583 Rotax/ polaris indy 600 touring tekeillä.

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä peranza89, 1/11/19.

 1. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  ja sitten jäähtytys asiaan.

  IMG_2625.JPG
  kuvan kaunis piirros... mutta mutta eiks toi toimis noin? korkilta pumpulle, pumpulta kannelle, kannen ylä lähöstä oikiaan astinlauta jäähyyn, oikian puolen jäähystä vasempaan astinlauta jäähyyn, vasemmasta astinlauta jäähystä perän tunneli jäähyyn, perän tunneli jäähystä korkki härdellin toiseksi ylempään tuloon, ja termarilta ylimpään korkki härdellin tuloon???

  näin ajattelin että olisi mukavampi jos kiertää astinlaudat ensin ja sitten vasta pers jäähyn, voisi olla hiukan mukavampi jaloille lämpöset astin laudat molemmin puolin, sekä estää jäätymistä??? tiedä sitten käytännöstä vielä ainakaan.
  mutta pitäs kaiketi jäähtyä nuinkin?/kiertää veden?
   
 2. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  mites nuot kaasareitten asento? juuri sain naitettua koneksen pollen petiin ja siinä ottaa kärjet kiinni kaasareitten koho kammioon. eikös se ole niin että kaasarit olis hyvä olla levelissä??? vaiko? en toki vielä tiedä koneksen asentoa muutenkaan konehuoneessa mutta jos mittailin ja kahtelin oikein niin riittää kun laittaa hieman pidemmät kurkut.
  cobrassa ollessaan kaasarit oli aika lailla kallellaan pyttyihin päin ja siinä nyt oli ongelmia vaikka minkä laista mikä saatto johtua edellisten remppa miesten/naistenkin toimesta (mm. väliakselin jousi läjässä ja ajoitus monta astetta pielessä, "väärin irroitettu"),(kytkimen stefa vaihdettu paikallaan tai ainakin lohkoja avaamatta, kun uusi oli hakattu laakereita vasten, purkaessa jousi poikki ja stefa palanu aika ohkaseksi) mutta enivei, kun ajattee kohoja niin eikö kaasari toimi parhaiten jos on edes suurin piirtein levelissä? vai onko sillä mitään väliä?
   
 3. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  voiskohan modelta pyytää kauniisti siirtoa projekti osioon? alkaa tuleen likemmin polleakin niin ei oikein tälle osiolla sovi ja ei viittis poistaa kaikkea ja panha takasin, ja kun koneen alkuperästäkään ei ole tietoa onko skippaduun vai lynkerön.? rungostakin olis kuvia aika lailla mutta ei niitä viitti sotkea lynkerö saittiin.
   
 4. JepaJonttu

  JepaJonttu Well-Known Member

  Asiallista rassailua. Laittelehan kuvia. Mielenkiintoista seurata!
   
 5. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  kiitoksia päivitellään kun saahaan jotain tehtyä. =)
   
 6. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  hirveesti ei ole tapahtunut, ohjaus on saatu valmiiksi, tuossa juuri mitään kuvissa näy mutta oleellinen korjaus oli kun ohjaus varsi on pätkästä ja touringissa alapään kiinnitys on alempana, joten laikkasin vähän alumiittia toisesta rovista ja kiinnittelin sen tuohon tourinkiin niin sain pudotettua tankoa tarpeeksi paljon ales päin jotta mahtuu kääntymään kumpaakin suuntaan yhtä paljon.

  WP_20191122_002.jpg
  sielläpäs pudotus pala paikallaan ohjaus varren kera, keulaahan tästä korotin niin paljon kun varret anto periksi, tuki varsiin hitsattu korokepalat, olis voinu toki hiukan lisääkin korottaa kun koneen painohan laskee kelkkaa vähän mutta ulos joustossa sitten kolajais runkoon aina, tuossakin kuvassa jos tarkkaan huomaa että keskitapissa olevat ohjaus varret on holkkien avulla pudotettua kauemmas käpälistä että pallonivel pääsee isompaan kulmaan, eli korkeutta lisätty niin paljon kuin mahdollista ilman varsien vääntelyä, eli n,6cm :D

  WP_20191122_003.jpg
  yleis kuvaa ohjauksesta.

  ja sitten muokattiin lynkerön moottori peti sopimaan polariksen petiin, saatiin samalla mottia vähän ylemmäs.
  WP_20191122_004.jpg

  WP_20191122_005.jpg

  ei kauheesti ole tapahtunut. tänään olis tarkoitus saaha vesijärjestelmä kelekkaan valmiiksi ja nesteet sisään, ettei jäätyis jäähyt ennenku kones paikalleen menee.
   
 7. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  muutin otsikkoa lähemmäksi projektia vastaavaksi. eipä tullu vesityksestä yhtään mitään kun ei ollut paikallisessa oikian kokosta letkua, taian tilata käytetyn letku setin tohon niin pääsee halvemmalla ja tulee kerrasta oikiat muutamilla muutoksilla. mutta tuli tuossa alotettua tuon tankin katteen korjaaminen kun on vedetty niin vimmatusti narua että syöny aika paljon muovia sekä läpsähtänyt kahva takaseen kaiketi pariin otteeseen kun puuttuu ihan palanen. kuvia myöhemmin kohteesta kun joutaa kuvasia lataileen koneelle.
   

Suosittele tätä sivua