Remmien kestävyys

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Hansanen, 2/3/06.

  1. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Petikumet ok?
     
  2. -Tero

    -Tero -24 rmk boost

    ei ainakaan maininnu huoltomies linjauksessa ku käytin että rikki olisisvat ollee ja ku koneesta ottaa kiini ja ravistaa niin kyllä se siinä jämysti on. joku kallis summitin remmi vois olla hyvä?
     
  3. Grazy

    Grazy Guest

    Ei ne niin kalliita ole, 800 remmi kestää huomattavasti pitempään näin keväämmällä ku on lämpimämmät kelit!
     
  4. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    No kyllä siinä joku vika on jos ei 127 kestä sataa kilometriä ja vielä evossa joka ei niitä ruukaa viedä. Ite ajoin omalla 800 Raverossilla 127:lla kevään viime reissut, koko kesän ja 1200km seur. talvenaki ja sitte se sama remmi jatko vielä revissäki.

    Onko siinä jäykät petikumet? Käsittääkseni Mountain Ransetissa on vakiona. Ite lähtisin epäilemään linjausta silti? Tai kytkin&vari, pelaako se kunnola
     
  5. -Tero

    -Tero -24 rmk boost

    pitää melkee käyttää uudestaan... kakkosessa on uudet lautaset ja nastat ja on putsattu ja muutenki. ykkönen on kans purettu ja putsattu ja pelaa niinku vakiona pelaa muutki. ei mitään ropleemaa. muuten minkä väriset jouset kannattis laittaa kytkimelle ja kakkos varille tuo 800:seen? ku mattona on se 365cm 44mm ja 95% ajosta ummella rinteessä?
     
  6. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Toi 127 hihnahan nimenomaan ON 800 remmi, tosin vanha sellanen (ja oikea remmi tolle vartsulle). 166 remmikin siinä pelaa, mut 127 pitäs olla parempi. Kun jatkoit mokkulan, niin muutitko välityksiä? Pistähän koppaan paljon lyhyempää väliä, jos se auttaisi tohon hihnankestoon. (23/43 tai vielä lyhyempi)
     
  7. -Tero

    -Tero -24 rmk boost

    välitykset on kylläki samat... ite en ole tuota jatkanu vaan edellinen omistaja.... ranger mountainen liukurungot laitettu ja on siinä läpivetävät vetopyörät mutta ovat samankokoiset kuin vakiot. kuinkahan hintavia mahtaa olla nuo hampirattaat ketju koteloon? vaikuttaisko paljon jos pelkkää yläratasta vaitais pienemmäksi niin ei tarvis ketinkiä uusia?
     
  8. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Nii empä aatellu että tuo ei ookkaan ranger mountaini vaa jatkettu rave !
    Siino ysipyörät? paa jotai 21/43 jos enempi ajelet umpisia.
     
  9. -Tero

    -Tero -24 rmk boost

    mitkä välit tuossa on vakiona? joo jatkettu rave. paljonko rattaat ja ketju suunnillee maksaa? saiskoha mistää käytettyjä? joo ei sillä ole mulle mitään väliä miten reitillä kulkee kuha umpisessa menee ja pääsee ja kestäis ees jotenkuten niin hyvä on :)
     
  10. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    21/43 on ok, sen ite laittasin siihen ni jaksaa kyllä pöngertää tai 22/44. Ketju on satasen kieppeillä, se kannattaa laittaa ainaki uus.. Kato koppaan mitkä välit on ja moniko lenkkinen ketju, Laita ostoilmotus rattaista ni saattaa joltaki löytyäki
     
  11. jipozu

    jipozu nytro mcexpress

    Kaverilla on 800 02 vm rene, matto 365/57 välitykset 19/43 vetorattaat 8 läpivetävät ja kytkimeen vaihdettu jousi (kytkee n 4500rpm). Samalla remmillä ajellu viimetalvesta eli reilusti yli 1000km umpista.
    Oma 09 800 rene ei pärjää kiihdytyksessä  ;)
     
  12. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Meni viimenen remmi 500km sisään ja vein kelkan linjattavaksi. Ei viimetalvena ehtiny sitten millään...kas kummaa.. Nyt sitten viies ostettu remmi menossa ja olihan sielä linjaus pielessä. Ei kuiten uutta saanu, pitäs maksaa se remmi, varmaan maksanki... Tarvikeremmi gatesilta kesti parhaiten n.1500km nauhomatta. Alkuperäset sylki nauhoja jo 600-800km kohilla. Kesti varovaisella ajolla toinen sen 1500 kans.
     
  13. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Mielenkiintosta... Etten sanoisi. Kävin kelkan hakeen ja kysyin huollossa, oliko linjaus pielessä? Linjaus oli heittäny vähän ja se on nyt kunnossa. No, käpsin yläkertaan ja menin keskustelemaan siitä alkuperäishihnasta mikä siihen oli laitettu, se kun pitäisi maksaa. Paikallaan mulla oli uuenkarhea gates extreme hihna. Kysyin että mulle oli laitettu uusi hihna, sain vastaukseksi että 95 euroa. Sanoin sitten että eikö asiaan vaikuta että linjaus oli pielessä ja kelkassa on jo viides hihna menossa. Vastaus oli, aja sitten ilman hihnaa ja myyjä poistui soittamaan että huolto poistaa hihnan kelkasta. No, poistuin huoltoon ja siellä jo mentiin hihnaa irrottamaan, hihna lähti vikkelästi ja samalla poistettiin uusi tulppa etumuovista mikä oli laitettu takuuseen kun oli irronnut viimeisen hihnan räjähdyksessä. Kysyin että eikö muka saa takuuseen hihnaa jos on linjaus sen verran pielessä että pitäny kohistella, ei kuulemma kun on toleranssien sisällä ja takuuta ei periaatteessa ole kun olen alustan vaihtanut toiseen. Minä että miten niin ei takuuta ole? Sanoi että ei varmasti ole jos hän soittaa rovaniemelle että alusta vaihettu. Huoltomies sanoi lopuksi että siinä kuomun alla on se sinun hihna laita ite, täällä mitään talkoilla ja tuo avain takasin.

    Pakko kyllä sanoa että sana "palvelu" ei kuulu kyseisen liikkeen huoltoon, aikasemminki ollu hankalaa mutta kyllä nyt ymmärryksen kuppi meni nurin. Onneksi on muitakin paikkoja ja netistä saa tilattua melkein kaiken tarvitsemansa.
     
  14. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    etten sanoisi "asiallista palvelua" Jake saannu ;D ::)
     
  15. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Haha, melko makkeita huoltajia sitä tähän maahan sattuu. Oisit vielä tingannu teorian, että miksikä se alusta sitä hihnansyöntiä muuttaa ja pyytäny ihan tehtaalta lausunnon! ;D

    Mikä huoltoliike oli kyseessä? Tietääpä ettei sinnepäin ikinä edes eksy, vahingossakaan.
     
  16. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Samahan se oli isollakin. Tehtaan kanta on et korkeempi harjasen telan takia menee remmejä vitusti. Sinänsä villi homma et remmejä meni vakio telallakin yhtä paljon.
     
  17. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Jännä homma tosiaan, periaatteessa kaikki lynksit rex rungolla on takuun ulkopuolella.. ;D Miksen vois tuota paikkaaki sanoa, paikallinen brp liike Kemijärvellä, Tuovirengas. Kelkkamyynti on toiminu sinänsä ok mutta tuo varaosa/huolto takkuilee millon mitenki. Pistin brp:lle mailia että miten sielä asiaan suhtaudutaan, olkoonki takuuton kelkka.. ::) Onneksi on kuluttajansuojalaki jos tuo keksintö laukeaa, siihen ei alustat vaikuta.
     
  18. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Ihme touhua tuossa firmassa , laitappa Valcourttiin viestiä tuosta palvelusta niin saattaa tuulensuunta muuttua.
     
  19. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Ei oo kyllä yleensäkään ollu hyvää mainosta BRP:lle toi hihnatouhu. Ite aatellu, et eihän noihin uusiin romuihin uskalla vanhaa hyvin toimivaa XRS:ää vaihtaakkaan. Nää kelkathan pitäis rakentaa pitkälti luotettavuuden ehdoilla, kun tuolla kairassa yksinkin paljon liikutaan, mut tuntuu, et leviää milloin mistäkin :-[
     
  20. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Kyselin Rovaniemen suunnassa tuota samaa asiaa ja alustan vaihto voi vaikuttaa tuohon "hihnatakuuseen" jos alustaa on jatkettu taikka vaihdettu karkeampaa mattoa alle. Takuu kuulemma on kuitenkin voimassa jos (jatkamisen/karkeamman maton lisäksi) välitystä on oikeassa suhteessa lyhennetty, suhteessa maton pitoon...

    Tämmönen lausunto tuli ehkäpä siksi että en ollut mitään remmejä vailla, seku mielenkiinnosta kysäsin. ::)
     

Suosittele tätä sivua