ÄRRRÄ:n talli, RXL-päivityksiä sivulta 35

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä ÄRRRÄ, 15/4/09.

 1. maxfun

  maxfun Polaris RXL 1992

  Runkonumerolla, kun kysyt kelkan tiedot merkkiliikkeestä, niin siinä tulee alkuperäisen moottorin numerokin.
   
 2. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

 3. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  joo PL05 modelin moottori, eli on oikea. Lohkoliima tulee lohkojen väliin ja sehän on silloin hyvin tarkasti liimattu jos ei sitä mäskiä ole joka paikka täynnä kuivuneina makkaroina.
   
 4. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member


  On laitettu joo nätisti. Flunssa iski, nyt ei pääse väkertää. Seuraavaks pitäs putsailla varmaa koneen osia lisää ja alkaa purkaa loppukelkka. Kestäsköhä nuissa putsatuissa osissa joku spraylakka tms jottei ne alkas hapettumaan uudestaan? Putsasitko omistas millä?
   
 5. rehto

  rehto Well-Known Member

  Löytyykös lohkojen tiivistämiseen jostakin kuluttuja-asiakkaalle kätevästi anaerobista liimaa joka ei makkaroita muodostais vaikka vähän lipsahtaa ylimäärästä?
   
 6. Broadspeed

  Broadspeed +10 kelekkiä

  Loctite 574 oon käyttäny hyvällä menestyksellä. 573 käynee myös.
   
 7. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Mitä oot kasailemassa?
   
 8. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Niijoo jäi päivitykset vähä vähemmälle, maanantain jälkeen en oo töissä ollut mutta eräästä pari vuotta pinnalla olleesta asiasta ja myös flunssasta johtuen jouduin pysyttelemään kotosalla. Ensimmäistä ei ollut sitten kuitenkaan ja jälkimmäisestä on selvitty joten jospa pikkuhiljaa pääsisi taas jatkamaan.

  Oisko kokemusta että miten mahtaa tuo kelkan penkki kestää jos siihen laittaa uuden päällisen? On kuitenkin tuo muoto-osa/täyte ratkennut yuosta teippauksen alta, alkaakohan uusi päällinen repeämään helpommin?

  [​IMG]
   
 9. maxfun

  maxfun Polaris RXL 1992

  Varmasti menee uusi päällinen rikki, jos penkin halkeamaa/repeämää ei korjaa. Minun projektissa sivun 17 lopussa näkyy, miten roleksin penkki korjattiin. Huomiona tuosta minun penkistä sellainen, että vahvike olisi pitänyt laittaa koko penkille. Päällisen laitoin jälkeen Polaris-tekstiä ei saanut ihan vaateriin, kun penkin halkaisija muuttui vahvikkeen lisäämisen myötä.
   
 10. ÄRRRÄ

  ÄRRRÄ Well-Known Member

  Joo itseasiassa eilen sen jälkeen kun päivitin tänne taas hiukan ei-asiaa niin aloin silmäilee sitä sinun topikkia läpi ja pisti tuo penkkihomma silmään sieltä. Täytyy korjuuttaa tuo oma.

  Se Reikko oli kans hyvä, siitä iteasiassa kaverin kanssa juuriki menneellä viikolla puhuttiin kun käyttävät työmaalla heidän palvelujaan. Ei osannut hintatietoa oikein antaa kun oli teettäny itelleen jotain pientä vaan siinä ohessa. Näyttäs kuitenki että ei ollu pahanhintasta joten täytyy katsoa jos sinne jotain lähettelisi passivointiin.
   
  maxfun tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua