ÄRRRÄ:n talli, RXL-päivityksiä sivulta 35

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä ÄRRRÄ, 15/4/09.

 1. Vesa50

  Vesa50 Ockelbo 300-S, Lynx 250

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

   
 2. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Taas on värkätty. Purin ohjausakselin irti ja tein mutkan siihen. Vaihoin vanhan switsun tangon sähköineen joku aika sitte. Siinä oli jo valmiiksi korkeempi koropala, ajoasento on nyt sellanen että seisaaltaan ajellessa saa ajaa selkä suorana. Ja varmaan kyllä isgualteen ajaessa kans. ;D

  Purin vakaajatangon pois kun seuraava reissu ois ainaki toiveissa olla umpisen ajoa. Ja vakaaja on muutenki niin helppo irrottaa ni laiittaa sen vielä takaski jos tarvii. Tuntus tuollanen rr olevan aika helppo kampe huoltaa ja korjata.

  Ilmaboksi aiheutti päänvaivaa. Vakiohan sinne ei enää mahu. Nyt on vakiosta jalostettu, varmaanki evo 168 tällä hetkellä. Éi oo kuvia enkä aio ottaa, siinä ei oo mitään nähtävää.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 3. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Taas on puljattu. Jätin vakio ilmaboksin sikseen, eli pilalle leikeltyyn kuntoon, ja tilasin alumiinia uutta versiota varten. Haaveilla olis rakennelma johon ympätään k&n tai vastaava suodatin, tai hyödynnetään vielä vakio ilmatorvea eli ilmanotto kuomunnkautta. Ehkä vakion toimintaperiaaate vois olla parempi?

  Sillä välin vähän iskarijumppaa eli kadotetaan loputki pommitusominaisuudet. Keulille ja etupukkiin vaihtuu edgen rydet, keula tippuu 56mm ja etupukkiin paikallee teräsjousellinen iskari niin saa pelata mänttiremmien ja esarin kanssa. Kantava ajatus on siis umpisominaisuuksien parantaminen, eli kohtauskulmaa loivemmaksi ja samalla helpottaa hiukan maton kirimisongelmaa.. joskaan se nyt ei ole tuossa varsinaisesti kyllä ongelma. Ja vakioiskarit jää hyllyyn oottelee taas ehkä kevään vikaa reissua jonka voiski ajella pätkämatolla sitte jos haluaa. Jos jaksaa ruuvaa. ;D

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 4. Nykänen

  Nykänen Well-Known Member

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Itellä rr 600cfi konheella, johon rakensin ilmanputsarit ihan suoraan lähtemään ruiskurungoista 90* kulmalla olevat silikooniletkut ja niitten päähän vain pipercross suodattimet. Samalla otin lamput kokonaan pois että ilma kiertää kunnolla. Tähän mennessä toiminu hyvin.
   
 5. abject

  abject ----------

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Tällänenhän se kiinnostais ittellekki tehdä, mäntäremontti kun täytynee kesän aikana jokatapauksessa tehdä niin samallahan sitä laittelis koko mosan. ;D

  Olikos sulla tässä pakki? Se täytyis melkein ittelle kyllä saada siltä varalta että joskus pupun pöksyyn mennessä joutuu pakitella... Eipä se taida tosin olla kiinni ku sähköistä.

  Kuvia vaan tulemaan, niin mun on helppo sitte apinoida! :) Tuosta edellisen kirjoittajan CFI:stä lukisi myös mielellään lisää!
   
 6. Nykänen

  Nykänen Well-Known Member

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Olishan sitä voinu tieten tehä projekti osioon oman jutun tuosta cfi konheen vaihosta :D tällä hetkellä kelkka on täysin atomeina koska joudun siirtämään konetta 1cm verran putkeen päin ja tietenki samalla innostuin vaihtamaan pitemmän ja karheamman maton. Nooh joskos sitä kesällä tekis ihan oman aiheen koska olis tähtäimessä vaihtaa 800cfi kone, rmk alusta ja muutenki rakennella umpisen touhuihin täysin tuo kampe.
   
 7. Rammeri

  Rammeri ÄKSY H.O.r.o

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800


  Laitappa loputkin kuntoon niin käydään tekemässä kauden lopetusreissu tuonne itäsuomeen päin. 8)
   
 8. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Vs: ÄRRRÄ:n talli RR800

  Boksi puuttuu, pakillinen johtosarja on jo. Eli tällä.hetkellä ei oo pakkia.
   
 9. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Joko kevään ysäribileet on tiedossa? Vieläkö on paikkoja vapaana? :D

  Tästä ei tule rojektia, eikä mitään tuninkia. Pietään alkuperäsessä kunnossa, tehään huoltoa ja ennakoivaa huoltoa mutta toivottavasti ei kovin isoa remonttia kuitenkaan. Perjantaina ois Levin maisemissa ensitestit.
   

  Lisätyt liitteet:

  Bete, ITP ja Broadspeed tykkäävät tästä.
 10. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Ajeltu. Kilsoja ei tullu kovin paljoa, ehkä 35. Alko pakkanen kiristyy ja muutenki oli vaan tarkotus käydä testillä ni en alkanu ressaa liikoja. Huomenna kävis pirraamassa lisää. Nopeusmittari ja lämppärit ei toimi. Muuten tuntus pelaavan, kotona katella vähän perushuoltoa alkuun.
   

  Lisätyt liitteet:

 11. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Nyt ois huollettu taas. Putsasin kytkimen ja varin, ja kaasarit. Keskimmäisen kaasarin neulaventtiili ilmeisesti vuoti hiukan, ja suuttimessakin näytti olevan hapettumaa. Kaasarit on synkattu silmämääräsesti ja putsattu muutenki. Rasvasin, säädin maton kireyttä, vaihoin uuden hihnan ja sudittelin työmaan pihalla puol tuntia. Nyt se tuntus toimivan. Torstaina pitäs lähteä Rukaa kohti.

  Paljokohan tuollanen 800 triple pitäs kiertää? Kytkimessä on punanen jousi ja painoja varmaan sopivasti ja rampitki näytti olevan jotku.
   

  Lisätyt liitteet:

 12. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Rotan koneesta en tiedä mutta susnan triple n. 8500.
   
 13. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  TRAn kanssa noita kierroksia voi hienosäätää noilla kytkimen epäkeskopulteilla, jos oikein näen niin kolmosessa on nyt.
   
 14. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  8000 rapiat minäki arvoin, nyt ei kyllä kierrä kun ehkä 7500.
   
 15. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Nelosessa on tällä hetkellä. Onko niinpäin että mitä isommassa kolossa tuo pultti on niin sitä enempi kuormaa konetta?
   
 16. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  uusippa ekana sinne vakio kytkinjousi. Ne kuolee ajan saatossa ja varsinki korkiampikierroksinen kone on tarkka siitä että ne jouset on kunnossa. Sitten varmista että variaattorissa on oikea esijännitys, noin 7-8kg kun mittaat on aivan hyvä. Noilla pitäs kiertää 8500.

  Niin ja tietysti remmi kunnossa ja uuden veroinen?
   
 17. Bete

  Bete Well-Known Member

  Mitä pienempi numero niin sitä enemmän syöttää kakkoselle.
   
 18. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Jossain vaiheessa tarkotus laittaa. Tähän hätään en ala vaihtaa kun torstaina iltapäivällä on tarkotus löhteä Rukaa kohti. Miten toi varin esijännitys on tarkoitus mitata? Remmi on nyt uus oem. Tais olla 067 muistaakseni.
   
 19. Kurre89

  Kurre89 Well-Known Member

  Tollanen sorvi ois kyl kova juttu hommata. Mistä moinen minkälainen?
   
 20. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Ulkomailta tilasin ni sai halvemmalla. Kiinankamaa on että sinällään samaa mistä tilaa ni laatu pysyy.
   

Suosittele tätä sivua