G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. TS82

    TS82 Hullulla hullun mieli..

    Vs: G-typet

    Itellä tekee välillä samaa ja omassa mahtaa vika olla pitkitten/lyhkästen kytkimessä. Oikkariin ei ainakaa mistää ota ku oon käyny kaikki läpi ja mitannukki.
     
  2. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    mullakin katuaa koko kelkasta valot välillä, vaan silti ne on toiminut taas jonku ajan päästä hyvin, tästä talvesta ei niin tietoa kun oli toi koneremppa nii en oo seurannut. Voi olla että kosketushäiriö itelläkin, joka ois kadonnut.

    -Lynxillä- Sun tapauksessa tasaaja taitaa olla mennyt jos pitkät pelaa ja kaikki muut palanut.
     
  3. -ville

    -ville Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Nyt alkaa olla neuvot vähissä. En saa tuota loppuosaa millään irti. On yritetty öljyllä ja veden jäädyttämisellä. Aina pääse paineet tulemaan kierteistä läpi vaikka putkiteippiä on kokeiltu monesti. Ulosvetäjälläkään ei taida enää tulla. Luin täältä sivuilta että myös noin 10cm tapilla saa irti, että työntää sen reiästä sissään ja pyörittää sitte pulttia. Noh, löyty sopivan kokonen pätkä teräksen näköstä tappia. Sitä siinä rullattiin niin totuus paljastu. Se oli ohutta kupariputkea, mistä oli päät saatu jotenki tasasesti umpeen. Siellä se nyt on sisässä eikä millään pois. Ekalle kierteelle kyllä saan pultin menemään helposti. Onko nyt sitten pakko ruveta väkivallalla repitään siitä lautasesta vai oisko vielä jotain?

    Sitten tuolla kytkimessä on ne 6 kiinnitys muovinänniä. Kuuluuko jokaisessa olla jousi koska tuossa oli vain kahdessa? Ja sieltä sisältä oli tosiaan kulunu se tefloni pois 2 holkista. Toisesta oli laakeriki mennyt
     
  4. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    Vs: G-typet

    hei mistäs näihin saa vielä kaasareitten kumikurkut..? alkaa olla aika haperoa ja lynxin edustaja sano et ei saa enään vm01 et pitäs laittaa uudemman vermeen mut sit tarvi ostaa läpätkin ja niin edelleen..hintaa tulis jotaan reilu 300 vai mitähän se oli...
    prkl..pitää vissiin siirtyy niihin alumiinisiin...
     
  5. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: G-typet



    Ruutaa vaseliinia se reikä täyteen ja sitten pulttia teipin kans juurikin siihen eka kierteeseen. Varmasti pohksahtaa. Kiristät ja odotat, kiristät ja odotat. Se oiken lentää silmille sieltä
     
  6. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Onko läppävehje? silloin blingfactory tai v-force3. jos rotaatiolevy alkuperäisiä saa tilaamalla ihan ok hintainen ja sitten on olemassa vaihtoehto B huippu vesiletkua on olemassa joka on öljyn ja vaikka minkä kestävää on yhtähyvä..
     
  7. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Hetkinen ootko pelkkää sisä osaa ottanut irti? no enivei maltti on valttia, se tuo konsti vaatiikin monesti useamman yrityskerran ja yleensä ekakerralla kaikista vaikein.

    Niiku on neuvottu ylempää, vaan tota kupariputkea voit yrittää hakea pois sopivalla puuruuvvilla ja iskuvasaralla ulos..
    Yleensä toista nämä ajan kanssa.

    -Kelkka kyljelleen
    -reikään öljyä/paksua rasvaa
    -putkiteippiä alkuperäiseen ruuviin sitä voi laittaa reilusti ja voi kokkeilla laittaa siten että kierteen suuntaisesti ei pitäs niin herkästi lähtä pois.
    -laittaa ruuvi ja kiristää VÄHÄN, pari napautusta vasaralla/moskalla ei 10001krt
    -kiristää varovasti taas vähän ja taas pari napautusta
    -taas kiristaa
    -Kunnes POXKS! ja kas kytkin on irti.

    Jos ei 1001 kerrankaan jälkeen maltilla ja muuten irtua. tuun irrottaan irrotustyökalulla sen..
     
  8. James Pönde

    James Pönde Kelkaton.

    Vs: G-typet

    Mulla meinasi olla kanssa tiukassa kytkin 583 koneessa jossa on eri kierre kytkimen ulosvetokierteenä kuin pultissa. Ilmeisest 9/16 24 unef ei ollu millikierre vaikka on lähellä 14mm 1mm nousulla. No kaverilla oli valmiina sopiva pultti tuohon ja kierreteippiä reilusti kierteelle ja öljyä tarpeeksi reikään. ei uskaltanut mahdottomasti kiristää kun oli huono tuo kierre niin sen jälkeen kuumailmapuhaltimella akselia lämmittämään jolloin öljy laajenee noin 5min lämmitys ja Poks lähti lautanen kaaressa irti. Lähtee melko voimalla joten saa olla varovainen.
     
  9. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Tosiaankin 583 on ihan eri kierteet kuin muissa rotaatiokoneissa. muistakaa tämä.
     
  10. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: G-typet

    Eli 494:sen ulosvetäjä ei käy 583:een?
     
  11. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Ei käy.
     
  12. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Vs: G-typet

    Onko muille käyny vastaavaa...

    Ajelin tuossa lähipellolla parituntia umpisrallia ja otin sitte yhestä patista hiukan pomppua. Noh sukset kohti taivasta mentiin ja kohta kuulu melkonen rutina konehuoneesta, sitte kaasu jäi vähän päälle?? Sammutin heti kelekin ja tarkistelin siinä tilannetta, mutta mitään vikaa en löytänyt konehuoneesta. Kytkimestä pyörittelin ja normaalisti pyöri. Ensimmäisella nykäsyllä se sitte normisti siitä heti käyntiin lähti, eikä kaasu ollut enään "päällä". Normaalisti pelas, kun ajelin kotia.

    Laakerivika se ei oo siitä oon ihan varma. Ja ketjukoteloon on 50km sitte vaihettu öljyt ja tarkistettu rattaat, ketju + kireys.
     
  13. niinii

    niinii g-type

    Vs: G-typet

    97 g-typeen tarviis hankkia oikeanpuoleinen pitkittäistukivarsi... eli käykö muista vanhemmista lynxeistä, kuten cobrasta tai racingistä ????
     
  14. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: G-typet

    Cobrasta ei passaa, mutta muut G-typet passaa
     
  15. jukuski

    jukuski Lynx Re -07

    Vs: G-typet

    Tuli ruuvattua 2 variaattori irti ja purettua levälleen. Tarkotus ois puhistella tuo variaattori niin löytyis viimesetkin ponit koneesta kun on nimittäin vähän paskanen. :D

    Minkälaisilla asetuksilla muut on saanui g-tyyppinsä kytkimen hyviin säätöihin? Kytkimessä näytti olevan toisella puolella A B C merkinnät ja toisella puolella numeroita 1-5(muistaakseni) Eli mikä säätö on ollu muiden kuskien mieleen?
     
  16. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: G-typet

    Noilla numeroilla ja kirjaimilla säädetään jousen kireyttä. Suoraan ei voi antaa numero/kirjain yhdistelmää, mutta noin 8kg avaus voima pitäis olla
     
  17. -ville

    -ville Well-Known Member

    Vs: G-typet

    No kolmas kerta toden sano. Kaverilta sain paksua vaseliinia ja sillä poksahti. Nyt ois konetila pesty suht puhtaaksi liasta ja kone saatu irti. Ei tuolla kampikammiossa taida mitään olla, kun ei ainakaan heli tai tipu mitään kun heiluttelee konetta väärinpäin? Ja koneen alta löytyi männänrenkaan palanen. Ei ole Noista männistä eli tainut myyjältä jäädä kertomatta jotakin :D Tänään sain haettua sitten 78.50 Visecot ja ne ois tarkotus lyödä kiinni kun saan uuet neulalaakerit. Onko siellä, mihin kaasuttimet kiinnittyvät ja öljyletkut menevät niin mitään huollettavaa? Aattelin koneen lyyä tuommosenaan takasi.

    Kytkimestä taasen sitte että, minkä merkkinen se on (lukee vamasti siinä mutten nyt pääse paikanpäälle kahtomaan) että siihen voisi osia tilailla. Ja jos viititte vielä sanoa että mitkä kaikki osat sinne kannattais uusiks laittaa. Ite oon meinannu niitä 6 muovitappia jousineen, 3 "puslaa" mitkä on jossahi varressa kiinni ja muuten sitten putsailla paikat.

    Ja onko neulalaakerin oikea koko tuo 20x25x23 kun ite en ainakaan mittaamalla saa tuota 25 kohtaa mistään ulkoa.
     
  18. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: G-typet

    Jos siinä on alkuperäinen kytkin, niin TRA. Ne osat uusit sieltä, mitkä on kulunu. Kato että painonvarret pääsee vapaasti liikkumaan. Puritko jousikuppia auki?`

    http://epc.brp.com/Index.aspx?lang=E&s1=c1d362cb-9cd4-4d22-b678-be708276e6ad&brands=lynx

    Ne holkit (2kpl) mitä aiemmin meinasin, on nuo varaosat 3 sekä 17. Minulta olivat molemmat menneet ja 3:nen pomppas paikaltaan jousiprikan sekä liikkuvan lautasen väliin ja vetas kytkimen kokonaan jumiin...Katso onko ehjät ja jos ei niin otat nuista purkukuvista varaosanumeron ja tilaat lähimmältä Lynxin varaosamyyjältä.
     
  19. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Noniin onneksi olkoon kytkin irroituksesta.

    Kannattas aukasta kansi ja kattoa männät et puuttusko jotain. jos ei nii sillo kone kassaan..

    kytkimestä kannattaa kattoa holokit 2kpl ja liikkuvasta lautasesta ne painovarret että ei väljyyksia ja liikkuisi hyvin, puhista ainakin hyvin..
    Jos liukunastat ja jouset ehjät nii ei välttis tarvi uusata vaan niitä liukunastoja voi vaihtaa...
    Niiko heinrichhi jo neuvo.
     
  20. -ville

    -ville Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Siellä kytkimen sisällä oli 3 varta, joitten päässä oli pienet rullat. Ne on vissiin ne painovarret? Rullat oli kuluneet ja väljät. Samate nuo 2 holkkia oli aika kulahtaneet. Ja liukunastat olikin vielä hyvät ku meinas olla ongelmia saada kytkintä kasaan. Pitää varmaan soitella kelkkaliikkeisiin jos kytkimeen nuo 3 rullaa ja nuo 2 holkkia tilailis.
     

Suosittele tätä sivua