  6. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    Onko muilla ollu semmosta että kun kiikuttaa 59 niin kone alkaa "hyytyyn" sillon pitää alkaa pumppaileen kaasua että kiekat pysyy yllä??
     
  7. GLX 5900

    GLX 5900 GL 3900 Syncro

    Vs: GLX 5900

    Ilmeisesti kys. ongelmaan liittyen kirjottelin noin aikaisemmin:

    Ei tosin ole mitään hajua miksi teki noin, ollut muutenkin omituisella tuulella.
     
  8. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    ite epäilin että olisko kone käyny niin kuumana että olis "keittäny" vaikka se ei kyl ole mahollista mutta sillai yli kuumentunu ::)

    tosin se ei ole tehny sitä mulla muutaku kaks kertaa kun on kiikuttanu eli voisko bensansaannissa jotaki ongelmia ???
     
  9. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: GLX 5900

    Onko tankin ilmaletku tukossa, jääherne nokassa tai litissä.
     
  10. GLX 5900

    GLX 5900 GL 3900 Syncro

    Vs: GLX 5900

    Hyvin huilasi ilmaa läpi kun tarkistin nuo kaikki tankin ollessa irrotettuna.

    Kuomu on edelleen paskana. Rosteripellistä on nyt väännelty sopivat lätkät kulmiin, toinen on jo kolmella pultilla kiinni. Niin siinä sitten kävi, mulla ei ole ikinä ollut hyviä poranteriä niin kolmen reiän tekemisessä meni viisi terää ja neljännen teko jäikin sitten siihen :mad:
     
  11. maukka70

    maukka70 Active Member

    Vs: GLX 5900

    Millai ton kakkos-variaattorin saa irti?
    On toi kiilaura mennyt paskaksi ja pitäs päästä korjaan sitä.
    Sisällä näkyy kiilaura,taitaa olla kans jämpti sovitus.
     
  12. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    siitä ohjausakselin puolelta se 13 kannalla oleva pultti pois niin sitte pitäs lähtiä, tosin voi olla ruosteen takia jumissa aika hyvin niin kannattee käyttää CRC ja väännät siitä tyvestä niin kyl se siitä irtoaa
     
  13. GLX 5900

    GLX 5900 GL 3900 Syncro

    Vs: GLX 5900

    Noniin, kuomu on taas nipussa. Olipahan suoraan sanoen v*ttumainen työ... Sitten ajelulle, tietäen että kohta loppuu bensa. Oli se mukava päästellä melkein metrisessä hangessa ykkönen silmässä ja kaasu pohjassa, kyljellään se menee edelleen mutta uppoaminen oli hävinnyt, johtuneeko vauhdista? Jäisellä pihallakin meni kuin takapotkuauto ja nätisti nousi isot lumipenkat ylös... Ja sen jälkeen jyrkkä tupsahdus alas ;D Pääsin ouluntienlaitaan kun yht'äkkiä sammahtaa ??? Melkein jo luulin että nyt se puhallinhihna katkesi ja leipo, mutta bensan loppumiseksihan se selvisi kun narusta nykiessä ropeli pyöri. Eikun lantaamaan paria kanisterinpohjaa ja tankkauksen jälkeen mentiin taas :)
     
  14. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    Nonii nyt on testiä takana IBC kytkimellä ja muuta voi sano että se toimii loistavasti! Ottaa paljon napakammin kiinni ja sen myötä kiihtyvyys parani huomattavasti. Sitte otin tuolta varastosta uuden putken 59:iin ja lykkäsin paikalle ihan testin takia ja se kannatti sillä vanhaan oli laitettu noin 2cm isompi ulostulo putki niin se vaikutti vastapaineisiin varmasti. Nyt on mukava röpöttävä ääni ku missäki rumple packissä :p
    Tuossa pikku rinne kikkailujen perusteella on löytyny ne muuan kadoksissa olleet hepat sillä ihmetelly että joku 3900 sillä 377cc menee lujempaa ::) nyt taitaa olla toisin 8) Noo tämän viikon jälkeen alkaa loma niin pääsee testaamaan kunnolla tuota tuonne ruottin maalle :)
     
  15. Kaks-Seiska

    Kaks-Seiska Lynx 5900

    Vs: GLX 5900

    Ilmeni eilen lynksissä sama ongelma, kuin toissa talvena muistaakseni. II variaattorissa pääsee liikkuva lautanen pyörähtämään ja variaattori jää auki, koska jousi jää löysälle. Kotiin pääsin kun veli toi työkalut, joilla sai takaisin toimintaan, mutta matkalla teki saman tempun vielä 2 kertaa.

    Viimeksi ongelma korjaantui ne muoviset kolmion malliset palat vaihtamalla (Ohjauspalat ehkä virallinen nimitys). Aloin tässä miettimään, kuinka paljon tuon kuormitussäätimen pitäisi mennä limittäin ohjauspalojen kanssa. Nykyisellään se näytti olevan vain 1 - 2mm.

    Kellään tietoa mistä tuo voisi johtua, vai onko ongelma tämä mitä epäilen?
     
  16. maukka70

    maukka70 Active Member

    Vs: GLX 5900

    ootko purkanut tota II variaattoria kokonaan?lukkorengas irti ja sitten saat ton alumiinihärpäkkeen ja jousen irti.
    Onko siellä kiila ehjä?
    toi pultti pitää ton koko variaattorin paikallaan akselilla.
    toi 1-2mm on liian vähän.
    sitä jousta pitää esikiristää ennenkuin saa paikalle.
     
  17. Kaks-Seiska

    Kaks-Seiska Lynx 5900

    Vs: GLX 5900

    Ok. Pitää purkaa ja tarkastella vielä lisää kun ehtii.
     
  18. Ilkkahe

    Ilkkahe Lynx 250GL Syncro, Winha 54 ja 35

    Vs: GLX 5900

    Näistä lynen variaattoreista on semmosia kokemuksia, että ne monesti kulluu niin palion, että alkaa just tuossa tuo mitta olemaan hyvin pieni, jos ollenkaan.. Mulla kulu tuolta nuitten säätörikkojen (vai mitä lie on) alta tuo helix semmosta sokkaa vasten niin paljon, että lopulta nuo helixin liukupinnat hyppi yli, eli alko koko paska olemaan niin solo, ettei sillä mitään tehnyt..
     
  19. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: GLX 5900

    Tuossa kuvassa näkyy että siin olis kolme "säätörikkaa" mutta mulla ainakaan ole ku yks ???
     
  20. Kaks-Seiska

    Kaks-Seiska Lynx 5900

    Vs: GLX 5900

    No niin. Tuo variaattorin purkaminen avarsi taas paljon. Ensinnäkin korjaus, että nuo päässä olevat prikat ei näyttäneetkään olevan kyseistä säätämistä varten. Poistinkin kuvan ettei tuu epäselvyyksiä kellään. Nuo rikat on nimittäin sitä pulttia vasten, joka pitää koko variaattoripaketin akselilla.

    Niin ja vikaki löyty. Sieltähän puuttui se maukan mainitsema lukkorengas kokonaan. Oli sinne jotain rikkoja laitettu, että pysyy edes jotenkuten tuo paketti kasassa. Eiköhä se siitä kun löytyy jostain lukkorengas siihen. Ja tietysti nyt on myös liukunastat vaihdettava, sen verran olivat kuluneet, kun väärillä säädöillä ajeltu.
     

Suosittele tätä sivua