Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Tuli ostettua hero 3 silveri, muuten hyvä kamera mut akku kestää kolme sekunttia :mad:
     
  2. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Kypäräkamera

    Sä oot nopee.
     
  3. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Ei kestä täälläkään kun hetken . Ei ole edes päässy vielä tositoimiin eli kelkan sarviin.. Kun vaihteeksi mikään ei suostu yhteystyöhön..
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    eikä toi lähe kyllä käyntiinkään jos ei irrota akkua ensin
     
  5. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Ei sullakaan hyvin mee :D nää uudet on ihan romuja, olis taas tienny etukäteen ois jättäny hankkimatta. :-\ romuja ongelmajätettä mitä lie.
     
  6. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Nyt teki täälläkin saman bugin,eli valot päälle jäi eikä lähtenyt laite päälle muuta kun akun irroitus ja takaisin laitto.Mutta sitten jotain hyvääkin,elikkäs kameran ohjaus alkoi pelittää lumia 920 kanssa, mutta itse sovellus ei ole yhtä hyvä kuin ipadissa? esim:kamera kuvan esikatselu mahdollisuutta ei ole, eli jos kuvaa harakoita niin voi voi.. :-\ Itse goproon kaukosäädin ei edelleenkään päivityksen jälkeen suostu kommunikoimaan kameran kanssa.Itse Kameran oma kaukosäädin pelitti kylläkin ennen päivitystä, mutta ei enään sen jälkeen jatketaan tutkimista..
     
  7. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Kypäräkamera

    Minulla rupesi mustakolmonen toimimaan vasta kun se vaihettiin takuuna uuten.
    Tämä uusi toimii kuin junanvessa eikä edes ladattaessa lämpene havaittavasti.

    Jospa teidänkin kamerat ovat samaa erää mikä minullakin kiukutteli (akun takana oleva numero HD3BB121)
     
  8. Pehri

    Pehri Polaris 700 Dragon SwitchBack -08 (154")

    Vs: Kypäräkamera

    Itsellä ei 16gb riitä alkuunkaan kun tulee oltua pitkiä aikoja ilman että pääsee purkamaan matskua koneelle ja täten kapasiteettia pitää kortissa olla. Esim. sukellusreissut kun tulee kuvattua putkeen koko sukellus niin se vie jo kortilta niin paljo tilaa, että tästä syystä päädyin isoimpaan korttiin mitä löyty.

    Itsellä toimii kaukosäädin aivan normaalisti vaikka on päivitykset tehtynä ja tabilla ja kännykällä onnistuu myös ohjaus.
     
  9. Huhtah

    Huhtah Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Hieman soraääniä täältäkin black editionille.
    Akun kesto on jotai ihmeellistä, kestää ehkä 10 min ja näyttää akun kapasiteetiks 10% sit hetken kun on pois päältä akkua onkin 70% ja kun alkaa uudestaan kuvaamaa tyhjenee se nopeasti.
    pari kertaa vasta kokeiltu ja tyhjennetty nyt kokonaan ja ladattu täyteen mutta samalta vaikuttaa. käyn vielä tänää testaamassa ja kokeilen vaikka laittaa recin päälle huoneenlämmössä ja antaa kuvata niinkauan kuin akkua riittää. katsotaan mitä tulee tulokseksi..

    tilasin uuden akun ja kokeilen onko sama homma sen kanssa ennenkuin rupeen takuuhommiin.

    myöskin puhelin appsia käytettäessä olen saannut kameran jumiin pari kertaan eikä ole heränny kuin akun irroittamalla

    nii ja velimies sano että oli vastaavalla kameralla kuvannu tunninkin mikä viittaisi kovasti siihen että kaikki ei ole kunnossa
     
  10. VerQ

    VerQ Polaris Pro X 600 -02 Skidoo mxz xrs 600 sdi -07

    Vs: Kypäräkamera


    Tuota samaa erää on kamera mutta tuskimpa tuota enään mikään vaihda kameraa uuteen. Pitää ootella jos tulis uusi päivitys joka korjais tilanteen
     
  11. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Täällä on eri erää ::) ..
     
  12. miguell

    miguell Member

    Vs: Kypäräkamera

    alle 200€ kypäräkameraa etsisin. Laittakaa suosituksia mikä olisi paras?
     
  13. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Noniin nyt on testailtu leader dogin uudella kakella ja ei pelitä,mutta ei pelitä myöskään leaderillakaan. ??? Iphonella sekä lumian kameran ohjaus sovelluksilla pelittää moitteetta.... Elikkäs älkää päivitelkö uusia gopro hero 3 jos haluatte että kake pelittää.
     
  14. ernestori

    ernestori RE 600 -12

    Vs: Kypäräkamera

    Mitäs on gopromiehet mieltä, kummasta parempi kuvakulma, kamera kypärän sivulla vai päällä? Ei viittis montaa kiinnikettä liimata.
     
  15. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Kypäräkamera

    Kunhan kohdistat sen riittävän ylös. Netti on puolillaan videoita missä ruudun yläreunassa näkyy suksen kärkilenkit...
     
  16. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Toinen mahdollisuus on kiinnittää kamera kelkkaan. Mun henk. Koht. Mielipide on, että kypäräkuva on usein häiritsevän epävakaa ja pään pyöriessä kuvakin pyörii. Kypäräkamera on parhaimmillaan kisoissa, jossa ei tartte vilkuilla sivuilleen ja kelkka poukkoilee liikaa kuvauksen kannalta. Sopinee myös ajomaastoihin, jossa ei oo jatkuvia tienylityksiä tms. Kelkkakiinnitteinen taas toimii rauhallisemmassa, eli normi reittiajossa hyvin, aina paremmin, mitä parempikuntoinen reitti.
     
  17. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Kypäräkamera

    Itse vetäsin 3Mummon kiinnikkeellä kypärään ja mielessä myös kävi tuo konepelti kiinnitys niinkuin ElMaconen pohdiskeli. Etunahan olisi puunkierrossa se ettei tarvitsis kumarrella niin paljoa ette kamera oksiin naputtelisi ja olisihan se tossa konepellillä ihan niin kuin näkyvillä/seurattavissa koko ajan ettei tarvii välillä kokeilla kypärästä onko se vielä mukana.
    Kiinnikkeet tulee pikkumustassa molempiin kiinnityksiin (kypärään/konepeltiin) ihan vakiona.
     
  18. Tommii

    Tommii Polaris 800 Dragon

    Vs: Kypäräkamera

    Sanokaas nyt sitte mielipide? kannattaako tuo gopro black edition tilata vai ei? Saako rahoille vastinetta.
     
  19. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kypäräkamera

    Ongelmia ollu kaukosäätimen kanssa ei siis pelitä.. Enkä edes ole päässyt testaamaan kelkan kanssa miten pelittää vielä.
     
  20. PoederJunkie

    PoederJunkie Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Itse suosittelen, vaikka ei mullakaan kaukosäädin tuossa toimi. Puhelinsofta on paras kaukosäädin ja pusikoissa rysytessä kuvaaminen hoituu näteimmin kuiten suoraan kameran napeilla. Kuvanlaatuhan on sitten ihan eriluokkaa, kuin mitä tähän asti on actionkameroissa totuttu näkemään. Ihan vaan näin offina vielä perään, että en oo GoPron mainosmies, enkä saa näistä kommenteista rahaa..

    Omakohtaista kuvauskokemusta on nyt muutaman tunnin ajalta eri kiinnityksin ja alkais näyttämään siltä, että kannattaa laittaa "oletusasetukseksi" kuvantarkkuudelle tuo 1080p 48 fps. toi 60 fps on jo vähä liian tarkkaa ja esim. puunkierrossa alkaa olemaan aika levotonta kuvaa. Aika pornoja hidastuksia saa kyllä tolla 48 fps:lläkin ;)

    Uutta päivitystä ootellessa.. Mie pijän, että kuiten puhutaan jo ammattilaistenkin käyttämästä työkalusta, joten GoProlla todellakin on varmasti puututtu ongelmaan ja seuraava päivitys ei ookkaa sitte mikään mikki hiiri laastari.. Näin mie ainaki ite uskon ja toivon :p
     

Suosittele tätä sivua