Assault RMK 800 2009-2010

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Samsam, 2/11/08.

  1. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Täältä kait sitä tietoa parhaiten saa...onko OM.Mikki tai joku kuullut, että onko tämän 11.1. ecu-päivityksen jälkeen tullut ns. korjattua versiota tästä? Kun tuolla maailman palstoilla tuntuu, että viikolla 3 ovat saaneet toimivaa ecu-päivitystä?

    edit; dynotechiltä pärähti just postiin uus mappi...viikonloppuna sitten pääsee vertaileen SLP:n karttaan.
     
  2. Jeziz

    Jeziz Commander Ltd 900 -20

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Viime viikolla käytin ommaa kampetta päivityksessä..
    Ainaki eilisen reilun 20km ajon perusteella uus mappi tuntus toimivan.
    ei ennään tunnu tukehtuvan vaikka lipsuttellee kaasulla.
     
  3. mikkopo

    mikkopo Well-Known Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Ei ole saatavilla ku tuo 11/1...
     
  4. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Onkos kukaan käyny -10 mallin assaulttiin vaihattamassa uutta päivitettyä bensakarttaa? Että vaikuttiko se mitään?
     
  5. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Vaihoin kytkimeen 120-340 jousen (painot 68g alkuperäiset) ja on mun mielestä toimii paremmin kuin alkuperäinen 140-330.

    SLP:n mapilla ja tällä jousella sain ummella jengaamaan 8100, nosti 50:llä entiseen...mutta kun vaihdon Stoutnerin 11/1 flashille tehdyn 161 hp:n mapin niin jengas ummellakin 8300!

    Nyt on jo tiukka tuo Stoutnerin mappi, keskialueellakaan ei röpellä ja repii hullun lailla sinne 8300 asti ;D eikä kestä juuri gruisailla varsinkaan keski kiekkojen alueella menee laihalle ja vilkuttaa herkästi punavaloa, joutuivat laihentamaan keskialueelta kun polaris rikasti sitä 11/1 päivityksessä. Pakolämmöt on koko alueelta korkeammalla vrt. SLP. Siirtymät menee kaasua pumpaten.

    Edittiä; pienestä on kiinni kelkan toiminta tietsikka-aikana...nyt vasta älysin tehdä kaasun asennon kalibroinnin ja alkoi pelaamaan kunnolla tuolla tiukemmallakin mappilla. Ei vilkuttele DET-valoa ja pystyy ajamaan ihan tourinkia.

    Voin kyllä muillekkin suositella tuon PCV:n hankintaa, tälläinen ummikkokin pärjää sen kans ja pollestakin löyty kadoksissa olleet voimat. Ja onhan tuon kans värkkäily aika mielenkiintoistakin, pakolämpömittari on kyllä ehdoton varuste...sitä seurailemalla ainakin voi estää aika tehokkaasti ettei ne h***tin suojamoodit mene päälle.

    Pieni uusi häikkä löytyi, kun kelkan diginäyttö pimenee hetkittäin ;D varmaan joku johto hiertymä jossain.
     
  6. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Tuli tuossa itsekkin siirryttyä Assault-leiriin vihdoin!

    Nyt alkaakin sitten jonnin sorttinen kelkan rustaaminen, kun lähtee noi jenkkien naurettavat varoitustarrat kävelemään. Samoin pitää ruveta tunnustelemaan miten tuota alustaa saisi säädettyä fiksummaksi. Tällä hetkellä alusta on ihan tehdasasetuksilla ja ainakin omaan makuun keula tuntuu mahottoman kovalta. Kelkka on vielä sisäänajossa, mutta tuli jo tuossa huomattua että tasakaasulta, kun tarjoaa hetkellisesti kaasua enempi, niin kone saattaa empiä hetken ennen kuin mennään. Liekö menee noiden karttojen piikkiin?
     
  7. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Pumput paranee kun viet ne simmattavaksi, niistä saa ihan mukavat. Eipä niitä polariksen mappeja paljoa ole kehuttu, olihan tuo tammikuun päivitys jo lyhyellä kokemuksellakin parempi kuin 09 loppuvuoden päivitys.

    Jos lontoo taipuu niin http://www.snowest.com/ -foorumilla tyypit rassailee aika paljon Assaulteja ja muita IQ RMK polleja.
     
  8. sampsawesslin

    sampsawesslin Lynx -12

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Tuossa rupesin ketjukotelon öljyjä vaihtamaan...
    Eipä se taaskaan menny niinku elokuvissa, että heti pääsee koeajamaan.. vaan oli ketju ja yläratas paskana

    Tuuri kävi siinä mielessä, että eipähän menny keskellä persekairaa.. & takuuhommia onneksi.
     
  9. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Ok, eli noilla pelkkien pumppujen säätämisellä noita muttereista ei mennä vielä kuuhun? Täytyy varmaan käydä tosta paikallisesta huollosta kysymässä tota simmitystä. Joo ei toi ihan nykyinen kartta vaikuta tosiaan mitenkään kaksiselta, kun on tottunu tuolla vanhalla kaasarikelkalla ajelemaan. Kestääkö noi ajovalot muuten laittaa noi Pollen omat 55/100W polttimot ettei ala paikat sulamaan?

    Kiitoksia tuosta linkistä! Täytyy ruveta pimeinä iltoina tutkimaan mitä tuolta löytyy..
     
  10. sampsawesslin

    sampsawesslin Lynx -12

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Kestää laittaa polttimot..
    Onko uusin päivitys sisässä?
     
  11. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Ei ole tietoa tosta softasta. Kelkka sai viikko sitten vasta sisäänsä tuon motin takuupäivitys-paketin, joten luulisi tuossa olevan tuorein mappi, mutta täytyy varmistaa sekin tässä vielä. Sitä tuskin näkee muuta kuin laittamalla kelkan piuhan päähän?
     
  12. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    no se kelkka on ollut monta kuukautta jossakin satamassa joten siinä on varmaan vanha softa
     
  13. jounes

    jounes Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-


    Eurosta veikka, että seuraavaksi palaa jännitteen säädin (VR) ynnämuuta.
    :)
     
  14. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Voi olla, assaulteissa on jo parempi regu (#4012476) näitä nyt ei jenkkifoorumien mukaan ole kärähtäny. Eipä mistään johdoista löytyny hiertymiä, tosin siitä samasta johtonipusta lähtee muutama suojaamaton pistoke joihin tulee virta...pyörivät siellä keulamuovin reunalla ja ainakin näin puuterekeleillä paikka oli täynnä lunta.

    Edittiä; testilenkillä toinen alatukivarsi banaanille..kivaa oli tulla pois kun toinen sivakka sojotti koilliseen, hienosäätölekalla kuiten selves tällä kertaa ;Do

    Edit 2; latausjännite noin 3500 rmp kahvanlämppärit lo-asennossa+ajovalot+pakolämpömittari valoilla antoi 13.7 V sain sitte toisen jännitteensäätimen ja samat härpäkkeet päällä antoi 14.1 V pitäis tuon olla ihan ok...eiköhän tuo kuormittamattona mene sinne 14.5V. Konkka oli myös kunnossa.
     
  15. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    No jokos on Assaultti-miehet saanu kokemusta uusimmasta bensakartasta...onko vaikuttanu mitään?
     
  16. Garth

    Garth RMK Assault '09 & RMK Assault '15

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Sain nyt sen verran selvyyttä, että pitäisi olla tuorein kartta päivitettynä tuon moottoripäivityksen yhteydessä. Pääsin tuossa eilen ekaa kertaa testailemaan kelkkaa ihan kunnon maastossa ja omasta mielestä toi pätkiminen vain korostui. Jos tasakaasulta tai ns. moottorijarrutuksen jälkeen antaa enemmänkin kaasua, niin kone saattaa yskäistä/tukehtua ensin ja sitten vasta mennään. Tekee tuota matalammilla kierroksilla. Tuosta 6000 eteenpäin ei mitään ongelmaa.
     
  17. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-


    No voi pirulainen...Itteä kovasti syyhyttelis tuo 2010 Assaultti, mutta nyt vähän arveluttaa ton bensakartan takia, että kuinkahan se siinä pätkii sitten...varmaan samanlai...Entäpä mitenhän pelaa orkkiskartalla?
    Voiskos sitä tehä sellasta listaa, mitä robleemia noisa assaulteissa on ollu, niin näkis vähän kokonaisuutena viat. Jos vuosimallin vois pistää perään. Onkos kellään 2010 mallin Assaultin omistajilla hajonnu kone?
     
  18. miki

    miki Guest

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    eikö tuo e-tecci ollukkaan paras? :)

    Ei se olekko laitat jonku ja katot sitte toimiiko....mikään ei toimi tehtaalta tullessaan.
     
  19. SnowKing

    SnowKing Well-Known Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    No en mie parhaasta tiiä häntä sanoa, että mikä se on, mutta kyllähän tuo bomban uus 800 e-tec on onkeen otettava vaihtoehto. Voimaa on kuulemma kovasti yhdistettynä maltilliseen kulutukseen, kunhan se masiina nyt muuten vain kestäisi eikä kärsisi samoista kiinnileipomisongelmista kuin 600 e-tec (foorumilta luettua). Polaris puolestaan on meidän taloudessa osoittautunut kestäväksi ja luotettavaksi merkiksi ja siksi se tuntuu tutun turvalliselta vaihtoehdolta myös jatkossakin. Itselle ei vissin ole sitten sattunut mitään sunnuntai / maanantai-yksilöitä, joten ei pahaa sanottavaa polariksesta.
    800cc kelkkoja tässä tiirailen ja vaihtoehtoja valinnalle on useampi (2010 Assault, tuleva 800 e-tec, uusi Polaris Pro RMK 800), ja siksi kyselen Assaultistakin teidän kokemuksia...Mutta sehän tämän palstan tarkoituksena onkin, että kysellään kelkkojen pelittämisestä, ettei jokainen erehtyisi ostamaan p***aa....krhm..sikaa säkissä jo tehtaalta tullessaan ;)
     
  20. Arwi

    Arwi New Member

    Vs: Assault RMK 800 2009-

    Tervehdys!

    Pitää oikeen kysyä alan ammattilaisilta, eli viikon päästä lähössä Leville ajelemaan kelkalla pariksi päiväksi ja Assaultilla pitäisi ajella!
    Onko mitenkään hyvä ajaa reitillä(tiedän ettei ole tehty reitille), vai tuleeko heti niin sanottu k**pä otsalle? On vaan niin mielenkiintoinen laite ettei viitsisi muuta kokeilla!
     

Suosittele tätä sivua