Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Aha.. Olisko ne poistanut sen siitä uudemmasta mallista? Itellä vanhempi HD malli.
     
  2. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Kypäräkamera

    Kyllä mulla tulee äänet kuuluviin vaikka on se täysin vesitiivis kotelo paikallaan. Kiroilutkin reitillä kuuluu :) Pitäs testata se ei niin tiivis kotelo myös. Epäilen että sillä saattaa äänet tulla jopa ärsyttävänkin kovaksi.
     
  3. Jansson

    Jansson Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Testi suoritettu. koneen äänet kuuluu mut kiroilut aika vaimeasti, hyvä näin :D
     
  4. Tuha

    Tuha Vanhan liiton Lynx

    Vs: Kypäräkamera

    Jos pistää sen ei niin tiiviin kotelon siihen GoPro:hon niin eikö siinä jo vesitiiveyskin ala kärsimään...
     
  5. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Kypäräkamera

    Mullakin vesitiivistakansi paikoillaan, ja tuli jo porukoilta kommenttia liiasta kiroilusta, kun jäin kiinni :DD
     
  6. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Kypäräkamera

    tulipahan testattua hero2 kameran kestävyys. Tarra ei kestänytkään kuomussa kiinni vaan vähän isommassa töyssyssä lensi huitsin kuukeliin :)
     
  7. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Vs: Kypäräkamera

    Ongelma: Go Pro HD Hero 2

    Laitoin uuden kameran kypärään, testasin lyhyen pätkän sisällä ja kaikki ok. Kuvasin reissussa noin 30min pätkiä useita mutta niissä kuuluu vain ääni, kuvaruutu näyttää mustaa. Eli lyhyet näkyy koneella mutta pitkät ulkopätkät ei, kokeilin myös TV:n kautta ja sama homma. Kuva oli 960p/30fs laadulla.
    Voiko se herjata sitä kun en ole vaihtanut PAL asetuksiin?
     
  8. Vasko

    Vasko Äxxä Summit -14

    Vs: Kypäräkamera

    voi illu ja yrpä!! GoPro:ssa oli akku lähtiessä täynnä, kerkesin ottaa yhden n. puolen minuutin pätkän ja akku loppu ku seinään! Sai sen jälkeen otettua jotain 5 sekunnin pätkiä... Ja nyt se ois saanu pelata jos koskaan!! :mad: Edellisellä reissulla oli pakkasta 25-30 astetta ja akku kesti jotain 4 tiimaa... laite pari 3 kk vanha
     
  9. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: Kypäräkamera

    Itellä on Gopro tehny samallalailla johtuen sisätiloista. Se akku saattaa näyttää sisällä täyttä, mutta hetikö viet kameran ajoviimaan/pakkaseen niin tilanne onki päinvastanen. Kaikkein helpoin, että lataat aina ennen ajoreissuja sen akun, niin riittää edes jotenki päivän kuusien raivaamiseen se akku.
     
  10. Luuseppä

    Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

    Vs: Kypäräkamera

    No niin. Drift ei sitten käynnisty sisälläkään. Arvoin Gopron ja tuon Driftin välillä. Väärin tuli valittua. Saapa nähdä minkälainen tappelu tulee kauppojen perumisesta.
    Parasta tässä On se että sain takuuseen uuden akun kun yksi akku oli täysin kuollut heti uutena, oli sellainen pullea. Uusi on täsmälleen samanlainen. Ei virtaa, pullottaa. P****aa laatua.
     
  11. musto

    musto #222

    Vs: Kypäräkamera

    Mites tuossa GoPro hero2 on tuo videon "pätkiminen". Eli tänäänkin reissunpäällä oli kamera kypärässä kiinni niin pisimpien videoiden kesto on 34.40 minuuttia ja sitten on aloittanut automaattisesti uuden videon. Eihän tässä mitään ongelmaa olis jos se vaan ainaan aloittaisi sen uuden videon kuvaamisen vaan kun melkeenpä joka toinen kerta oli vaan kamera sammunut ja loppupätkää ei sitten saanutkaan enää videolle. :mad:

    Onko tähän mitään hienoa asetusta tai mitään muuta ideaa että sais esim kokonaisia videoita tai sitten varmaks sen uuden videon aloituksen...?

    niin ja laatunahan oli tietysti sitä parasta mahdollista eli 1080 - 25.
     
  12. Willy

    Willy Active Member

    Vs: Kypäräkamera

    Mitä editointi ohjelmia ootte käyttäny hero 2:sen videoiden editointiin? Jos vähän ääniä haluis väsäillä ja värejä muokkailla.. Toi premier pro vaikuttaa sellaselta että pitää yks kuukaus opetella käyttämää..
     
  13. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Kypäräkamera

    Onhan täällä näemmä muillakin alkanut olla onkelmaa tallennusvehkeissä, kun joka toisessa potassa alkaa joku kamera olemaan. Itelläkin Contouri päätti tallentaa päivän parhaat ajot pikselimössöksi jälleen kerran. :'( Voi hele**** sitä itkun määrää, kun kotona latasin suurella odotuksella tavaran koneelle, yhtä lukuunottamatta kaikki "tuntui" tallentuvan eli kerran tilttasi kesken tallennuksen. Ei pitäny pari vuotta sitten vielä ressata kun kaikki tarpeellinen tarttui omalle korvien väliselle kovalevylle ja täts it. ;D Eli taitaa olla roskiskamaa kamera, kun olen kokeillut kahdella kortilla (toinen on kymppiluokan 8gb), kahdella akulla, alustanut kortit, käyttänyt eri tallennuslaatua. Osa pätkistä tallentuu ihan normaalisti, osa tilttaa kesken kaiken ja osa menee kesken kaiken pikselimössöksi...ompa se senkin tehnyt ettei ala tallentamaan ollenkaan. Eli voiko johtua kameran softasta vai liekkö ihan laitevika? Tuon ohjelmanhan pitäis päivittää softa automaattisesti.
     
  14. jorma79

    jorma79 arctic pussy cat xf800 mod:)

    Vs: Kypäräkamera

    eikait mulla ole ollu tuo gobanditin kaa mitn ongelmaa.ehän se tieten ole fullhd mut kuvaapahan kaikki jos muistaa ite laittaa sen päälle ;D
     
  15. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Meille kanssa kait sattunut hyvä HD Hero, ei mitään ongelmaa. Toinen akku tuli hommattua ja se näyttö taakse. Sen myötä piti ohjelmisto päivittää, mutta sen kanssa en ole vielä ehtinyt kokeilla. Toivottavasti uusi ohjelmistoversio toimii yhtä hyvin...
     
  16. Jansson

    Jansson Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Tuossa vähän gopro testiä. Kyllä toi kuva huononee merkittävästi kun lataa sen tubeen, tai sitten vaan en osaa ???

    http://www.youtube.com/watch?v=eY_0rQaUlhI
     
  17. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Kypäräkamera

    Kait tuosa laatu ihan kohaallaa on ku painaa sieltä "hammaspyörästä" 1080p päälle.
     
  18. Jansson

    Jansson Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Tottakai joo.. Mutta tarkoitin että kuva tummuu aika pahasti verrattuna orkkikseen, en saanut parempaa puuhattua niillä tuben säädöillä. Patikkoakaan ei kunnolla huomaa (pitäisi varmaan laittaa keltainen linssi kameraan) ;D
     
  19. janituz

    janituz Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    No tänää sain jonkun pätkän kuvattua.. latasin juutuuppiin ja nyt ei oo kun 480p :eek: enpä taia osata tuota lajia sitte.. http://youtu.be/QPtc9KXuRDk eipä se muumi oikeen huilaa tuolla ummessa. ;D
     
  20. musto

    musto #222

Suosittele tätä sivua