Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Rave RE, 2/12/07.

  1. sampsawesslin

    sampsawesslin Lynx -12

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    [​IMG]
     
  2. 700_Tripled

    700_Tripled Oskebo Poro

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Katsoin että on hitsannut jumiin koko roskan, mutta totesin vain tuosta kempistä ettei kestä kun talviajoa :D
     
  3. graz_jsw

    graz_jsw assault

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Suomalainen mies lähtee ruottin puolelle hillaan.
    Siinä sankot täyttyy ja mies päättää lähteä rämpimään takas autolle ja suomeen.
    kuinka ollakkaan mies astuu heteeseen ja upooaa munia myöten.
    Monta monituista tuntia kuluu apua huudellen, kunnes ruottalainen mettämies tulla
    tupsahtaa miehen luo ja kysyy: tarviitko apua?

    Mies vastaa siihen : auta auta olen nii prkl tiukassa etten pääse poies.
    Ruottalainen vastaa tähän: No jos otat suihin nii hän auttaa sinua .
    suomalainen vastaa : no hyi helvetti en mie mikkään homo ole painu helevettiin kyllä mie pääsen
    tästä poies ittekki.
    Menee taasen monta tuntia ja mies uppooa rintaa myöjen apua huutaen.

    Noh toinen ruottailenen mettämies sattuu paikalla ja toteaa suomalaiselle että, jos otat suihin ja annat persettä
    niin hän auttaa sinuna.
    Siihen suomalainen huutaa kurkku suoranan: Painu jo vittuun siitä en ole mikkään
    homo stna!!

    Menee monta tuntia ja mies uppooa kaulaa myöten ja jatkaa avun huutamista.
    Kuinka ollaakaan paikalle tulee hillan poimija. suomalainen sanoo miehelle auta häntä, kuolen
    tänne auta auta. otan suihin ja saat panna perseeseen kuhan autat häntä.
    Hilla mies siihen: stna meillä päin suomessa ei tommosia katella ja polkee miehen suohon. =)
     
  4. Dankova

    Dankova Well-Known Member

  5. Muksu

    Muksu Pärrääjä

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    [​IMG]
     
  6. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    olisko näin ettei kestä? yli puolet suomenkin drifting autoista on varustettu kemppiperällä, ja hyvin tuntuu kestävän. ;)

    aiheeseen liittyen. -> http://www.driftworks.com/2010/08/diesel-drifting/
     
  7. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Totta töriset. Tuo tasauspyörästö on pelkästään ahneiden hammasratasvalmistajien juoni, joka pelkästään nostaa turhaan autojen hintoja. Eihän moottoripyörissäkään sellaisia ole ja hyvin toimivat.

    Jo aikanaan tunnettu tekniikan edelläkävijä nykyään jossain inarin nurkilla torppaava V-M Loiri haksahti kerran vääntäessään vitsiä vakavasta aiheesta. Onhan se tosi että autojen renkailla ei ole mihinkään kiire. Jos tutkit omaa kemppi- tai esab-perällä varustettua raaseria niin ihan samaan aikaan ne on perillä. Jos tuollainen kälmi tasauspyörästö antaisi renkaille mahdollistuuden kulkea omaa tahtia niin mikä takaa ettei joku joutilaisuuttaan lähde edes liikkeelle.

    Kerrankin asiakirjoitus :D

    t. W.allius
     
  8. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    ;D
     
  9. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    www.anha.com mutta menköön, sopii hyvin kelkan pajotukseenkin ;D
    Seuraava lainattu sivulta http://www.kotiverstas.com/keskustelu/i ... pic=3675.0

    Kypärän tuunaus
    "Mullakin on jotain kokemuksia kypärän tuunaamisesta, lähinnä sellaisia miten ei kannata tehdä. Hauskaa näpräilyähän tuo on, mutta ei taida palkoille päästä. Jos duunaa kokonaan kypärän itse ja laskee vaikkapa euron tunnille itsellen palkkaa niin tulee niin kallis kypärä ettei sitä raaski käyttää. Mutta eihän harrastuksia voi mitata rahassa.
    Reunanauhaa löytyy TKA:sta, kumiliike siellä vehmaisissa. Maksaa alle pari euroa per kypärä. Samasta paikasta löytyy kypäräjuttuun muutakin.
    Kypärän kuorien tekemisestä ei ole kokemusta, mutta siitä miten tehdään "tosi sopivat" sisustat enemmänkin. Sekään ei ole niin yksinkertaista miltä voisi äkkiä kuvitella. No, tarinoin tähän hieman kokemuksiani yhdestä projektistani (on aika pitkä juttu, mutta ainakin yritän kertoa lyhyesti)

    Kyseessä ei ole kamerakypärä, vaan tavallinen päänsuojain, mutta valmistusideahan on aika samankaltainen. Tämä sitten ei todellakaan ole ohje miten kannattaa tehdä vaan ehkä kuuluu ryhmään "mitä tästä opimme". Asiaan:
    Kuoret ostin edukkaasti meidän kerhon pojilta, jotka olivat niitä valmistelleet. Valmistusmateriaali oli lasikuitu. Kypärähän oli siis melkein valmis, luulin. Mutta kyllä siitä eteenpäinkin oli tekemistä kuten jäljempänä huomasin.
    Yleisin tapa valmistaa pehmusteet taitaa olla päällystetty superloni tai vastaava aine, ja nämä sitten tarroilla tai liimoilla kiinni. Mutta minäpoika halusinkin sellaisen mikä istuu kuin tauti päässä. Olin kuullut jotta polyuretaanista (myöhemmin pu) voisi tehdä sellaisen päähän valetun mallin, kuulosti hyvältä, halvalta ja helpolta...
    Kuoret olivat siis valmiina joten projekti käyntiin. Värihän on kypärässä se tärkein ominaisuus joten siitä aloitin. Kauppaan hakemaan spraymaaleja. Ja kun halusin sellaisen mikä näyttää marmoriselta niin sellaiset maalit kassiin ja kassalle. Saamarin kalliit maalit olivatkin.
    Kotiin äkkiä ja pienet hionnat kypärän pintaan ja maalit pintaan. Hieno tulikin, mutta kun ne maalit eivät olleet tarkoitettu lasikuituun tarttuvaksi niin seuraavana päivänä yllätys olikin kaamea. Maalipinta oli halutun kaltainen, ehkä hienompikin, mutta lohkeili irti suurina palasina. Voi v***tu, eka takaisku tuli koettua. No, maalikauppaan kysymään missä vika. Myyjä kertoikin jotta pohjamaali olisi tarvinnut olla sellainen mikä pysyy lasikuidussa. Mielessä kävi kysyä jotta mikä ihmeen pohjamaali. Olin ihan hiljaa ja ostin uuden satsin niitä kalliita maaleja sekä myöskin pohjamaalia.
    Kypärä piti siis hioa kokonaan uudestaan, voi pärkele mikä sotku siitä tulee.
    Kun kypärä oli taas hiottu niin pohjamaali pintaan ja sitten ne muut maalit.
    Heno tuli ja tällä kertaa jopa pysyivät kiinni. Mutta jotenkin ajattelin että jos sen vielä lakkaa moneen kertaan niin tulee kiiltävä kuin...
    Siis maalikauppaan ja muutama purkki kirkasta lakkaa kainaloon ja kassalle.
    Kotona lakat kypärän pintaan, mutta voi v*tun v*tun v**tu, maali alkoi rullaamaan rypyille kypärän pinnassa. Kypärä kainaloon ja maalikauppaan kysymään jotta missäs nyt meni metsään. Aika simppeli syy, lakka oli sellainen joka ei soveltunut noiden erikoismaalien kanssa käytettäväksi.
    No, ostoskoriin pohjamaalit, erikoiset marmorimaalit ja siihen sopivat lakat. Nyt oli käytetty jo rahaa niin paljon ettei voinut perääntyä hommasta vaikka ei enään ollut yhtään hauskaa.
    Kotiin ja hiomaan kypärä paljaaksi, taas. Sitten kaikki nuo maaalit ja lakat.
    Nyt tulikin hieno ja pysyi kiinni.
    Seuraavaksi leukahihnaa väsäämään. Reijät kypärän kylkiin ja ostamaan siihen sopivat purjerenkaat.
    Niitä purjerenkaita kun olin vasaroinut pilalle muutamat tulin siihen tulokseen jotta kysymään joltain suutarilta voisi tämä laittaa nuo purjerenkaat. Niin, tietenkin ostin niitä renkaita kaksi ja kun ne meni pilalle niin taas mentiin kauppaan. Onneksi mulla oli silloin se Buick joka kulki melkein ilmaiseksi... Bensaan ja pysäköintisakkoihin (siellä suutarin edessä oli pysäköinti kielletty)meni hyvänkin kypärän hinta. Mutta sehän oli vain rahaa ja tekemässä kun oli maailman parasta kypärää niin kuka laskee menoja.
    Suutari saikin ensiyrittämällä hienot purjerenkaat kypärän kylkiin. Ei muuta kun kumikauppaan ostamaan hihnaa. Jotain positiivista, niin hina ja lukot siihen löytyi samasta kaupasta ja olivat edullisia. No, tosin sitten se kauppa (TKA) menee kiinni jo vartin yli neljä. Tämä tuli havaittua kun ekan kerran siellä kävin ja ovet olivat kiinni. Seuraavana päivänä töistä kesken päivää sitten kävin nuo ostamassa.
    Hihnat ja lukot kiinni. Tulipahan verestettyä ompelutaitojakin. Tosin en omista ompelukonetta, mutta äitillä on. Äiti vaan ei asu Tampereella, joten Buikki käyntiin...
    Nyt oli kypärässä maalit, hihnat ja lukot. Pehmuisteita tekemään siis.
    Kauppaan hakemaan muutama tölkki pu-vaatoa ja kotiin suunnittelemaan. Nyt oli mennyt jo niin monta asiaa vituiksi jotta mietin hienon suunnitelman tehdä pehmusteet. Tämä ei voisi mennä pieleen, tästä oli aivan varma.
    Kypärän sisälle tein kumista sellaisia neliösenttimetrin kokoisia paloja. Nämä palat asettelin siten että kypärä oli oikeassa asennossa kun se oli päässäni. Tarkoitus oli sitten täyttää tyhjät alueet pu-vaahdolla. Näi kypärä olisi kuin valettu päähäni.
    Virheitä kun oli tullut tehtyä niin paljon, niin ajattelin ensin hieman kokeilla miten tuo pu-vaahto käyttäytyy. Siinä kokeilussa meni pilalle vessan lavuaari, ei kulkenut vesi enään tuon jälkeen kuin ennen. Siis putkihommiin...
    Vesi kun taas kulki vessan lavuaarissa olikin kello jo aika paljon. Siitä viiis ja kypärän kimppuun taas.
    Kokeilussani pu-vaahdon kanssa kävi ilmi jotta tuo paisuu kovastikkin ja tarttuu joka paikkaan. Tämän vuoksi ajattelin hieman suojata itseänä ja ympäristöäni. Jos ei jo tullut ilmi, niin tämä kypäräprojekti toteutettiin olohuoneessa.
    Lattialle siis levitin sanomalehden. Itselleni laitoin jätesäkistä sellaisen suojan jos hieman tippuu vaatteille. Kypärän sisämateriaalia varten täytyi jättää myöskin varaa kypärän sisäpuolelle, tämä tuli mieleen vasta tässä vaiheessa. No, niksit on monet. Kaivoin kaapista Jessican kypärähupun (sellaisen ohuen puuvillaisen mitä lapset käyttää pipon alla). Tämä päähän ja vielä ympärille elmukelmua ettei mene tuo Jessican juttu pilalle. Piru kun oli vaikeeta hengittää kun pää on vuorattu kelmulla. Myöskään ei nähnyt mitään. Saksilla siis kolot silmien ja suun kohdalle.
    Tuntui aikas hiostavalta jo tässä vaiheessa, mutta tämä ei kestä kauaa, luulin.
    Kypärä siis päähän ja hihna kireelle ja peilin edessä tarkistun miten istuu päähän. Hyvin. Ei muuta kuin sanomalehden päälle seisomaan ja pu-purkin pilli kypärän sisään. Prööt, eihän sieltä tule mitään. Prööt, prööt, pröööööööööööööt, on se nyt kumma ajattelin. Vielä pari pitkää ruutaisua ja sitten alkoikin tapahtumaan. Hetkessä alkoi vaahtoa lentämään kypärän sisältä. Voitte uskoa jotta sitä tuli ja paljon. Onneksi olin suojannut lattian, tosi vain yhdellä aamulehdellä. Sitä vaahtoa tuli sitten oikein huolella. Naama olikin kokonaan vaahdossa, muutta onneksi oli se elmukelmu. Mutta voi s**tana, milläs hengität, heti kun avaa suunsa on se täynnä sitä vaahtoa. Pakko oli käsin alkaa kaivaa tietä silmille ja suulle. Paljainkäsin tietenkin, mistä siihen hätään olisi kumihanskat saanut.
    Sitten tulikin kiire, se vaahto alkoi polttaa silmiä aivan perkuleesti. Siis vessaan huhtelemaan silmiä. Silloin alkoikin tuo vaahto jässähtämään. Kädet oli kuin jääkarhulla ja mitään ei näe. Siis käsikopelolla vessaan ja elvyttämään silmiä. Matkalla vessaan sitä vaahtoa olikin sitten putoillut "hieman" matoille. (Sarin mielestä sen verran paljon jotta mattokauppaan oli mentävä.)
    Tuo vaahto on siitä metkaa jotta se tartuu niinkuin joka paikkaan, kuten jäljempänä huomasin. Samoin tuo vaahto käyttäytyi mun päässä hieman erilailla kuin niissä mun aiemmissa kokeissa. Se ei kovettunutkaan kovinkaan nopeasti siellä mun pään ja kypärän kuoren välissä. Tämän huomasin kun seisoin tuo viritelmä päässäni kun Sari nousi aamulla ylös töihin lähteäkseen. Niin, pitihän minunkin mennä töihin olihan sentään arkiaamu. Eihän sitä kesällä viikonloppuna tällaisia kerkee tekemään.

    Kello oli jotain kehdeksan aamulla kun se vaahto lopullisesti kovettui kypärän sisällä. Tuona aikana kun olin jo saanut vaahdon naamaltani ja odottelin leukahina kireällä vaahdon jässähtämistä ei ollut juurikaan tekemistä. Paitsi yritin käydä parvekkeella tupakalla. Se olikin iso virhe. Nimittäin se vaahdosta tuleva höyry on aika herkästi syttyvää.
    Arvaatte varmaan kuinka idioottimaiselta tuntuu kun on parvekkeella kypärä päässä, jätesäkki ympärillä, naama elmukelmun sisällä keskellä yötä ja sitten syttyy pää palamaan. Voi kiesus. Ripset olivatkin jo pilalla mutta tämä vielä kruunasi koko jutun. Onneksi siinä syttyi vain se kaasu jonka sai sammumaan käsin läpsimällä. tosin siinä paloi myös kädet.
    Vaahto siis lopulta kovettui ja oli aika arvioida tilannetta:
    Matot pilalla, silmät pu:n kovettamat ja palaneet, kädet aivan törkyiset ja palaneet, lavuaari aivan vaahdossa, vaatteet pilalla ja väsyttää ja satuu niin s***tanasti. Mutta kypärä onnistui.
    Tässä vaiheessa oli hyvä soittaa töihin jotten taida tänää tulla.
    Mietin mikä olisi hyvä konsti saada kädet jonkinlaiseen kuntoon, olivatkan ne täynnä sitä jässähtänyttä vaahtoa. Pling, kuningasidea, maalinpoistoaine.
    Tuo maalinpoistoaine varastosta esiin, purkki auki ja reippaasti käsiä sillä pesemään. Jos kovettuneilta ja palaneilta silmiltäni olisin nähnyt niin siinä purkin kyljessä taisi olla varoitus olla koskettamasta paljaalla iholla.
    Aaaaarg, tuntui kuin kädet olisivat tulessa, taas.
    Nyt teki jo niin kipeää, että ajattelin olevan syytä mennä ensiapuun. Näin teinkin. Tosin siellä en kehdannut sanoa mitä oli tapahtunut, keksin jotain hieman lievempää kuten autoremontti. Ihmettelivät siellä sairaalassa noita mun silmiä, mutta samoin vain jotta korjatkaa viikonloppuun mennessä niin kaikki on hyvin.
    Siellä sairaalassa sitten tehtiinkin sellainen ihon kuorinta mun silmille ja käsille. Apteekin kautta lääkkeet ja rasvat kassissa kotiin hoitamaan itseäni. Siis siivoamaan kämppää.
    Sisävuorauksen tein sellaisesta sisustuskankaasta joka kestää hikeä hyvin ja tuntuu kivalta ihoa vasten. Löyti aivan tavallisesta kangaskaupasta. Liimalla kiinni ja hyvä tuli. Reunanauhat kiinni ja, VALMIS!

    Tulihan siitä sopiva ja itse olen ollut siihen tyytyväinen, tosin en käytä sitä enään koska se ei kamerakypärä.
    Kypärän rakentaminen on kivaa jos tykkää kivusta ja vitutuksesta. Mutta olen kuullut että kaikki eivät ole tehneet näin vaikean kaavan mukaan.
    Rahaa paloi enemmän kuin silmäripsiä, sehän on vain rahaa. Ripset ja iho on parantunut, joten ihan kiva projekti.

    Mutta, ei muuta kuin näpräämään...
    Jostain kumman syystä tilasin viimeisimmän kypärän tehtaalta mahdollisimman valmiina."

    Ja tämä tarina on tosi.
     
  10. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Aika hervotonta naurua aiheutti tuo juttu ;D Voi kiesuksen äitee...
     
  11. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Tämä poekahan on selevästi tekijämiehiä! ;D
     
  12. Jysse

    Jysse Guest

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Mun mielestä tuo kypärärojekti ei oikein onnistunu. ???
     
  13. TaMiLo

    TaMiLo RX-1 144"

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    SATTUUUU!!!!!! ;D

    Vittu että on maha kipeenä VUODEN JUTTU!
     
  14. mikkopo

    mikkopo Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    [​IMG]


    Toytota,mainoshan se on tuoki.
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Ei ristus että repesin tuolle kypärän teolle ;D ;D
    Onkohan oikeasti tosi juttu?
     
  16. Dankova

    Dankova Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    ;D hahah tuota kypäräjuttua kyllä.

    Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :D
     
  17. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Kerronta oli saman tyylistä ku siinä yhdessä "harrikkamies-jutussa" joka kiersi eri foorumeilla... Eli epäilisin että saman henkilön kirjoittamaa tarinaaa... Viihdyttävää toki, mutta ehkä fiktiota. ;D
     
  18. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Haluun kuulla harrikkamies jutun jos sekin on yhtä viihdyttävä. ;D
     
  19. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Joo. Tänne Harrikkamieskin

    EDIT: olisko se tän linkin takana?

    http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/palsta/ikonboard.cgi?act=Print;f=111;t=74463
     
  20. BABLO

    BABLO Polaris RMK 850 Khaos 146 Slash -22

    Vs: Kelkkakansaa viihdyttäviä tarinoita vol.2

    Yhteiskunnan erot 1958 - 2010

    Pekka käy jänisjahdissa aamulla isän kanssa ja
    unohtaa aseen asekassissa autoon, jolla menee kouluun.

    1958:
    Opettaja näkee asekassin, tarkistaa aseen ja kehuu Pekkaa hyvästä
    valinnasta, koska myös opettajalla on samanlainen ase. Tämän jälkeen
    Pekka vie aseen kotiin.

    2010: Koulu evakuoidaan. Karhuryhmä, SuPo
    ja armeija kutsutaan paikalle. Traumaattiset opiskelijat saavat
    korvauksia ja terapiaa vuosia. Pekka istuu vankilassa kouluammuskelun
    suunnittelusta ja murhan yrityksestä.

    -------------------------------------------------------

    Jaakko ja Markku tappelevat koulun pihalla

    1958: Oppilaat kerääntyvät ympärille ja hurraavat.
    Jaakko saa turpaansa. Seuraavana päivänä pojat pelaajat futista
    välitunnilla samassa joukkueessa.

    2010: Poliisi kutsutaan paikalle.
    Pojille tehdään huumetestit ja molemmat saavat päiväsakkoja
    sekä ehdollista pahoinpitelystä sekä siirron tarkkailuluokalle.
    --------------------------

    Jaakko häiritsee muita oppilaita tunnilla eikä pysy paikoillaan

    1958: Lähetetään rehtorin puhutteluun. Rehtori läpsäisee korville.
    Jaakko ei häiriköi enää.

    2010: Jaakko lähetetään psykologisiin
    tutkimuksiin. Jaakolle määrätään Truxalia, Cisordinolia, Leponexia sekä
    tarvittaessa Diapamia ja lisäksi todetaan, että Jaakolla on ADHD. Koulu
    saa avustuksia, koska Jaakko joudutaan laittamaan erityisluokalle ja
    lisäksi Jaakolle määrätään henkilökohtainen avustaja.
    ------------------------------------

    Jarmo rikkoo naapurin ikkunan futiksella ja isä vetelee kerran ympäri korvia

    1958: Jarmo maksaa ikkunan tekemällä töitä naapurille, mm. hakkaa
    halkoja ja ajaa naapurin nurmikon. Tapauksen ansiosta Jarmo oppii
    työnteon arvon ja istuu nyt Nokian hallituksessa.

    2010: Isä haetaan poliisin haltuun naapurin ilmiannosta ja saa syytteen lapsen
    pahoinpitelystä sekä hyväksikäytöstä, istuu nyt tutkintavankeudessa.
    Jarmo luovutetaan sosiaaliviranomaisille ja liittyy jengiin. Psykologi
    kertoo Jarmon siskolle, että sisko varmasti muistaa isän
    pahoinpidelleen myös häntä. Isä joutuu linnaan ja äiti aloittaa suhteen
    psykologin kanssa.
    ----------------------------

    Mikolla on päänsärkyä ja ottaa aspiriinia mukaan kouluun

    1958: Mikko jakaa aspiriinia äidinkielenopettajalle,
    jolla on myös päänsärky. Opettaja kiittää Mikkoa tapahtuneesta, ja
    Mikko saa hyvän oppilaan maineen opettajien keskuudessa.

    2010:
    Poliisi ja huumekoirat kutsutaan paikalle. Mikko viedään huumetestiin
    ja poliisi etsii Mikon auton sekä kodin huumeiden ja aseiden varalta.
    -------------------------------------

    Jussi ei pääse äidinkielen kokeista läpi

    1958: Jussi laitetaan kesäkouluun. Oppii aineen ja valmistuu kuten muutkin.

    2010:
    Maahanmuuttajaperheet haastavat koulut sekä opettajat oikeuteen
    rasistisen opetuksen vuoksi. Hallitus esittää välikysymyksen
    äidinkielen tarpeellisuudesta koulussa, koska Suomessa on niin paljon
    maahanmuuttajia. Äidinkieli poistetaan oppiaineista. Jussi kirjoittaa
    ylioppilaaksi ja päätyy leikkaamaan nurmikkoa, lautapojaksi raksalle ja
    kannattamaan HIFK:ta, koska ei osaa kunnolla suomea.
    -------------------------------

    Jouni säästää muutaman uuden vuoden paukun keväälle ja laittaa paukut vanhaan
    maalipurkkiin ja tekeleen muurahaispesään.

    1958: Isä kehuu Jounia hienosta oivalluksesta ja hyvästä työstä, koska muurahaiskeko on liian
    lähellä taloa. Jouni saa palkaksi hyvästä työstä jalkapallon.

    2010: Poliisi, Karhuryhmä, SuPo ja armeija kutsutaan paikalle. Jouni
    saa syytteen ympäristön turmelemisesta, vahingonteosta sekä laittomien
    aseiden hallussapidosta. Jouni joutuu FBI:n mustalle listalle
    potentiaalisena terroristina, poliisi takavarikoi tietokoneet ja perhe
    joutuu muuttamaan pois kotoa. Jounia ja isää epäillään USA:ssa
    terrorismista eikä perhe saa lentää lentokoneella enää koskaan.
    ------------------------------

    Maija 7v. kaatuu koulun pihalla ja itkee ulkona. Rehtori (Jukka)
    huomaa tämän ja tulee ulos lohduttamaan Maijaa.

    1958: Maija leikkii taas hippaa 5 minuutin päästä.

    2010: Jukka saa syytteen pedofiliasta, lapsipornon hallussapidosta ja menettää työnsä.
    Syyttäjä vaatii 6 vuoden ehdotonta tuomiota. Maija käy seuraavat 3 vuotta terapiassa...
     

Suosittele tätä sivua